Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Χιμπέρνιανς - Φέχερβαρ

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,335 9.3%
X
€ 1,958 13.6%
2
€ 11,065 77.1%
Over
€ 1,316 45.1%
Under
€ 1,599 54.9%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

62 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Centenary Stadium
Ταλαιπωρία στην αποστολή της Φέχερβαρ

Ταλαιπωρία στην αποστολή της Φέχερβαρ

Η Χιμπέρνιανς που έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο αλλά δεν έχει άλλο επίσημο παιχνίδι στα πόδια της, υποδέχεται την Φέχερβαρ, η οποία χρειάστηκε τα πέναλτι για να αποκλείσει την Μποέμιανς. Ταλαιπωρία στην αποστολή των φιλοξενούμενων που περίμεναν δύο ώρες στο αεροδρόμιο της Μάλτας για να βγουν τα αποτελέσματα των τεστ.

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝΣ

Έκανε την έκπληξη στον πρώτο προκριματικό και απέκλεισε την Βαντούζ μετά το «διπλό» (2-0) στο Λιχτενστάιν. Πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τον Ντεγκαμπριέλε (33’, 57’), ενώ κράτησε το μηδέν παρότι από το 64’ βρέθηκε με παίκτη λιγότερο. Αυτό είναι και το μοναδικό επίσημο παιχνίδι της, αφού το νέο πρωτάθλημα στην Μάλτα θα ξεκινήσει αυτό το σαββατοκύριακο.

Το περσινό πρωτάθλημα διακόπηκε οριστικά τον Μάρτιο, με την ίδια να εξασφαλίζει την έξοδο στην Ευρώπη μέσω της 3ης θέσης που είχε μετά από 20 αγωνιστικές. Η ίδια πάντως διατηρούσε ελπίδες για τον τίτλο, όντας στο -4 από την πρωτοπόρο Φλοριάνα.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο κάπτεν/χαφ Κρίστενσεν.

ΦΕΧΕΡΒΑΡ

«Φλέρταρε» με τον αποκλεισμό στον προηγούμενο γύρο με την ιρλανδική Μποέμιανς και χρειάστηκε τα πέναλτι για να πάρει την πρόκριση στην έδρα της (4-2, 1-1 κ.δ.). Βρέθηκε μάλιστα πίσω στο 22’, και παρότι ισοφάρισε στο 37’ με πέναλτι του Νίκολιτς, κινδύνεψε σε ορισμένες στιγμές με δεύτερο τέρμα. Τελικά όλα κρίθηκαν στη ρωσική ρουλέτα όπου αποδείχθηκε πιο εύστοχη και πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο προκριματικό γύρο.

Την περσινή σεζόν τερμάτισε στη 2η θέση του πρωταθλήματος Ουγγαρίας και με αυτόν τον τρόπο εξασφάλισε τη συμμετοχή της για ακόμα μία χρονιά στην Ευρώπη. Φέτος, μετά από τέσσερις αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή με ρεκόρ 2-2-0, έχοντας βέβαια ένα παιχνίδι περισσότερο από την 2η Φερεντσβάρος. Το Σάββατο κέρδισε με 3-1 την Πούσκας Ακαντέμια χάρη σε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Έχει προβλήματα ανασταλτικά, ενδεικτικό ότι έχει δεχτεί ήδη 6 γκολ σε 4 παιχνίδια.

Δεν ταξίδεψε με την αποστολή ο προπονητής της ομάδας, Μάρτον καθώς το πρώτο τεστ κορωνοϊού βγήκε αρχικά αμφισβητούμενο. Ωστόσο όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, το αποτέλεσμα στο νέο τεστ ήταν τελικά αρνητικό κι αναμένεται να βρεθεί στον πάγκο. Αναστάτωση στην αποστολή της ομάδας κατά την άφιξη στην Μάλτα, αφού εκεί υποχρεώθηκαν σε τεστ για κορωνοϊό χωρίς να έχουν ειδοποιηθεί και μάλιστα έπρεπε να περιμένουν 2 ώρες τα αποτελέσματα για να μεταβούν στο ξενοδοχείο. Ο σύλλογος ενημέρωσε την UEFA ώστε να ερευνήσει το συμβάν το συντομότερο δυνατό.

Αγωνιστικά Νέα: Ένας παίκτης της ομάδας, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και δεν υπολογίζεται.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας αλλά και ετοιμότητας, μιας και η Χιμπέρνιανς έχει δώσει μόλις ένα επίσημο παιχνίδι. Παρόλα αυτά η Φέχερβαρ δυσκολεύεται απέναντι σε ομάδες όταν έχει το ρόλο του φαβορί και το «διπλό» δεν έχει αξία στο 1.51. Ενδεικτικά και μόνο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
17/9/2020
Χιμπέρνιανς
Φέχερβαρ
0 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες