1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Χαρτς - ΠΑΟΚ

24/8/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 818
1 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 253 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: ΠΑΟΚ - Χαρτς στις 31/8/2023

Προϊστορία

31/8/2023 ΠΑΟΚΧαρτς 4 - 0
24/8/2023 ΧαρτςΠΑΟΚ 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 14,911 35.7%
X
€ 6,373 15.3%
2
€ 20,471 49.0%
Over
€ 6,844 42.2%
Under
€ 9,374 57.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

272 ψήφοι:

Ειδήσεις

3

Σουτ στην εστία

5

2

Σουτ εκτός εστίας

0

48%

Κατοχή μπάλας

52%

1

Οφσάιντ

1

3

Αποκρούσεις

2

2

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

2

11

Φάουλ

15

15

Εκτελέσεις Φάουλ

12

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Tynecastle Park
  • Χωρητικότητα: 20099
Δεν θα ρισκάρει η Χαρτς, μπορεί το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ

Δεν θα ρισκάρει η Χαρτς, μπορεί το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ

Η Χαρτς υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Ψάχνουν άλλη μία υπέρβαση οι γηπεδούχοι, θέλουν να δείξουν και πάλι χαρακτήρα οι φιλοξενούμενοι.

Τι ισχύει:Πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Ακολουθεί ρεβάνς στην Ελλάδα. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τον δεύτερο αγώνα θα υπάρξει παράταση κι αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι.

Η κλήρωση στον 3ο προκριματικό γύρο την έφερε αντιμέτωπη με τη Ρόζενμποργκ, σε ένα ζευγάρι που δεν ήταν το φαβορί έκανε όμως την έκπληξη και πήρε την πρόκριση. Μπορεί στη Νορβηγία να γνώρισε την ήττα με 2-1 αλλά είχε πίστη στην ανατροπή.

Τα πράγματα μάλιστα στο Εδιμβούργο έδειχναν να στραβώνουν στην αρχή καθώς έμεινε πίσω στο σκορ στο 6’ αλλά είχε απάντηση και επτά λεπτά μετά ισοφάρισε με ωραίο πλασέ του Σάνκλαντ. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Ντέβλιν έκανε την ανατροπή και έφερε στα ίσα το σκορ του πρώτου αγώνα, η ίδια μπορεί να μην πίεσε ιδιαίτερα αλλά στο 90+2’ με ένα μάλλον τυχερό γκολ του Ντέβλιν πήρε τη μεγάλη πρόκριση.

Εδώ που έφτασε ο στόχος της εισόδου της στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ μοιάζει πιο προσιτός αλλά η αλήθεια είναι πως θα χρειαστεί άλλη μία μικρή υπέρβαση καθώς ο ΠΑΟΚ μοιάζει ανώτερη ομάδα.

Προέρχεται από μία άνετη νίκη με 4-0 επί της Πάτιρκ Θιλστ για το Λιγκ Καπ, δείχνει σε καλή κατάστση και έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία. Δεν έχει τρομερή ποιότητα στο ρόστερ της ούτε κάποιο μεγάλο αστέρι, ο ΜακΑβόι την ανέλαβε φέτος και ευελπιστεί σε μία καλύτερη πορεία.

«Το πιο σημαντικό είναι να διασφαλίσουμε ότι θα είμαστε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Θα είναι σπουδαίο αν πάμε εκεί με ένα προβάδισμα. Αυτός είναι και ο στόχος μας, αλλά επίσης χρειάζεται να είμαστε και υπομονετικοί. Δεν θέλουμε να πάμε σε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι και να μας χτυπήσουν στο τρανζίσιον, γιατί είναι το μεγάλο τους όπλο» , επισήμανε ο κόουτς Μακ Αβόι.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός ο τερματοφύλακας Γκόρντον και ο στόπερ Χάλκετ. Δεν είναι διαθέσιμοι οι μέσοι Πόλοκ και Γκραντ.

Μπορεί να έπαιξε με τη φωτιά στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Χάιντουκ μετά το 0-0 στο Σπλιτ όμως στο τέλος έδειξε χαρακτήρα και πήρε τη νίκη-πρόκριση με 3-0. Απειλήθηκε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού όμως στο 12’ άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σβαμπ. Είχε δοκάρι στο 21’, θα μπορούσε να δεχτεί την ισοφάριση έπειτα αλλά στο δεύτερο μέρος ανέλαβε δράση ο Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ αρχικά εκμεταλλεύτηκε την ωραία ασίστ του Μπράντον στο 79’ και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0 και στο 85’ με εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Έχοντας έτσι καλή ψυχολογία υποδέχτηκε την Κυριακή τον Αστέρα Τρίπολης για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και πήρε τη νίκη με 3-0. Ο Μουργκ στο 22’ με ωραία ενέργεια του έδωσε το προβάδισμα και στο 41’ είδε τον Μιριτέγιο να αστοχεί σε πέναλτι και να μένει έτσι το 1-0. Μέσα σε πέντε λεπτά στην επανάληψη βέβαια (54’-59’) ήταν ο Ζίβκοβιτς που για άλλη μία φορά πέτυχε δύο τέρματα και έτσι «κλείδωσε» τους τρεις βαθμούς.

Οι νίκες σε αυτό το σημείο φέρνουν και την απαραίτητη ηρεμία στον ΠΑΟΚ που ξέρει πως χρειάζεται ακόμα βελτίωση. Η Ντιναμό δεν ήταν εύκολος αντίπαλος, τον απείλησε αλλά τώρα θεωρητικά η Χαρτς είναι ακόμα περισσότερο στα μέτρα του. Θα χρειαστεί να δείξει την ίδια σοβαρότητα, να είναι το ίδιο αποτελεσματικός ειδικά αν θέλει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Σκωτία. Δεν θεωρώ πάντως πως θα ρισκάρει ιδιαίτερα, ίσως παρουσιαστεί με την ίδια συνταγή του παιχνιδιού στο Σπλιτ απέναντι στη Χάιντουκ.

«Πιστεύω ότι καθημερινά η σχέση μας με τους ποδοσφαιριστές ισχυροποιείται, είμαστε σε μια φάση που έχουμε πολύ καλά επίπεδα αυτοπεποίθησης, η καθημερινή δουλειά είναι πολύ σημαντική, αυτός είναι ο δρόμος που πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι», υποστήριξε ο κόουτς Λουτσέσκου.

Αγωνιστικά Νέα: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον μέσο Οζντόεφ που ήταν κανονικά στην αποστολή αλλά δεν εκδόθηκε η βίζα του για να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο. φορ Σαμάτα δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και έτσι δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή. Τιμωρημένος ο μπακ Μπάμπα, τραυματίας ο μπακ Φιλίπε Σοάρες.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Χαρτς έκανε την έκπληξη απέναντι στη Ρόζενμποργκ και θέλει να την επαναλάβει και με τον ΠΑΟΚ. Στην έδρα της είναι σαφώς πιο δυνατή, της λείπει όμως το κάτι παραπάνω. Από την άλλη η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να φύγει αλώβητη από το Εδιμβούργο, θεωρώ ότι θα βρει ευκαιρίες και για γκολ αλλά το θέμα είναι πόσο αποτελεσματική θα παρουσιαστεί. Θα πάω με το under περιμένοντας παρόμοια εικόνα με το Χάιντουκ-ΠΑΟΚ.

FACTS

  • Η ομάδα ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.35 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
31/8/2023
ΠΑΟΚ
Χαρτς
4 - 0
24/8/2023
Χαρτς
ΠΑΟΚ
1 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.15% έπαιξε: Goal
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +24.16% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 2
  • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +4.41% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες