2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

ΠΑΟΚ - Χαρτς

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 99,365 77.3%
X
€ 19,206 14.9%
2
€ 9,972 7.8%
Over
€ 36,235 76.2%
Under
€ 11,295 23.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 20:30

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

220 ψήφοι:

Ειδήσεις

9

Σουτ στην εστία

2

1

Σουτ εκτός εστίας

4

60%

Κατοχή μπάλας

40%

1

Οφσάιντ

0

2

Αποκρούσεις

5

2

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

4

16

Φάουλ

16

15

Εκτελέσεις Φάουλ

17

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Toumba Stadium
  • Χωρητικότητα: 28703
Για την πρόκριση στην «καυτή» Τούμπα

Για την πρόκριση στην «καυτή» Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Χαρτς για τον επαναληπτικά στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, έχοντας επικρατήσει με 2-1 στη Σκωτία και στη γεμάτη Τούμπα θέλει να μπει σε ευρωπαϊκούς ομίλους.

Τι ισχύει: Επαναληπτικός για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τον δεύτερο αγώνα θα υπάρξει παράταση κι αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι.

Α΄ ματς: Χαρτς - ΠΑΟΚ 1-2

Μπορεί να ενθουσίασε με την απόδοσή του στη Σκωτία, αλλά πήρε προβάδισμα πρόκρισης επικρατώντας με 2-1 επί της Χαρτς και τώρα θέλει να κάνει το τελευταίο βήμα στη Θεσσαλονίκη για την είσοδό του στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά για τον ΠΑΟΚ, αφού στο 9' οι Σκωτσέζοι πήραν προβάδισμα με πέναλτι του Σάνκλαντ και τρία λεπτά αργότερα η ομάδα της Θεσσαλονίκης ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο με τον Σβαμπ.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε την ανατροπή με φοβερό γκολ του Ζίβκοβιτς στο 75' και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ο ελληνικός σύλλογος είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και τώρα θέλει στην «καυτή» Τούμπα να σφραγίσει την τρίτη διαδοχική πρόκρισή και την είσοδο στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

«Ανησυχία υπάρχει πάντα όπως πριν από κάθε παιχνίδι. Όσον αφορά την προετοιμασία του παιχνιδιού βρισκόμαστε σε ένα καλό σημείο, έχουμε βελτιωθεί πολύ από παιχνίδι σε παιχνίδι. Πρέπει να παρουσιαστούμε με την ίδια πειθαρχία όπως από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν και να κάνουμε αυτά που πρέπει για να προκριθούμε. Πιστεύω πως και οι δύο ομάδες έχουν πίεση αυτή τη στιγμή. Όταν πας να παίξεις ένα παιχνίδι που δίνει πρόκριση σε ευρωπαϊκούς ομίλους πάντα υπάρχει πίεση. Πίεση σε μας που ξεκινάμε με προβάδισμα. Πίεση στη Χαρτς που ξεκινάει κυνηγώντας το σκορ. Δεν πιστεύω ότι η ομάδα μου πιστεύει ότι έχει τελειώσει η πρόκριση. Πιστεύω ότι ξέρουν καλά οι ποδοσφαιριστές τι πρέπει να κάνουν για να πάρουν την πρόκριση. Η Χαρτς ενδεχομένως να αλλάξει το παιχνίδι της ή το σύστημα της, αλλά στο ποδόσφαιρο μια ομάδα συνήθως έχει μια ταυτότητα οπότε ξέρουμε πως να περιμένουμε την Χαρτς και τι πρέπει να κάνουμε για να προκριθούμε. Κλείνοντας όμως, το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο με ό,τι αυτό συνεπάγεται», υποστήριξε ο κόουτς Λουτσέσκου.

Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League, υποδέχθηκε την Κυριακή την Κηφισιά και επικράτησε δύσκολα με 2-1. Δυσκολεύτηκε περισσότερο απ' όσο αναμενόταν στην Τούμπα, αλλά ο «δικέφαλος του Βορρά» έκανε το απόλυτο στην εγχώρια λίγκα παρότι έχασε πέναλτι με τον Ζίβκοβιτς στο 25', αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Τζίμας άνοιξε το σκορ.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τον Γιάννη Μασούρα να γράφει το 1-1 στο 75', αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Τσάπαν με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο μπακ Μπάμπα. Τραυματίας είναι ο μπακ Φιλίπε Σοάρες.

Θέλει να κάνει την έκπληξη, όπως στον προηγούμενο γύρο κόντρα στη Ρόζενμποργκ, και να πάρει την πρόκριση, αλλά έχει πολύ δύσκολο έργο στη Θεσσαλονίκη μετά το 2-1 στη Σκωτία. Η Χαρτς τους Νορβηγούς τους απέκλεισε με ανατροπή στην έδρα της και τώρα τα πράγματα ζορίζουν στην Τούμπα. Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τη Χαρτς που πήρε το προβάδισμα με πέναλτι του Σάνκλαντ, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Σβαμπ από την άσπρη βούλα.

Η Χαρτς είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία για να ξαναπάρει το προβάδισμα στο 31΄ με τον Κοτάρσκι να αποκρούει εντυπωσιακά την προσπάθεια του Σάνκλαντ, ο οποίος στο 67' σκόραρε με ωραίο πλασέ, αλλλα το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Σα να μην έφτανε αυτό ο Ζίβκοβιτς με υπέροχο σουτ στο 75' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

«Γνωρίζαμε ακριβώς τι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα έχει ο ΠΑΟΚ. Πόσο καλή άμυνα παίζει και τι τερματοφύλακα έχει. Έκανε καταπληκτική δουλειά. Πρέπει να κερδίσουμε με κάθε τίμημα. Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Είχαμε το τέλειο ξεκίνημα, σκοράροντας με το πέναλτι, αλλά έπρεπε να έχουμε αμυνθεί καλύτερα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στην Ελλάδα. Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι! Ξέρουμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον αντίπαλό μας. Έχουμε πολλή πίστη, παρά την απογοήτευση. Θα πάμε με μεγάλο ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση, ελπίζοντας ότι θα πάρουμε τη νίκη», επισήμανε ο κόουτς Μακ Αβόι.

Την περασμένη Κυριακή γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα Σκωτίας, αφού πήγε στην έδρα της Νταντί και έχασε με 1-0, δείχνοντας πως έχει το μυαλό της στον επαναληπτικό της Ελλάδας. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημειώθηκε στο 63' από τον Μακκοουάν. Αξιοσημείωτο είναι πως η Χαρτς είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν έκανε ούτε μια τελική προσπάθεια εντός εστίας και δίκαια έχασε.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός ο τερματοφύλακας Γκόρντον, ο στόπερ Χάλκετ και ο αριστερός εξτρέμ, Μπάρι ΜακΚάι.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο ΠΑΟΚ έκανε τη μισή δουλειά στη Σκωτία με το 2-1 και τώρα καλείται στην Τούμπα να σφραγίσει την πρόκριση του στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης κόντρα στην σκληροτράχηλη Χαρτς που θα πρέπει να επιτεθεί. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα ποντάρουμε στο αμφίσκορο, αφού και οι δύο ομάδες έδειξαν αμυντικά προβλήματα, αλλά δημιουργούν και αρκετές φάσεις για γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.08 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα ΠΑΟΚ νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.42 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας ΠΑΟΚ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.68 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Χαρτς έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.42 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
31/8/2023
ΠΑΟΚ
Χαρτς
4 - 0
24/8/2023
Χαρτς
ΠΑΟΚ
1 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AELale με το υψηλότερο yield +3.71% έπαιξε: X
  • » Ο bbb, με το υψηλότερο yield +15.74% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Over
  • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +4.41% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες