4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Χάντερσφιλντ - Μπέρνλι

29/7/2022 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 133
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 643 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μπέρνλι - Χάντερσφιλντ στις 25/2/2023

Προϊστορία

25/2/2023 ΜπέρνλιΧάντερσφιλντ 4 - 0
29/7/2022 ΧάντερσφιλντΜπέρνλι 0 - 1
8/1/2022 ΜπέρνλιΧάντερσφιλντ 1 - 2
2/1/2019 ΧάντερσφιλντΜπέρνλι 1 - 2
6/10/2018 ΜπέρνλιΧάντερσφιλντ 1 - 1
30/12/2017 ΧάντερσφιλντΜπέρνλι 0 - 0
23/9/2017 ΜπέρνλιΧάντερσφιλντ 0 - 0
12/3/2016 ΧάντερσφιλντΜπέρνλι 1 - 3
31/10/2015 ΜπέρνλιΧάντερσφιλντ 2 - 1
1/1/2014 ΜπέρνλιΧάντερσφιλντ 3 - 2
30/11/2013 ΧάντερσφιλντΜπέρνλι 2 - 1
26/2/2013 ΜπέρνλιΧάντερσφιλντ 0 - 1
25/8/2012 ΧάντερσφιλντΜπέρνλι 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 119,884 17.9%
X
€ 145,632 21.7%
2
€ 405,577 60.4%
Over
€ 58,915 31.3%
Under
€ 129,328 68.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

83 ψήφοι:

Ειδήσεις

0

Σουτ στην εστία

7

1

Σουτ εκτός εστίας

6

30%

Κατοχή μπάλας

70%

1

Οφσάιντ

3

1

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

5

13

Φάουλ

10

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: John Smith's Stadium
  • Χωρητικότητα: 24500
  • Θεατές: 20206
Τα μάζεψε κι έφυγε ο Κορμπεράν από την Χάντερσφιλντ, εποχή Κομπανί στην Μπέρνλι

Τα μάζεψε κι έφυγε ο Κορμπεράν από την Χάντερσφιλντ, εποχή Κομπανί στην Μπέρνλι

Η Χάντερσφιλντ που έχει νέο προπονητή τον Τζέιμς Σκόφιλντ μετά την ξαφνική παραίτηση Κορμπεράν, υποδέχεται στην πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ την Μπέρνλι, η οποία υποβιβάστηκε μετά από μια εξαετία στην Πρέμιερ Λιγκ και έχει μπει σε νέα εποχή έχοντας τον Βίνσεντ Κομπανί στο τιμόνι της.

Έκανε την υπέρβαση την περσινή σεζόν τερματίζοντας στην 3η θέση στην κανονική περίοδο και έφτασε έως τον τελικό των πλει-οφ ανόδου, αλλά εκεί ηττήθηκε με 1-0 από την Νότιγχαμ Φόρεστ χάρη σε αυτογκόλ. Στις 7 Ιουλίου ο αρχιτέκτονας της ομάδας, Κάρλος Κορμπεράν υπέβαλε την παραίτηση του από τον πάγκο, όντας απογοητευμένος από τη μη μεταγραφική ενίσχυση που δεν του επιτρέπει να χτίσει μια ομάδα για να παλέψει για την άνοδο. Ο 39χρονος είχε αφήσει το στίγμα του στα «τεριέ» παρουσιάζοντας μια κυνική ομάδα που παρά το περιορισμένο μπάτζετ ήταν σκληροτράχηλη κοιτώντας όλους τους μεγάλους και έφτασε ένα βήμα μακριά από την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Αντικαταστάτης του Κορμπεράν ο 42χρονος Τζέιμς Σκόφιλντ, παίκτης της Χάντερσφιλντ για μια δεκαετία και μέχρι πρότινος βοηθός του Ισπανού. Μια απόφαση με τεράστιο ρίσκο από τη διοίκηση, αφού ο Σκόφιλντ δεν έχει εμπειρία ως προπονητής, έχοντας στην πλάτη μόλις δύο παιχνίδια ως υπηρεσιακός.

Στα μεταγραφικά, οι σημαντικότερες απώλειες ήταν οι δύο μπακ Άβιλα (Ολυμπιακός), Τόφολο (Νότιγχαμ) και ο χαφ Ο’ Μπρίεν (Νότιγχαμ). Πολύ «φτωχή» μέχρι στιγμής η μεταγραφική ενίσχυση, ξεχωρίζουν η απόκτηση του Ιάπωνα στόπερ Νακαγιάμα (Τσβόλε) και του εξτρέμ Ναχόνι (Μίλγουολ), αμφότεροι ως ελεύθεροι. Παράλληλα ανανέωσε το δανεισμό του επιθετικού χαφ Αντζορίν (Τσέλσι) ο οποίος ήρθε στο δεύτερο μισό πέρσι προερχόμενος από τραυματισμό. «Πονάει» στα άκρα της άμυνας και στο κέντρο αφού δεν έχει καλύψει τα κενά των αποχωρήσεων.

Η ξαφνική αποχώρηση Κορμπενάν και η μη ενίσχυση στο μεταγραφικό παζάρι την έχουν φέρει ως ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό. Στα φιλικά αντιμετώπισε ομάδες μικρότερων κατηγοριών και κέρδισε μόνο την Τρανμίρ (4-1). Στο πιο δυνατό φιλικό έφερε ισοπαλία 1-1 με την Μπόλτον.

Εν όψει της σημερινής πρεμιέρας ο Σκόφιλντ δήλωσε: «Όποιος και να είναι ο αντίπαλος, το πρώτο παιχνίδι της σεζόν είναι πάντα το μεγαλύτερο. Η Μπέρνλι υποβιβάστηκε και έχει ένα μεγάλο όνομα προπονητή στον πάγκο, όμως συγκεντρωνόμαστε σε αυτό που μπορούμε. Θέλουμε να παρουσιάστηκε μια ομάδα που να επιτομή αυτού του συλλόγου, να είμαστε επιθετικοί και να έχουμε τον πρώτο λόγο».

Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε στην προετοιμασία ο βασικός στόπερ Πίρσον και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.Μετά από μια εξαετία στην Πρέμιερ Λιγκ, υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ χάνοντας τη μάχη της σωτηρίας τις τελευταίες αγωνιστικές. Η απόφαση της διοίκησης να απομακρύνει τον Σον Ντάις στα μέσα Απριλίου έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία αφού ο Άγγλος τεχνικός ήταν στον πάγκο της από τον Οκτώβριο του 2012 και αποτελούσε τον αναμορφωτή της, αφού ήταν αυτός που την οδήγησε πίσω στην Πρέμιερ Λιγκ και παρά το περιορισμένο μπάτζετ όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να τη διατηρεί στην κατηγορία.

Μπαίνει σε νέα εποχή, με τον Βίνσεντ Κομπανί να επιστρέφει στην Αγγλία, αυτή τη φορά ως προπονητής μετά από μία διετία στον πάγκο της Άντερλεχτ. Προπονητής με μεγάλο όνομα ως παίκτης στο Νησί, όντας για 11 χρόνια στην Μάντσεστερ Σίτι, αλλά χωρίς μεγάλη εμπειρία στην προπονητική.

Ολικό λίφτινγκ, αφού αποχώρησαν σχεδόν όλοι οι βασικοί. Έβαλε πάνω από 60 εκατ. ευρώ στα ταμεία από τις πωλήσεις των Κόλινς (στόπερ, Γουλβς), ΜακΝιλ (χαφ/εξτρέμ, Έβερτον) και Πόουπ (γκολκίπερ, Νιούκαστλ), ενώ έφυγαν ως ελεύθεροι οι βασικοί στόπερ Ταρκόφσκι (Έβερτον), Μι (Μπρέντφορντ), ο φορ Βέγκχορστ (Μπεσίκτας), ο μέσος Στέφενς, ο μπακ Μπάρντσλι και ο εξτρέμ Λένον. Προς την έξοδο και ο κομβικός επιθετικός χαφ Κορνέ. Στις προσθήκες, ο Κομπανί πήρε μαζί του από την Άντερλεχτ τον μέσο Κάλεν, ενώ η ομάδα απέκτησε από το Βέλγιο τον μπακ Βιτίνιο (Σερκλ Μπριζ) και τον μέσο Μπαστιέν (Σταντάρ Λιέγης). Αγόρασε επίσης τον Κοσοβάρο γκολκίπερ Μούριτς (Μάντσεστερ Σίτι) για κάτω από τα γκολπόστ και ορισμένες ακόμα κινήσεις νεαρών από την Μάντσεστερ Σίτι, απόρροια των γνωριμιών του Κομπανί με τους «πολίτες». Απαιτείται πάντως περαιτέρω ενίσχυση.

Είναι ξεκάθαρο πως με τον Κομπανί θέλει να απαλλάξει από πάνω της την ταυτότητα της… αντιτουριστικής βρετανικής ομάδας που στηρίζεται στο physical παιχνίδι. Άλλωστε για να διεκδικήσει την άνοδο καλείται να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Βέβαια το χτίσιμο νέας φιλοσοφίας χρειάζεται αρκετό χρόνο και γι’ αυτό οι «κλάρετς» δεν αποτελούν ένα από τα πρώτα φαβορί για την άνοδο. Το θετικό είναι πως μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει η μεγάλη πίεση για άμεση επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια και όπως εξήγησε ο Κομπανί, γίνονται στοχευμένες κινήσεις με στόχο ένα μακροπρόθεσμο πλάνο χωρίς μεγάλα οικονομικά ρίσκα:

«Πολλές ομάδες που πέφτουν αγοράζουν ακριβούς παίκτες με μεγάλους μισθούς χωρίς αξία μεταπώλησης. Δεν είναι αυτές οι μεταγραφές που έχουμε κάνει. Προσπαθούμε να πάρουμε παίκτες ώστε να μην είμαστε εκτεθειμένοι εάν δεν έρθει η άμεση άνοδος. Εάν τα καταφέρουμε, καλοδεχούμενο αλλά εάν όχι θα έχουμε την ευκαιρία να προσπαθήσουμε ξανά». Έδωσε μόλις δύο φιλικά και κέρδισε και τα δύο αντιμετωπίζοντας τις Ρότσντειλ (1-0) και Σριούσμπερι (3-1).

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένει εκτός από πέρσι ο πολύτιμος χαφ Γουέστγουντ. Δεν υπολογίζεται ο φευγάτος επιθετικός χαφ Κορνέ, ενώ ο καλός εξτρέμ Γκούντμουντσον έχασε το τελευταίο φιλικό λόγω τραυματισμού και δίνεται αμφίβολος. Αντίθετα, ξεπέρασαν τα προβλήματα και υπολογίζονται δύο νεοαποκτηθέντες, ο επιθετικός χαφ Τουίνι και ο στόπερ Χάργουντ-Μπέλις.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πρεμιέρα με πολλά ερωτηματικά και για τις δύο ομάδες. Η Χάντερσφιλντ βρέθηκε ξαφνικά χωρίς προπονητή μετά την παραίτηση του Κορμπεράν στις αρχές Ιουλίου και επέλεξε να πορευτεί με τον βοηθό του, Σκόφιλντ ο οποίος αναβαθμίστηκε αν και δεν έχει εμπειρία στο παρελθόν. Παράλληλα η ομάδα έχει χάσει κάποια βασικά στελέχη και δεν έχει προχωρήσει σε αντικαταστάσεις. Στον αντίποδα, η Μπέρνλι έπεσε μετά από μια εξαετία στην Πρέμιερ Λιγκ και έχει πλέον στον πάγκο τον φιλόδοξο Κομπανί, ο οποίος επιστρέφει ως προπονητής στο Νησί και δεν έχει την πίεση από τη διοίκηση να επαναφέρει άμεσα την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια. Οι αλλαγές είναι ραγδαίες, αφού αποχώρησαν σχεδόν όλοι οι βασικοί, ενώ θα επιχειρηθεί και αλλαγή φιλοσοφίας. Πρόκειται για παιχνίδι που προσφέρεται για πρώτα συμπεράσματα παρά για στοιχηματισμό. Προσεκτικοί οι μπουκ στο μοίρασμα των αποδόσεων, αν θα παίζαμε κάτι θα ρισκάραμε στην ισοπαλία.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Χάντερσφιλντ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Τσάμπιονσιπ).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.62 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΓΓΛΙΑ: Τσάμπιονσιπ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Τσάμπιονσιπ
  1 Μπέρνλι 46 101 29 14 3 87:35
  18 Χάντερσφιλντ 46 53 14 11 21 47:62
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.99% έπαιξε: 2
  • » Ο qwerty105s, με το υψηλότερο yield +6.85% στο [ΑΓΓΛΙΑ: Τσάμπιονσιπ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες