1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Χάμρουν Σπάρτανς - Μακάμπι Χάιφα

11/7/2023 21:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 608
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 295 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μακάμπι Χάιφα - Χάμρουν Σπάρτανς στις 18/7/2023

Προϊστορία

18/7/2023 Μακάμπι ΧάιφαΧάμρουν Σπάρτανς 2 - 1
11/7/2023 Χάμρουν ΣπάρτανςΜακάμπι Χάιφα 0 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 11,255 4.4%
X
€ 66,540 25.8%
2
€ 180,536 69.9%
Over
€ 14,920 23.6%
Under
€ 48,185 76.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

108 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

8

5

Σουτ εκτός εστίας

1

47%

Κατοχή μπάλας

53%

1

Οφσάιντ

0

2

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

4

5

Φάουλ

16

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Πιθανή διακοπή ή μεγάλη καθυστέρηση
  • Γήπεδο: Ta' Qali
  • Χωρητικότητα: 17797
  • Θεατές: 1627
Με νέους προπονητές

Με νέους προπονητές

Η πρωταθλήτρια Μάλτας, Χάμρουν Σπάρτανς υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ισραήλ για τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Και οι δύο ομάδες άλλαξαν προπονητή το καλοκαίρι ενώ έχασαν βασικά στελέχη.

Τι ισχύει: Πρώτο παιχνίδι για τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Ακολουθεί ρεβάνς στο Ισραήλ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στη ρεβάνς θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

* Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση το νικητή του Φαρούλ Κοστάντσα (Ρουμανία) – Σέριφ (Μολδαβία). Οι 13 από τους 15 ηττημένους του 1ου προκριματικού γύρου θα συνεχίσουν στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ στο μονοπάτι των πρωταθλητών. Οι άλλοι ηττημένοι που θα προκύψουν μέσω κλήρωσης θα πάνε κατευθείαν στον 3ο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ στο μονοπάτι των πρωταθλητών.

* Τεχνητός χλοοτάπητας

Κατέκτησε δια περιπάτου το πρωτάθλημα Μάλτας την περσινή σεζόν τερματίζοντας στην πρώτη θέση και στο +19 από την 2η Μπιρκιρκάρα. Σημείωσε 22 νίκες και μόλις μία ήττα σε 26 αγωνιστικές ενώ τα συνολικά της τέρματα ήταν 45-10. Επέστρεψε έτσι στην κορυφή του ποδοσφαίρου της χώρας μετά τη σεζόν 2020-21 και έφτασε τις εννέα κατακτήσεις, θέλοντας άλλον έναν τίτλο για να ράψει και αυτή αστέρι στη φανέλα μετά τις Σλιέμα Γουόντερερς, Φλοριάνα, Βαλέτα και Χιμπέρνιανς.

Πέρσι επέστρεψε στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, αφού το 2021 που κατέκτησε το πρωτάθλημα αποκλείστηκε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω εμπλοκής του συλλόγου σε στήσιμο αγώνα το 2013. Την περσινή χρονιά είχε πραγματοποιήσει σπουδαία πορεία στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ περνώντας τρεις προκριματικούς γύρους για να αποκλειστεί στα πλει-οφ από την Παρτιζάν (3-3 εντός, 1-4 εκτός). Είχαν προηγηθεί οι προκρίσεις επί των Αλασκέρτ, Βελέζ Μοστάρ και Λέφσκι Σόφιας κι έγινε η πρώτη ομάδα της Μάλτας που έφτασε ένα βήμα πριν την είσοδο σε ευρωπαϊκούς ομίλους.

Πορεύεται με νέο προπονητή, αφού ο Σέρβος τεχνικός της, Μπράνο Νίσεβιτς αποτέλεσε παρελθόν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος τον Απρίλιο. Νέος προπονητής είναι ο παλαίμαχος Ιταλός ποδοσφαιριστής, Λουτσιάνο Ζάουρι, ο οποίος στο παρελθόν έχει δουλέψει ως προπονητής στην Πεσκάρα.

Στα μεταγραφικά, σημαντικές απώλειες κρίνονται αυτές του πρώτου της σκόρερ, Μασίκε (37/21), του κομβικού αμυντικού μέσου Γκιλαμιέρ (36/9) και του χρήσιμου εξτρέμ Ντοντό (31/5). Για τον δεύτερο μάλιστα ο Ζάουρι δήλωσε πως η ομάδα χρειάστηκε να αλλάξει κάποια πράγματα τεχνικά για να προσαρμοστεί στην απώλεια του. Στις προσθήκες πήρε μεταξύ άλλων τον Μαυροβούνιο φορ Τζουράνοβιτς (Κολουμπάρα), τους εξτρέμ Πέιντσιλ (Χάρτμπεργκ), Νενόβ (Λοκομοτίβ Σόφιας), τον στόπερ Μπίλιτς (Κόπερ), τον αμυντικό μέσο Κρσιτς (Νάπρεντακ) και τον 40χρονο γκολκίπερ Μαρκέτι (Σπέτσια), 11 φορές διεθνή με την Εθνική Ιταλίας και πρώην συμπαίκτη του προπονητή Ζάουρι στην Λάτσιο.

Χρειάζεται σίγουρα χρόνο για να δέσει μετά τις αρκετές μεταγραφές. Έχει δώσει μόλις ένα φιλικό παιχνίδι, με τη δευτεραθλήτρια Μάλτας, Μπιρκιρκάρα, παίρνοντας τη νίκη με 2-0. Αργεί πολύ το νέο πρωτάθλημα αφού ξεκινά στα μέσα Σεπτέμβρη.

Είναι το μεγάλο αουτσάιντερ στο σημερινό παιχνίδι με την Μακάμπι, κάτι που παραδέχτηκε και ο τεχνικός Ζάουρι: «Στα χαρτιά δεν έχουμε πολλές ελπίδες. Ξέρουμε τη διαφορά επιπέδου αλλά ελπίζουμε να αποδειχθούμε Σταχτοπούτα. Ακόμα κι αν έχουμε 1% πιθανότητες πρέπει να τα δώσουμε όλα. Η Μακάμπι είναι μία τρομερή ομάδα αλλά συγκεντρωνόμαστε στις δυνάμεις μας και πρέπει να δείξουμε τις ικανότητές μας στον αγωνιστικό χώρο. Αν η Μακάμπι αποδειχθεί πιο δυνατή από εμάς, θα τη συγχαρούμε, αλλά μέχρι τότε θέλω η ομάδα μου να βγει και να δείξει την πραγματική της ποιότητα. Είμαι σίγουρος ότι την Τρίτη ο κόσμος θα μας στηρίξει θερμά και θα δώσει το 200% για να εμπνεύσει την ομάδα ώστε να πάρει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα κόντρα στην Μακάμπι. Πραγματικά ελπίζω ότι η ομάδα θα τους δώσει αρκετές χαρές ξεκινώντας από το ματς της Τρίτης».

Αγωνιστικά Νέα: Ο βασικός γκολκίπερ Μπονέλο ταλαιπωρείται από τραυματισμό κι έτσι αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο 40χρονος Μαρκέτι.Έκανε το three-peat στο Ισραήλ, κατακτώντας το πρωτάθλημα για τρίτη σερί χρονιά. Τερμάτισε στην πρώτη θέση και στο +7 από την 2η Χάποελ Μπερ Σεβά με 27 νίκες, 3 ισοπαλίες, 6 ήττες και 76-34 τέρματα. Παράλληλα έκανε εκπληκτική πορεία στην Ευρώπη δίνοντας το «παρών» στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για 3η φορά στην ιστορία της. Στα προκριματικά απέκλεισε τους Ολυμπιακό, Απόλλωνα Λεμεσού και Ερυθρό Αστέρα αλλά στους ομίλους τερμάτισε τελευταία σε γκρουπ με Παρί Σεν Ζερμέν, Μπενφίκα και Γιουβέντους με πέντε ήττες και μία νίκη, αυτή με τους Ιταλούς εντός (2-0).

Βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο, αφού ο αρχιτέκτονας της ομάδας, Μπαράκ Μπακχάρ αποχώρησε μετά από μία τριετία για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα. Μάλιστα ο αντικαταστάτης του ήρθε εκ των έσω αφού τα ηνία πήρε ο προπονητής της ομάδας Νέων, Μασάι Ντεγκό, προκαλώντας τις αντιδράσεις του κόσμου.

Στα μεταγραφικά, εμφανίζεται αποδυναμωμένη. Ο αστέρας επιθετικός χαφ Ατζίλι (52/25, 14 ασίστ) υπέγραψε στην Αλ Αΐν, ενώ αποχώρησαν επίσης ο βασικός γκολκίπερ Κόουεν και ο αναπληρωματικός Μισφχάτ, ο στόπερ Μπατουμπίνσκα πήρε μεταγραφή στην Φαμαλικάο και ο μέσος Άμπου Φάνι στην Φερεντσβάρος.

Μέχρι στιγμής δεν δείχνει πως έχει καταφέρει να καλύψει επαρκώς τα κενά. Επαναπάτρισε τον 37χρονο επιθετικό χαφ Ρεφαέλοβ (Άντερλεχτ) ενώ για τη θέση του σέντερ φορ πήρε τον Γερμανό Σουράνοβ (Νυρεμβέργη) που είχε 1 γκολ στην Β’ Γερμανίας πέρσι. Απέκτησε επίσης τον 36χρονο γολκίπερ Νιτζάν (Μακάμπι Νετάνια) αλλά και τους δύο μπακ Καντίλ (Μακάμπι Τελ Αβίβ) και Κορνούντ (Οβιέδο). Παράλληλα ελπίζει πολύ στον ταλαντούχο εξτρέμ Ποντγκοράνο ο οποίος έχασε το μεγαλύτερο κομμάτι της περσινής σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας έδωσε δύο προπονητικά φιλικά με τον Άρη (0-1, 4-1), ακολούθησε η νίκη επί της Ουνιβερσιτάτεα Κλουζ (3-0) και οι δύο ήττες με Σλάβια Πράγας (1-2) και Σεντ Πόλτεν (0-1). Η εμφάνιση της στο τελευταίο φιλικό με τους Αυστριακούς ήταν απογοητευτική και γενικότερα υπάρχει πολύ μεγάλη γκρίνια από τον κόσμο τόσο για την πρόσληψη του Ντεγκό όσο και για την ελλιπής μεταγραφική ενίσχυση. Το πρωτάθλημα Ισραήλ θα ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου.

Καμία υποτίμηση για την Χάμρουν ζήτησε ο τεχνικός της Ντεγκό: «Είπα στους παίκτες ότι για εμάς απαγορεύεται να υποτιμάμε τον αντίπαλο. Αν ο προπονητής τους λέει ότι έχουν 1% πιθανότητες στο μεταξύ μας παιχνίδι, τότε εξακολουθεί να πιστεύει ότι η ομάδα του έχει πιθανότητες να μας κερδίσει. Ξέρουμε ότι είμαστε καλύτεροι, αλλά θα παίξουμε σε ένα συνθετικό γήπεδο με δύσκολες συνθήκες. Δεν παίξαμε σε τέτοιο γήπεδο στο πρωτάθλημά μας ή στην Ευρώπη την περασμένη σεζόν. Πέρυσι η Χάμρουν πέρασε από τρεις προκριματικές φάσεις. Απέκλεισαν τη Λέφσκι Σόφιας, που είναι μια δυνατή ομάδα στη Βουλγαρία και δυσκόλεψαν τη ζωή της Παρτιζάν Βελιγραδίου. Εξαρτάται από εμάς, όσον αφορά την πρόκριση. Μετά την περσινή σεζόν η ομάδα βίωσε το Τσάμπιονς Λιγκ και πήρε το πρωτάθλημα, αν έρθουμε με καλή και επιθετική διάθεση και πιέσουμε από την πρώτη στιγμή, πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά».

Αγωνιστικά Νέα: Δε βρέθηκε στην αποστολή για προσωπικούς λόγους ο βασικός εξτρέμ Χαζίζα και δεν αναμένεται να κάνει το ταξίδι στην Μάλτα. Σύμφωνα με Μέσα του Ισραήλ ο Ντεγκό θα παρατάξει την ομάδα με τριάδα στόπερ κι ένας εξ αυτών θα είναι ο μπακ Σούντγκρεν.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολύ μεγάλη η γκρίνια των οπαδών της Μακάμπι Χάιφα για την απόφαση της διοίκησης να δώσει τα ηνία στον προπονητή της ομάδας Νέων, Ντεγκό. Οι αποχωρήσεις βασικών, η μη επαρκής μεταγραφική και η προβληματική εικόνα στα φιλικά έχουν προκαλέσει μεγάλη δυσανασχέτηση στο κοινό της, που δεν περιμένει σε καμία περίπτωση μια χρονιά ανάλογη της περσινής. Κακό σταύρωμα καθώς οι Ισραηλινοί προσφέρονται για κόντρα αλλά η Χάμρουν Σπάρτανς δεν έχει το ποιοτικό μέγεθος για να κυνηγήσουμε την έκπληξη. Πρόκειται για ομάδα που επίσης βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο με νέο προπονητή και αρκετές προσθαφαιρέσεις, έχει πάντως καλό υλικό και πέρσι έδειξε τα δόντια της στην Ευρώπη περνώντας τρεις προκριματικούς γύρους στο Κόνφερενς Λιγκ. Αν θα παίζαμε κάτι, θα στρεφόμασταν στο όβερ. Δύσκολα θα μείνουν στο μηδέν οι Ισραηλινοί αλλά αμυντικά δεν έπεισαν στα φιλικά, ο νεοφερμένος γκολκίπερ Νιτζάν έδειξε ασταθής και δεν θα αποκλείαμε οι γηπεδούχοι να συνεισφέρουν στο σκορ.

FACTS

  • Η ομάδα Μακάμπι Χάιφα ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.40 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Χάμρουν Σπάρτανς - Τελ. αγώνες
4/5/2024
Χάμρουν Σπάρτανς
Χιμπέρνιανς
27/4/2024
Φλοριάνα
Χάμρουν Σπάρτανς
0 - 5
20/4/2024
Χάμρουν Σπάρτανς
Σάντα Λουτσία
4 - 1
13/4/2024
Γκζίρα Γιουνάιτεντ
Χάμρουν Σπάρτανς
0 - 1
7/4/2024
Χάμρουν Σπάρτανς
Μπιρκιρκάρα
2 - 0
16/3/2024
Χάμρουν Σπάρτανς
Μαρσασλόκ
1 - 2
10/3/2024
Μόστα
Χάμρουν Σπάρτανς
0 - 4
2/3/2024
Χάμρουν Σπάρτανς
Βαλέτα
1 - 1
25/2/2024
Σλιέμα
Χάμρουν Σπάρτανς
0 - 0
18/2/2024
Χάμρουν Σπάρτανς
Σίρενς
2 - 0
Μακάμπι Χάιφα - Τελ. αγώνες
4/5/2024
Μακάμπι Μπνέι Ραϊνά
Μακάμπι Χάιφα
29/4/2024
Χάποελ Χάιφα
Μακάμπι Χάιφα
0 - 2
20/4/2024
Μακάμπι Χάιφα
Χάποελ Μπερ Σεβά
4 - 1
13/4/2024
Μακάμπι Χάιφα
Χάποελ Μπνέι Σαχνίν
1 - 0
8/4/2024
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Μακάμπι Χάιφα
1 - 1
3/4/2024
Μακάμπι Χάιφα
Μακάμπι Νετάνια
1 - 3
31/3/2024
Μακάμπι Χάιφα
Μακάμπι Μπνέι Ραϊνά
1 - 2
17/3/2024
Μακάμπι Χάιφα
Χάποελ Τελ Αβίβ
0 - 0
14/3/2024
Φιορεντίνα
Μακάμπι Χάιφα
1 - 1
10/3/2024
Μακάμπι Μπνέι Ραϊνά
Μακάμπι Χάιφα
2 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kount, με το υψηλότερο yield +10.67% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες