Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φαρένσε - Νασιονάλ Μαδέιρα

27/9/2020 17:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 367
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1331 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Νασιονάλ Μαδέιρα - Φαρένσε στις 14/5/2023

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 9' Mansilla Brian
  2. 15' Kal Lucas
  3. 23' Thill Vincent

2ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 51' Freitas Ruben
  2. 58' Riascos Brayan
  3. 70' Borges Nuno

      Προϊστορία

      14/5/2023 Νασιονάλ ΜαδέιραΦαρένσε 0 - 1
      7/1/2023 ΦαρένσεΝασιονάλ Μαδέιρα 1 - 0
      24/4/2022 Νασιονάλ ΜαδέιραΦαρένσε 3 - 2
      12/12/2021 ΦαρένσεΝασιονάλ Μαδέιρα 2 - 2
      13/2/2021 Νασιονάλ ΜαδέιραΦαρένσε 2 - 3
      27/9/2020 ΦαρένσεΝασιονάλ Μαδέιρα 0 - 1
      7/12/2019 Νασιονάλ ΜαδέιραΦαρένσε 1 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 6,563 60.4%
      X
      € 2,045 18.8%
      2
      € 2,263 20.8%
      Over
      € 2,470 34.8%
      Under
      € 4,636 65.2%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      57 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Estadio Algarve
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 7000
      Ντέρμπι νεοφώτιστων στο Φάρο

      Ντέρμπι νεοφώτιστων στο Φάρο

      Η Φαρένσε υποδέχεται τη Νασιονάλ Μαδέιρα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Μορεϊρένσε, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι εντός έδρας με την Μποαβίστα.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      * Το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο στην ίδια πόλη, στο στάδιο «Αλγκάβρε», καθώς στο γήπεδο της Φαρένσε γίνονται έργα.

      ΦΑΡΕΝΣΕ

      Δεν ήταν χαμένη από χέρι, όμως δεν είχε και το πιο εύκολο έργο στην πρεμιέρα, αφού κλήθηκε να ταξιδέψει στην έδρα της Μορεϊρένσε η οποία αποτελεί τα τελευταία χρόνια μία σταθερή δύναμη στην κορυφαία κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Προσπάθησε αρκετά αλλά ηττήθηκε «καθαρά» με 2-0, αφήνοντας πάντως θετικές εντυπώσεις στο πρώτο μέρος. Ξεκίνησε νωθρά και το «πλήρωσε», καθώς οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν ένα μεγάλο κενό στο κέντρο της άμυνας της κι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2’ με τον Αμπρέου να μην αστοχεί από τη μικρή περιοχή. Ανασυντάχθηκε όμως και πήρε τον πλήρη έλεγχο, έχοντας την κατοχή και πιέζοντας ασφυκτικά για την ισοφάριση. Ήταν άτυχη στο 27’, όταν η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας, ενώ δημιούργησε άλλες τρεις σπουδαίες ευκαιρίες, χωρίς να απειληθεί καθόλου σε αυτό το χρονικό διάστημα. Ωστόσο δεν βρήκε ποτέ το γκολ της ισοφάρισης και πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, χάνοντας 1-0.

      Η επανάληψη άρχισε κι αυτή με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Στο 49’ οι γηπεδούχοι βγήκαν στην κόντρα και ο γκολκίπερ Ράφαελ Ντεφέντι απέκρουσε με το χέρι εκτός περιοχής, βλέποντας στη συνέχεια την απευθείας κόκκινη κάρτα του ρέφερι του αγώνα. Τα πράγματα έγιναν ακόμα δυσκολότερα στο 55’, όταν οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα με τον Νούνο Πέδρο. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ όμως μετά τη χρήση VAR μέτρησε κανονικά. Πλέον είχε να ανέβει ένα «βουνό». Δεν μπόρεσε να απειλήσει μέχρι το φινάλε και μοιραία ηττήθηκε.

      Ο προπονητής της ομάδας από το Φάρο, Σέρτζιο Βιέιρα, τόνισε: «Δεν με στενοχωρεί που χάσαμε, αλλά θεωρώ ότι μας αδίκησαν. Η εικόνα των ποδοσφαιριστών μου στο προηγούμενο παιχνίδι πιστεύω ότι ήταν πολύ καλή. Θα αντιμετωπίσουμε τώρα τη Νασιονάλ Μαδέιρα με την οποία γνωριζόμαστε πολύ καλά. Θέλουμε την πρώτη νίκη μας φέτος και θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας».

      Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο ντεμπούτο του και θα λείψει ο βασικός γκολκίπερ Ράφαελ Ντεφέντι (1/0). Εκτός ο τραυματίας μπακ Πίντο (1/0), ενώ ένα μέλος της ομάδας έχει προσβληθεί από τον Covid-19, δίχως να έχει γίνει γνωστό το όνομά του.



      ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

      Γνώριζε εκ των προτέρων ότι δεν θα είχε εύκολο έργο στην πρεμιέρα της μετά την επιστροφή στην Πριμέιρα Λίγκα, καθώς κλήθηκε να αντιμετωπίσει μία πολύ έμπειρη ομάδα όπως η Μποαβίστα. Το ευχάριστο για εκείνη είναι ότι έπαιξε στο γήπεδό της. Τελικά πρωταγωνίστησε στο πιο εντυπωσιακό παιχνίδι της αγωνιστικής το οποίο ολοκληρώθηκε 3-3, έχοντας συγκλονιστική εξέλιξη. Έμοιαζε να ψάχνει τα πατήματά της στο πρώτο εικοσάλεπτο και το «πλήρωσε» με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 19’ με τέρμα του Σάουερ. Έβγαλε αντίδραση και μπόρεσε να ισοφαρίσει μόλις εννιά λεπτά αργότερα, με... δράστη τον Ριάσκος. Στο 36’ κατόρθωσε να κάνει την ολική ανατροπή και με τέρμα του Ζοάο Βίκτορ πήρε «κεφάλι» στο σκορ. Ωστόσο πήγε ισόπαλη στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, καθώς ο Μάνγκας ισοφάρισε για την Μποαβίστα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

      Το δεύτερο μέρος είχε εντελώς διαφορετική εικόνα σε σχέση με το πρώτο. Οι δύο ομάδες ήταν φανερό ότι ήθελαν να παίξουν πιο προσεκτικά κι αυτό συνέβη. Η Νασιονάλ Μαδέιρα όμως αναγκάστηκε να κυνηγάει ξανά στο σκορ, αφού στο 61’, ο Σάουερ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό τέρμα της ομάδας του και το τρίτο των φιλοξενούμενων, βάζοντας τους ξανά σε θέση οδηγού. Δεν τα παράτησε και βγήκε στην επίθεση αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης. Ο χρόνος κυλούσε κι έχανε ευκαιρίες, όμως στις καθυστερήσεις, ο αρχηγός Καμάτσο με ωραία κεφαλιά, της έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας, σώζοντάς την από ήττα.

      «Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το προηγούμενο παιχνίδι παρά την ισοπαλία μας. Πιστεύω ότι έχουμε ξεκάθαρο στιλ ως ομάδα. Θέλουμε να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο στις νίκες αλλά και στις ήττες. Δεν είναι εύκολο, όμως προσπαθούμε να έχουμε συγκεκριμένη ταυτότητα στο παιχνίδι μας. Έχουμε επικεντρωθεί στη Φαρένσε, όμως ο στόχος μας για τη σεζόν είναι να πάρουμε το συντομότερο δυνατό όσους πόντους χρειάζεται για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας» ήταν τα λόγια του τεχνικού του συλλόγου Λουίς Φρέιρε.

      Αγωνιστικά Νέα: Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των αμυντικών Βιγκάριο (0/0) και Καλιντί (1/0), με τον δεύτερο να έχει περισσότερες πιθανότητες.

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Φαρένσε δεν μπήκε με το δεξί στη σεζόν, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της σαφώς πιο έμπειρης Μορεϊρένσε και ηττήθηκε. Στον αντίποδα η Νασιονάλ Μαδέιρα προσπάθησε πολύ στο γήπεδό της κόντρα στην Μποαβίστα και κατόρθωσε να πάρει έστω ένα βαθμό, στο φινάλε της αναμέτρησης. Παιχνίδι λεπτομερειών μεταξύ δύο αντιπάλων που γνωρίζονται καλά, αφού πήραν μαζί το εισιτήριο για την Πριμέιρα Λίγκα την περσινή χρονιά. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες και μάλιστα θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο. Θα αποφύγουμε την πρόβλεψη σημείου και θα στραφούμε στο Under, αφού αμφότεροι οι αντίπαλοι δεν θα έχουν διάθεση να ρισκάρουν.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      PRIMEIRA LIGA
        17 Φαρένσε 34 31 7 10 17 31:48
        18 Νασιονάλ Μαδέιρα 34 25 6 7 21 30:59
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο DDD, με το υψηλότερο yield +10.02% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες