Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φαρένσε - Ζιλ Βιθέντε

10/1/2021 17:00
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1218 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ζιλ Βιθέντε - Φαρένσε στις 12/5/2024

1ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 10' Stojiljkovic Nikola
  2. 15' Lica
  3. 29' Lourency

2ο Ημίχρονο 3 - 1

  1. 61' Lica
  2. 69' Goncalves Claude
  3. 75' Nunes Fabio
  4. 84' Isidoro Fabricio
  5. 89' Fernandes Ruben

      Προϊστορία

      12/5/2024 Ζιλ ΒιθέντεΦαρένσε
      6/1/2024 ΦαρένσεΖιλ Βιθέντε 1 - 0
      1/5/2021 Ζιλ ΒιθέντεΦαρένσε 0 - 0
      10/1/2021 ΦαρένσεΖιλ Βιθέντε 3 - 1
      14/5/2016 Ζιλ ΒιθέντεΦαρένσε 2 - 3
      3/1/2016 ΦαρένσεΖιλ Βιθέντε 0 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 21,255 60.7%
      X
      € 6,840 19.5%
      2
      € 6,901 19.7%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      34 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      • Γήπεδο: Estadio de Sao Luis
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 7000
      Μεγάλα ζόρια για τους γηπεδούχους

      Μεγάλα ζόρια για τους γηπεδούχους

      Η Φαρένσε υποδέχεται τη Ζιλ Βιθέντε στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο εκτός έδρας γειτονικό ντέρμπι με την Πορτιμονένσε, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι στο «σπίτι» τους με την Μπελενένσες Σαντ.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΦΑΡΕΝΣΕ

      Η αυλαία του 2021 άνοιξε για εκείνη με το εκτός έδρας γειτονικό ντέρμπι κόντρα στην Πορτιμονένσε. Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε με 2-0, απογοητεύοντας με την απόδοσή της και τη γενικότερη εικόνα της στο χορτάρι. Από το πρώτο μέρος είδε τους γηπεδούχους να κυριαρχούν και να παίζουν καλύτερα από εκείνη, δημιουργώντας απειλητικές καταστάσεις μπροστά στην εστία της. Δεν μπόρεσε να πλησιάσει στο γκολ ούτε μία φορά σε ολόκληρο το ματς. Στην επανάληψη συνέχισε να αμύνεται και να έχει παθητικό ρόλο. Ο χρόνος κυλούσε κι έδειχνε ικανή να αντισταθεί, όμως στο 70’, οι γηπεδούχοι έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα της με όμορφο πλασέ του Μπέτο μέσα από την περιοχή. Θέλησε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει, ωστόσο δεν μπόρεσε. Στις καθυστερήσεις ήταν ξανά ο Μπέτο εκείνος που «σφράγισε» την ήττα της πετυχαίνοντας το 2-0.

      Με αυτόν τον τρόπο η Φαρένσε έμεινε για τρίτη διαδοχική αναμέτρηση μακριά από τις επιτυχίες, μετρώντας σε αυτό το χρονικό διάστημα δύο ήττες και μία ισοπαλία. Οι νεοφώτιστοι φαντάζουν ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον υποβιβασμό. Έχουν συγκεντρώσει όλους κι όλους 9 βαθμούς και βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν Under.

      Ο τεχνικός του συλλόγου Σέρτζιο Βιέιρα υπογράμμισε: «Αυτό το παιχνίδι έμοιαζε πολύ με όλα όσα έχουμε δώσει από το ξεκίνημα της σεζόν. Ταλαιπωρούμαστε από το ίδιο σταθερό πρόβλημα στον αμυντικό τομέα. Ενώ μπορούμε κι ελέγχουμε τους αγώνες, δεν είμαστε σταθεροί στην άμυνα και το πληρώνουμε, καθώς δεχόμαστε εύκολα γκολ. Σίγουρα μας στεναχώρησε η ήττα στο ντέρμπι αλλά κοιτάμε μπροστά, αφού με μία ή δύο νίκες θα είμαστε πιο άνετοι στη βαθμολογία».

      Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο μέσος Ουντρίρι (11/0). Ωστόσο θα λείψουν οι δύο σέντερ μπακ Μάρτινς (6/1) και Σάντσα (6/2) δημιουργώντας σημαντικό «πονοκέφαλο».



      ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ

      Την περασμένη Δευτέρα κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας την Μπελενένσες Σαντ. Τόσο εκείνη όσο και η αντίπαλός της αρέσκονται να παίζουν «κλειστά» και η «λευκή» ισοπαλία (0-0) δεν προκάλεσε σε κανέναν εντύπωση. Ήταν στην επίθεση από τα πρώτα λεπτά κι αναζήτησε το γρήγορο γκολ. Το βρήκε στο 7’ αλλά ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Κυριάρχησε έχοντας τον έλεγχο κι έψαξε το τέρμα περισσότερο από τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έμοιαζαν αποφασισμένοι να προστατεύσουν την εστία τους. Μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου δημιούργησε ορισμένες φάσεις αλλά δεν βρήκε δίχτυα. Παρόμοια η εικόνα στην επανάληψη, όμως όσο κυλούσε ο χρόνος φαινόταν ότι καμία ομάδα δεν θα έπαιρνε σημαντικό ρίσκο με κίνδυνο να εκτεθεί η άμυνα της. Λίγο πριν το φινάλε οι αμυντικοί της απομάκρυναν πάνω από τη γραμμή και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

      Η Ζιλ Βιθέντε έχει υποστεί μόλις μία ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και είναι φανερή η βελτίωση της εικόνας της μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ρικάρντο Σοάρες. Παρ’ όλα αυτά ακόμα δεν αισθάνεται άνετα. Η συγκομιδή των 13 βαθμών τη φέρνει στα μεσαία «στρώματα» του βαθμολογικού πίνακα κι αποτελεί μία ομάδα που παίζει σταθερά «σφιχτά». Τα επτά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under.

      «Δεν μας αλλάζουν στρατηγική οι απουσίες, καθώς έχουμε συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού που δεν εξαρτάται από το ποιος παίζει ή ποιος δεν παίζει. Είναι σημαντικό και το γνωρίζουμε ότι εφόσον δεν μπορείς να κερδίσεις, τότε θα πρέπει να έχεις ως κύριο στόχο να πάρεις ισοπαλία και ένα βαθμό. Είναι σημαντικό και το κάναμε στον προηγούμενο αγώνα μας, αν και παίξαμε καλύτερα από τους αντιπάλους μας» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Ρικάρντο Σοάρες.

      Αγωνιστικά Νέα: Ο κορωνοϊός τη «χτύπησε» και την αναγκάζει να παραταχθεί χωρίς τον γκολκίπερ Ντενίς (11/0), τον στόπερ Νογκέιρα (11/0) και τον χαφ Αλφόνσο (10/0). Στα «πιτς» πάντοτε και ο σέντερ φορ Μιούλεν (6/0).

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Φαρένσε βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και το κλίμα στο εσωτερικό της «βάρυνε» ακόμα περισσότερο μετά την ήττα στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Πορτιμονένσε, ένα αποτέλεσμα που την άφησε μόνη της στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι με τη Ζιλ Βιθέντε είναι καθοριστικό. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζονται πιο πειστικοί, ωστόσο δεν διαθέτουν σύνολο υψηλού επιπέδου. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα προτιμήσουμε το No Goal, καθώς προσφέρεται σε πολύ καλύτερη τιμή από το Under.

      FACTS

      • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Ζιλ Βιθέντε, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα).
        Σημείο: Under
      • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Φαρένσε, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Under

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      PRIMEIRA LIGA
        11 Ζιλ Βιθέντε 34 39 11 6 17 33:42
        17 Φαρένσε 34 31 7 10 17 31:48
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο pantazo.71, με το υψηλότερο yield +2.45% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: Ημ.X
      • » Ο ngavalis, με το υψηλότερο yield +11.82% στο σημείο No Goal έπαιξε: No Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες