8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ζιλ Βιθέντε - Φαρένσε

1/5/2021 17:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 910
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1097 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φαρένσε - Ζιλ Βιθέντε στις 6/1/2024

Προϊστορία

6/1/2024 ΦαρένσεΖιλ Βιθέντε 1 - 0
1/5/2021 Ζιλ ΒιθέντεΦαρένσε 0 - 0
10/1/2021 ΦαρένσεΖιλ Βιθέντε 3 - 1
14/5/2016 Ζιλ ΒιθέντεΦαρένσε 2 - 3
3/1/2016 ΦαρένσεΖιλ Βιθέντε 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 8,313 37.9%
X
€ 4,807 21.9%
2
€ 8,785 40.1%
Over
€ 1,117 12.7%
Under
€ 7,691 87.3%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

33 ψήφοι:

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
30 έτη

Προπονητής: Ricardo Soares

7  Lourency Fujimoto Kanya Αλλαγή 76'

43  Pedro Marques Lino Samuel Dias Αλλαγή 37'

11  Antoine Leautey Miullen Αλλαγή 88'

25 Lucas Mineiro

21 Carvalho

19  Pedrinho Goncalves Claude Αλλαγή 76'

31 Talocha

26 Ruben Fernandes

5 Rodrigao

2 Joel Pereira

1 Denis

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
31 έτη

Προπονητής: Jorge Costa

96 Pedro

88  Lica Djalma Αλλαγή 82'

23 Ryan Gauld

5 Amine Oudrhiri Idrissi

14 Fabricio Isidoro

11  Brian Mansilla Queta Madi Αλλαγή 23'

30 Abner

4 Cesar

25 Andre Pinto

84 Tomas Tavares

3 Beto

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Municipal de Barcelos
  • Χωρητικότητα: 12504
Μεγαλύτερη η πίεση για τους φιλοξενούμενους

Μεγαλύτερη η πίεση για τους φιλοξενούμενους

Η Ζιλ Βιθέντε υποδέχεται τη Φαρένσε στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Μπελενένσες Σαντ, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι εντός έδρας κόντρα στην Πορτιμονένσε.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ

Την περασμένη Δευτέρα ταξίδεψε στη έδρα της Μπελενένσες Σαντ αναζητώντας ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της πρόσφερε σημαντική άνεση ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν. Αδίκησε τον εαυτό της και ηττήθηκε 2-1 σ’ έναν αγώνα που σε καμία περίπτωση δεν ήταν χειρότερη από την αντίπαλό της. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο παρουσιάστηκε πιο απειλητική κι ευτύχησε να προηγηθεί στο 43’. Μετά από ωραία αντεπίθεση ο Μάρκες πέρασε τον γκολκίπερ των αντιπάλων κι άνοιξε το σκορ σε κρίσιμο σημείο. Δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα και δέχτηκε την ισοφάριση στο 51’ από ωραίο σουτ του Σόουζα. Αυτό το γκολ όμως την πείσμωσε και πήρε ξανά τα ηνία. «Κατασκήνωσε» στην περιοχή των γηπεδούχων και δημιούργησε πολλές μεγάλες ευκαιρίες με αποκορύφωμα τις δύο περιπτώσεις που στάθηκε άτυχη με τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της να σταματούν στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Σαν να μην έφτανε αυτό στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τεϊσέιρα την έριξε από το... πουθενά στο καναβάτσο.

Με αυτόν τον τρόπο η Ζιλ Βιθέντε υπέστη τη δεύτερη διαδοχική ήττα της και παράλληλα την τρίτη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Ανήκει στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν μέχρι τέλους για να αποφύγουν τον υποβιβασμό χωρίς τίποτα να έχει κριθεί. Έχει συγκεντρώσει 31 βαθμούς και βρίσκεται στα χαμηλά «πατώματα» του βαθμολογικού πίνακα και πιο συγκεκριμένα στην 14η θέση. Απέχει τρεις πόντους από την επικίνδυνη ζώνη και την Μποαβίστα. Η ισοπαλία έχει εμφανιστεί μόλις τέσσερις φορές στους 29 αγώνες της. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ήταν Under.

Ο τεχνικός του συλλόγου Ρικάρντο Σοάρες τόνισε: «Το πιο σημαντικό πράγμα κι αυτό που βοηθάει τις ομάδες να μεγαλώνουν είναι το τελικό αποτέλεσμα. Εμείς είχαμε τα πάντα στον αγώνα με την Μπελενένσες αλλά μας έλειψε αυτό. Κι αυτό συνέβη επειδή πληρώσαμε την αναποτελεσματικότητά μας. Όταν κάνουμε λάθη οι αντίπαλοι τα εκμεταλλεύονται διότι έχουν καλή ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και ξέρουμε ότι μπορούμε να τελειώσουμε τη σεζόν με χαμόγελο. Ο αγώνας με τη Φαρένσε είναι πολύ κρίσιμος».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο στόπερ Ιγκόρ Νογκέιρα (22/0). Μακροχρόνιοι απόντες ο αμυντικός Σίλβα (0/0) και ο επιθετικός Μιούλεν (6/0).



ΦΑΡΕΝΣΕ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με την Πορτιμονένσε στο γειτονικό ντέρμπι του Αλγκάρβε. Φλέρταρε με μία πολύτιμη νίκη, όμως τελικά παραχώρησε ισοπαλία 1-1. Μπήκε φουριόζα και λίγο έλειψε να σκοράρει στο 2’, όμως λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου στάθηκε τυχερή όταν το μακρινό σουτ του Μπέτο σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας της. Στο 24’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Πέδρο Ενρίκε. Είχε ακόμα μία καλή στιγμή μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τον Γκολντ. Στην επανάληψη έπαιξε πιο παθητικά θέλοντας να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα. Είδε τους φιλοξενούμενους να έχουν και δεύτερο δοκάρι και να πιέζουν αφόρητα. Τελικά δέχτηκε το τέρμα της ισοφάρισης από τον Μπόα Μόρτε μετά από δύο τραγικά λάθη του στόπερ Μάντσα στην ίδια φάση. Απείλησε ξανά σε δύο περιπτώσεις μέχρι το τέλος αλλά δεν βρήκε το γκολ που θα της χάριζε το «τρίποντο».

Η Φαρένσε έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη, όμως αυτό το γεγονός δεν είναι από μόνο του αρκετό για να τη βγάλει από τις περιπέτειες στις οποίες έχει μπλέξει. Η συγκομιδή των 26 βαθμών φέρνει τους νεοφώτιστους στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα κι απέχουν δύο πόντους από την 16η Μποαβίστα που αν τελείωνε τώρα η σεζόν θα έπαιζε μπαράζ παραμονής και τέσσερις από τις ομάδες που στέκονται εκτός επικίνδυνης ζώνης. Τα εννιά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under.

«Είμαστε ακόμα λυπημένοι για την ισοπαλία με την Πορτιμονένσε. Πληρώσαμε ένα λάθος μας και χάσαμε δύο βαθμούς που θα ήταν πολύ σημαντικοί για εμάς. Υπάρχουν ακόμα άλλοι 15 για να τους διεκδικήσουμε και να δούμε τι θα πετύχουμε. Είναι ένα πρωτάθλημα στο οποίο κάποιοι παίρνουν αναπάντεχα αποτελέσματα. Υπάρχει επιθυμία και θέληση και θα έρθουν οι νίκες. Οι 15 βαθμοί είναι αρκετοί για να μας βγάλουν από την κατάσταση που βρισκόμαστε. Δεν είμαστε σε απελπιστική κατάσταση. Πάμε στο Μπαρσέλος με την ίδια φιλοδοξία. Ο σύλλογος αξίζει ένα χαρούμενο τέλος στη σεζόν» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Ζόρζε Κόστα.

Αγωνιστικά Νέα: Απών λόγω τιμωρίας ο μέσος Λούκα (21/1). Ξανά στα «πιτς» ο γκολκίπερ Ράφαελ Ντεφέντι (19/0), οι μεσοεπιθετικοί Σέκο (16/0) και Μπιλέλ (15/1) και ο στράικερ Στογιλίκοβιτς (21/3).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ζιλ Βιθέντε φάνηκε να χαλαρώνει μετά το μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Μπενφίκα πριν από δύο εβδομάδες κι αν δεν προσέξει θα μπλέξει σε απρόσμενες περιπέτειες αναφορικά με τη «μάχη» της σωτηρίας. Από την πλευρά της η Φαρένσε κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τουλάχιστον την 16η θέση και να διεκδικήσει την παραμονή της μέσω αγώνων μπαράζ. Πολύ κρίσιμο ματς για αμφότερες τις αντιπάλους κι αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι θα πηγαίναμε με τον άσο, εμπιστευόμενοι το καλύτερο και πιο ποιοτικό σύνολο που διαθέτουν οι γηπεδούχοι.

FACTS

  • Στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες της ομάδας Φαρένσε, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.54 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ζιλ Βιθέντε, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα).
    Σημείο: Over με απόδοση 2.18 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
PRIMEIRA LIGA
  11 Ζιλ Βιθέντε 34 39 11 6 17 33:42
  17 Φαρένσε 34 31 7 10 17 31:48
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες