6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

29/10/2020 19:55
Κωδ ΟΠΑΠ: 823
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1285 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ντιναμό Ζάγκρεμπ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 10/12/2020

Προϊστορία

10/12/2020 Ντιναμό ΖάγκρεμπΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 - 1
29/10/2020 ΤΣΣΚΑ ΜόσχαςΝτιναμό Ζάγκρεμπ 0 - 0
30/1/2016 Ντιναμό ΖάγκρεμπΤΣΣΚΑ Μόσχας 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 65,502 70.9%
X
€ 15,629 16.9%
2
€ 11,246 12.2%
Over
€ 8,679 25.8%
Under
€ 25,009 74.2%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

206 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: VEB Arena
  • Χωρητικότητα: 30000
  • Θεατές: 7500
Φαβορί οι Ρώσοι

Φαβορί οι Ρώσοι

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φιλοξενεί την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την 2η αγωνιστική του ενδέκατου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλία με τη Βόλφσμπεργκερ, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι στο «σπίτι» τους με τη Φέγενορντ.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Την περασμένη Πέμπτη ταξίδεψε στην Αυστρία ούτως ώστε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Βόλφσμπεργκερ. Θεωρητικά ήταν το φαβορί όμως δεν μπόρεσε να το αποδείξει στο χορτάρι και ξεκίνησε με γκέλα την πορεία της στο Γιουρόπα Λιγκ, μένοντας στην ισοπαλία (1-1). Μπήκε φουριόζα στο γήπεδο και βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί πολύ νωρίς. Στο 5’ ο Γκάιτς ήταν εκείνος ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων και την έβαλε σε θέση οδηγού. Στη συνέχεια η απόδοσή της έπεσε κι έδωσε δικαιώματα στους Αυστριακούς. Αυτοί τελικά κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λιντλ, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου σαρανταπενταλέπτου. Στην επανάληψη ο αγώνας δεν είχε πολύ καλό ρυθμό. Προσπάθησε να βρει το γκολ που θα της έδινε ξανά το προβάδισμα αλλά δεν τα κατάφερε και περιορίστηκε στον έναν πόντο.

Πριν τρία εικοσιτετράωρα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έπαιξε εντός έδρας με την Άρσεναλ Τούλα για την Πρέμιερ Λιγκ Ρωσίας. Μ’ ένα εντυπωσιακό ξέσπασμα στο δεύτερο μέρος, έφτασε σε μία ευρεία νίκη με 5-1. Έχει συγκεντρώσει 25 βαθμούς έπειτα από δώδεκα «στροφές» και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις δύο πόντους πίσω από την πρωτοπόρο και συμπολίτισσα Σπαρτάκ Μόσχας. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς της σε όλες τις διοργανώσεις ήταν αμφίσκορα.

Ο τεχνικός του ρωσικού συλλόγου Βίκτορ Γκοντσαρένκο υπογράμμισε: «Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Η νοοτροπία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι. Έχουν εμπειρία και από το Τσάμπιονς Λιγκ και χρειάζονται προσοχή. Θα είναι ένας σκληρός αγώνας. Πρέπει να είμαστε σταθεροί και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας».

Αγωνιστικά Νέα: Ξανά με αρκετές απουσίες, αφού δεν είναι διαθέσιμοι οι κεντρικοί αμυντικοί Καρπόφ (7/0), Ναμπάπκιν (3/0), και ο πλάγιος μπακ Σενίκοφ (9/0). Ξεπέρασε τον κορωνοϊό και είναι έτοιμος ο δεξιός μπακ Φερνάντες (10/0).



ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας μία επικίνδυνη αντίπαλο όπως η Φέγενορντ. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο κι έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0), μετά από έναν αγώνα που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα. Κινδύνευσε να δεχθεί γκολ στο ξεκίνημα, όμως ο γκολκίπερ της απέκρουσε το πέναλτι του Μπέρχαους στο 8ο λεπτό. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο είδε τους αντιπάλους της να κυριαρχούν στο χορτάρι, όμως απέφυγε το γκολ. Ανέβασε την απόδοσή της στην επανάληψη και πήρε τον έλεγχο δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα τέρμα. Όσο κυλούσε ο χρόνος γινόταν ολοένα και πιο πιεστική. Στο 72’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα εξαιτίας αποβολής του Σένεσι. Έφτιαξε κάποιες καλές φάσεις όμως δεν σκόραρε και μοιραία το ματς ολοκληρώθηκε ισόπαλο δίχως τέρματα.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πρωτάθλημα Κροατίας πάντως δεν αστειεύεται και δείχνει έτοιμη να το «καθαρίσει» από πολύ νωρίς. Την προηγούμενη Κυριακή έπαιξε εκτός έδρας με τη Σίμπενικ και τη νίκησε «καθαρά» με 2-0, σκοράροντας δύο φορές στο δεύτερο μέρος. Έχει συγκεντρώσει 22 βαθμούς έπειτα από οκτώ «στροφές» και φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας έξι πόντους από τη δεύτερη Γκόριτσα. Τα δύο πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

«Ο ρυθμός των αγώνων είναι δύσκολος και θα τον χαρακτήριζα εξαντλητικό. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μία από τις καλύτερες ρωσικές ομάδες. Πρέπει να δώσουμε προσοχή σε όλους τους παίκτες τους αλλά φυσικά και στον Βλάσιτς που είναι εκπληκτικός. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στη Μόσχα» ήταν τα λόγια του προπονητή των πρωταθλητών Κροατίας, Ζόραν Μάμιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Ένας παίκτης βρέθηκε θετικός στον Covid-19 χωρίς να ανακοινωθεί το όνομά του. Θα λείψει ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και βασικός αριστερός μπακ Λέοβατς (3/0). Ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος ο στράικερ Γκαβράνοβιτς (5/4). Πάντοτε εκτός ο νεοφερμένος χαφ Μίσιτς (0/0) ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ πέρασε από τον ΠΑΟΚ πέρσι.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Κρίσιμο παιχνίδι στη Μόσχα ανάμεσα σε δύο ομάδες που αναδείχθηκαν ισόπαλες στον αγώνα της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα μπορούσε να έχει πάρει διπλό στην έδρα της Βόλφσμπεργκερ, ενώ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν έμεινε δυσαρεστημένη από την ισοπαλία με τη Φέγενορντ επί κροατικού εδάφους. Η «ομάδα του Στρατού» έχει μεγαλύτερο κίνητρο παίζοντας στο «σπίτι» της. Ο άσος σε τιμές κοντά στο διπλασιασμό είναι ελκυστικός και θα τον στηρίξουμε.

FACTS

  • Η ομάδα Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.75 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.20 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα ΤΣΣΚΑ Μόσχας νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.78 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ντιναμό Ζάγκρεμπ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 3.90 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Γιουρόπα Λιγκ: 11ος όμιλος
  1 Ντιναμό Ζάγκρεμπ 6 14 4 2 0 9:1
  4 ΤΣΣΚΑ Μόσχας 6 3 0 3 3 3:8
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο theofanis, με το υψηλότερο yield +4.79% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες