4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τοντέλα - Ζιλ Βιθέντε

28/2/2021 19:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 446
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1165 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ζιλ Βιθέντε - Τοντέλα στις 22/7/2022

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 2' Fernandes Ruben
  2. 5' Pedro Joao (πέναλτι)

2ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 60' Agra Salvador

      Προϊστορία

      22/7/2022 Ζιλ ΒιθέντεΤοντέλα 1 - 1
      8/5/2022 Ζιλ ΒιθέντεΤοντέλα 3 - 0
      28/12/2021 ΤοντέλαΖιλ Βιθέντε 0 - 3
      24/7/2021 ΤοντέλαΖιλ Βιθέντε 0 - 1
      28/2/2021 ΤοντέλαΖιλ Βιθέντε 1 - 0
      17/10/2020 Ζιλ ΒιθέντεΤοντέλα 1 - 1
      14/7/2020 Ζιλ ΒιθέντεΤοντέλα 3 - 2
      5/1/2020 ΤοντέλαΖιλ Βιθέντε 1 - 1
      18/10/2015 Ζιλ ΒιθέντεΤοντέλα 2 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 13,349 46.4%
      X
      € 6,035 21.0%
      2
      € 9,369 32.6%
      Over
      € 624 23.9%
      Under
      € 1,983 76.1%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      35 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      • Γήπεδο: Estadio Joao Cardoso
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 5000
      Με τη δύναμη της έδρας η Τοντέλα

      Με τη δύναμη της έδρας η Τοντέλα

      Η Τοντέλα φιλοξενεί τη Ζιλ Βιθέντε για την 21η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Μπράγκα, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας τη Σάντα Κλάρα.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΤΟΝΤΕΛΑ

      Γνώριζε εκ των προτέρων τη δυσκολία του εκτός έδρας παιχνιδιού της με αντίπαλο την Μπράγκα στο «Μουνισιπάλ». Δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί τόσο ανταγωνιστική όσο θα ήθελε και η ήττα με 4-2 μοιάζει κολακευτική για την εικόνα που παρουσίασε. Δέχτηκε το πρώτο γκολ μόλις στο 18’ από τον Λούκας Πιαζόν και ήταν φανερό ότι η άμυνα της δεν μπορούσε να σταματήσει τις συνεχόμενες επιθέσεις των «αρσεναλίστας». Στο 40’ ο Ρικάρντο Όρτα με σουτ στην κίνηση σημείωσε το 2-0, ενώ τα πάντα κρίθηκαν δύο λεπτά αργότερα, καθώς ο Ζοάο Νοβάις παραβίασε με μακρινό σουτ για τρίτη φορά την εστία της. Στην επανάληψη δέχτηκε και τέταρτο τέρμα από τον Πιαζόν στο 50’. Ευτυχώς για εκείνη οι γηπεδούχοι έριξαν το ρυθμό τους και βρήκε την ευκαιρία να αντιδράσει και να περιορίσει την έκταση του σκορ. Στο 84’ ο Ανέ με ωραίο πλασέ σημείωσε το γκολ της τιμής και στις καθυστερήσεις ο Ζακιτέ με όμορφη προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

      Η Τοντέλα συνεχίζει να αποτελεί μία ομάδα που βασίζεται αποκλειστικά στη δύναμη του «κάστρου» της κι αυτό ενδεχομένως να της κοστίσει μελλοντικά, αν δεν μπορέσει να πάρει θετικά αποτελέσματα στις εξορμήσεις της. Έχει αναδειχθεί ισόπαλη μόλις τρεις φορές μέχρι τώρα κι όταν δεν κερδίζει, συνήθως χάνει. Έχει μαζέψει 21 βαθμούς και βρίσκεται κοντά στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως απέχει μόλις τέσσερις πόντους από την ουραγό Μαρίτιμο. Θα πρέπει να παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over κι αμφίσκορα.

      Ο τεχνικός των γηπεδούχων Πάκο Αγεσταράν υπογράμμισε: «Ελπίζαμε ότι θα κάναμε κάτι στον αγώνα με την Μπράγκα αλλά η διαφορά μεταξύ μας ήταν πολύ μεγάλη και οι παίκτες μου δεν ένιωσαν ποτέ άνετα. Νομίζω ότι η ομάδα δεν είναι τόσο διαφορετική εντός κι εκτός έδρας. Προσεγγίζουμε καλά τα παιχνίδια αλλά κάτι γίνεται και δεν μπορούμε να πάρουμε νίκες. Θα πρέπει να το δουλέψουμε μετά τη Ζιλ Βιθέντε».

      Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο χαφ Γκράου (16/0). Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.



      ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ

      Έπαιξε παιχνίδι «ζωής ή θανάτου» την περασμένη εβδομάδα με αντίπαλο τη Σάντα Κλάρα εντός έδρας. Λυτρώθηκε στο φινάλε και πήρε μία εξαιρετικά σημαντική νίκη με το «φτωχό» αλλά αρκετό 1-0. Δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το ματς και λίγο έλειψε να μείνει πίσω στο σκορ στο 4’, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι. Σιγά-σιγά βελτιώθηκε και βρήκε τα πατήματά της στον «βαρύ» αγωνιστικό χώρο λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους στο οποίο είχε δημιουργήσει μόλις μία καλή ευκαιρία. Στην επανάληψη είδε ξανά τους αντιπάλους της να έχουν τον έλεγχο και να εμφανίζονται πιο απειλητικοί. Όλα έδειχναν ότι η αναμέτρηση θα ολοκληρωνόταν ισόπαλη χωρίς τέρματα, όμως στις καθυστερήσεις κέρδισε πέναλτι. Ο Πεδρίνιο το εκτέλεσε σωστά και της χάρισε ένα πολύ σπουδαίο «τρίποντο».

      Με αυτόν τον τρόπο η Ζιλ Βιθέντε πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Είναι φανερό ότι δυσκολεύεται πολύ και θα παλέψει μέχρι το τέλος της σεζόν ούτως ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η συγκομιδή των 19 βαθμών τη φέρνει οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη κι ανήκει στο γκρουπ των ομάδων που θα δώσουν «μάχη» για τη σωτηρία. Άλλωστε απέχει μόλις δύο πόντους από την ουραγό Μαρίτιμο. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα.

      «Δουλεύουμε αλλά μ’ έναν τρόπο ο οποίος δεν είναι βιώσιμος κι εξηγώ γιατί. Η πυκνότητα των αγώνων δεν μας επιτρέπει να κάνουμε αυτό που ακριβώς θέλουμε. Παίζοντας κάθε τρεις ημέρες είναι πολύ δύσκολο να δουλέψεις ενδιάμεσα. Υπήρξαν παιχνίδια που δεν τα κερδίσαμε λόγω της έλλειψης φρεσκάδας. Θα είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά γιατί δέκα ομάδες παλεύουν έχοντας τον ίδιο στόχο κι εμείς είμαστε μία από αυτές» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Ρικάρντο Σοάρες.

      Αγωνιστικά Νέα: Σταθερά τα προβλήματα. Δεν υπολογίζονται ο αμυντικός Σίλβα (0/0) και ο επιθετικός Μιούλεν (6/0).

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Τοντέλα αποτελεί την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο μία παραδοσιακή ομάδα έδρας. Ένα σύνολο το οποίο στηρίζεται -τουλάχιστον προς το παρόν- στη δύναμη του «κάστρου» του. Στον αντίποδα η Ζιλ Βιθέντε πήρε ανάσα νικώντας τη Σάντα Κλάρα στην προηγούμενη «στροφή», όμως κι αυτή θα δώσει «μάχη» μέχρι το τέλος για να εξασφαλίσει τη σωτηρία της. Το σετ αποδόσεων είναι δίκαια ισορροπημένο, όμως με βάση τη δυναμική των γηπεδούχων όταν παίζουν στο «σπίτι» τους, υπάρχει αξία στον άσο και θα πάρουμε το ρίσκο να τον στηρίξουμε ελπίζοντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

      FACTS

      • Η ομάδα Τοντέλα νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
        Σημείο: 1 με απόδοση 2.72 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Τοντέλα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα).
        Σημείο: Over με απόδοση 2.12 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ζιλ Βιθέντε, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα).
        Σημείο: Over με απόδοση 2.12 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Τοντέλα ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
        Σημείο: Ημ.X με απόδοση 1.95 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      PRIMEIRA LIGA
        11 Ζιλ Βιθέντε 34 39 11 6 17 33:42
        12 Τοντέλα 34 36 10 6 18 36:57
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες