1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Στουρμ Γκρατς - Αϊντχόφεν

Προϊστορία

15/8/2023 Στουρμ ΓκρατςΑϊντχόφεν 1 - 3
8/8/2023 ΑϊντχόφενΣτουρμ Γκρατς 4 - 1
25/11/2021 ΑϊντχόφενΣτουρμ Γκρατς 2 - 0
30/9/2021 Στουρμ ΓκρατςΑϊντχόφεν 1 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 39,464 24.3%
X
€ 17,388 10.7%
2
€ 105,754 65.0%
Over
€ 35,071 71.4%
Under
€ 14,024 28.6%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

177 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

8

7

Σουτ εκτός εστίας

9

34%

Κατοχή μπάλας

66%

2

Οφσάιντ

2

3

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

7

8

Φάουλ

7

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Merkur-Arena
  • Χωρητικότητα: 16364
  • Θεατές: 12571
Δεν θα δυσκολευτούν να προκριθούν οι Ολλανδοί αλλά...

Δεν θα δυσκολευτούν να προκριθούν οι Ολλανδοί αλλά...

Η Στουρμ Γκρατς συγκρούεται με την Αϊντχόφεν σε επαναληπτικό παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ολλανδοί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα προκριθούν στα πλέι οφ, μετά την εμφατική νίκη τους στο πρώτο παιχνίδι.

Τι ισχύει: Ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά το δεύτερο παιχνίδι θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Ρέιντζερς - Σερβέτ, ενώ όποια αποκλειστεί θα βρεθεί απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Α’ Αγώνας: Αϊντχόφεν - Στουρμ Γκρατς 4-1

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι αναζητούσε μία τεράστια υπέρβαση κόντρα στην Αϊντχόφεν. Την προηγούμενη εβδομάδα υποχρεώθηκε να μεταβεί στην Ολλανδία για να μετρήσει τις δυνάμεις της. Υποκλίθηκε στην ανωτερότητα των αντιπάλων της και γνώρισε «βαριά» ήττα με 4-1. Άντεξε όλα κι όλα τέσσερα λεπτά με τον Μπαμπαντί να σκοράρει για το 1-0. Δεν πατούσε καθόλου καλά στο χορτάρι τους «Φίλιπς Στάντιον» και στο 22’ ο Ντε Γιονγκ με κεφαλιά «έγραψε» το 2-0. Είχε καταρρεύσει ολοκληρωτικά και δέκα λεπτά μετά ξανά ο Ντε Γιονγκ πήρε το «ριμπάουντ» και δεν αστόχησε «γράφοντας» το 3-0. Στο 40’ βρήκε γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα με ωραία κεφαλιά του προωθημένου Γκόρενς. Δεν βελτιώθηκε ιδιαίτερα στην επανάληψη και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Στο 73’ ο Σανγκαρέ με ωραία κεφαλιά διαμόρφωσε το 4-1.

Η Στουρμ Γκρατς δεν πέτυχε τον βασικό της στόχο ο οποίος ήταν να διατηρήσει «ζωντανές» τις ελπίδες της για τη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο δικό της «σπίτι» και πλέον καλείται να ψάξει ένα θαύμα, δίχως να υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες για την επίτευξή του. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν το «εμπόδιο» της PSV είναι πάρα πολύ υψηλό προκειμένου να το υπερκεράσει και πλέον θα πρέπει να καταστρώσει τα σχέδιά της για τη συμμετοχή της στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Το περασμένο Σάββατο αντιμετώπισε εντός έδρας την Αούστρια Κλάγκενφουρτ για το εγχώριο πρωτάθλημα. Θεωρητικά ήταν το ακλόνητο φαβορί όμως δεν το απέδειξε εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και «γκέλαρε» παραχωρώντας «λευκή» ισοπαλία (0-0). Μάλιστα έπαιξε από το 33’ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σρεγκ και τα πράγματα έγιναν εξαιρετικά δύσκολα. Ήταν η πρώτη της «γκέλα» στην Μπουντεσλίγκα Αυστρίας.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένει στα «πιτς» ο επιθετικός Σαρκάρια.

Την περασμένη εβδομάδα κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Στουρμ Γκρατς στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η βασική της επιδίωξη ήταν να πάρει ένα σκορ ασφαλείας και τα κατάφερε φτάνοντας στον θρίαμβο με 4-1. Μόλις στο 4’ ο Μπαμπαντί με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Συνέχισε με το πόδι κολλημένο στο... γκάζι και στο 22’ ο Ντε Γιονγκ με σεντερφορίσια κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Στο 32’ ξανά ο ίδιος ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του γκολκίπερ των Αυστριακών και σκόραρε για το 3-0. Στο 40’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με κεφαλιά του Γκόρενς αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να αγχωθεί. Διατήρησε τον έλεγχο και στην επανάληψη και στο 73’ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Σανγκαρέ με υπέροχη κεφαλιά πέτυχε το 4-1. Διαχειρίστηκε άψογα το υπόλοιπο του ματς και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με αυτόν τον άκρως πειστικό τρόπο η Αϊντχόφεν έδειξε τα «δόντια» της κι έκανε το πρώτο και πιο αποφασιστικό βήμα για να πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Φυσικά ο μεγάλος της στόχος δεν είναι άλλος από την επιστροφή στους χρυσοφόρους ομίλους. Εξάλλου εφόσον δεν υπάρξει απρόοπτο και περάσει, τότε θα είναι το φαβορί είτε απέναντι στη Ρέιντζερς, είτε κόντρα στη Σερβέτ.

Στην πρεμιέρα της Ερεντιβίζιε τέθηκε αντιμέτωπη με την Ουτρέχτη κι έπρεπε να επιβεβαιώσει ξανά τον χαρακτηρισμό του φαβορί. Το έκανε κυνικά και πήρε την εύκολη νίκη με 2-0. Ο Λανγκ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους άνοιξε το σκορ και τον δρόμο για την επικράτησή της, με τον Φέρτενσεν στο 77’ να διαμορφώνει το 2-0 και να μπαίνει με το δεξί στην πρεμιέρα του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά Νέα: Μακροχρόνιοι απόντες ο στόπερ Ομπίσμπο και ο μπακ Μάουρο. Θα λείψει και ο μπακ Όπεργκαρντ.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ακόμα ένα ζευγάρι του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ φαίνεται ότι έχει κριθεί από τον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. Μετά την ευρεία νίκη της, η Αϊντχόφεν θα πάει στην Αυστρία θέλοντας απλώς να τσεκάρει το εισιτήριό της για τα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και φιλοδοξώντας να επιστρέψει στη φάση των ομίλων. Οι γηπεδούχοι πάντως έχουν κίνητρο και θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν συμφωνούμε με τον φαβοριτισμό των Ολλανδών και θα τον κοντράρουμε προτιμώντας τη διπλή ευκαιρία του «άσου» ή της ισοπαλίας.

FACTS

  • Η ομάδα Στουρμ Γκρατς δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.67 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Αϊντχόφεν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.32 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Στουρμ Γκρατς νίκησε στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 3.15 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Αϊντχόφεν νίκησε στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.10 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο betx με το υψηλότερο yield +0.77% έπαιξε: 2
  • » Ο GeorgeGCA, με το υψηλότερο yield +13.71% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2
  • » Ο Nebula, με το υψηλότερο yield +8.14% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες