1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σταντάρ Λιέγης - Λεχ Πόζναν

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 128,149 74.6%
X
€ 11,735 6.8%
2
€ 31,992 18.6%
Over
€ 1,989 62.7%
Under
€ 1,183 37.3%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

106 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Maurice Dufrasne
  • Χωρητικότητα: 30023
Το θέλουν για διαφορετικούς λόγους

Το θέλουν για διαφορετικούς λόγους

Η Σταντάρ Λιέγης υποδέχεται τη Λεχ Πόζναν για την 4η αγωνιστική του τετάρτου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι δύο ομάδες έπαιξαν στην προηγούμενη «στροφή» στην Πολωνία και η Λεχ επικράτησε εύκολα με 3-1.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Όταν έπαιρνε το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, περνώντας τους προκριματικούς γύρους, ήλπιζε ότι θα είχε μία καλή πορεία στη διοργάνωση. Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει, τουλάχιστον προς το παρόν. Στην προηγούμενη «στροφή» είχε ταξίδεψε στην Πολωνία ούτως ώστε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λεχ Πόζναν. Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε 3-1. Δέχτηκε το πρώτο γκολ πριν καν συμπληρωθεί ένα τέταρτο αγώνα από τον Σκόρας, ενώ στο 22’ βρέθηκε να κυνηγάει διαφορά δύο τερμάτων. Μείωσε με τον Λιεστέν στο 29’ και με το σκορ 2-1 πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο ξεκίνημα της επανάληψης δέχτηκε και τρίτο τέρμα και δεν μπόρεσε να αντιδράσει ξανά. Το περασμένο Σάββατο έπαιξε εντός έδρας με την Έουπεν για το βέλγικο πρωτάθλημα κι απέφυγε την ήττα στις καθυστερήσεις, ισοφαρίζοντας σε 2-2, χάρη σε τέρμα του τερματοφύλακά της.

Η Σταντάρ Λιέγης επί της ουσίας δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης, καθώς θα πρέπει να πετύχει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και παράλληλα να την ευνοήσουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα, κάτι που μοιάζει μάλλον ανέφικτο. Παράλληλα έχει το μυαλό της και στο ντέρμπι με την Άντερλεχτ που ακολουθεί. Δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμα τους πρώτους βαθμούς της και βρίσκεται μόνη της στην τελευταία θέση. Τα δύο πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over, ενώ δύο από τα τρία ήταν και No Goal.

Ο τεχνικός του συλλόγου Φιλίπ Μοντανιέ επισήμανε:«Είμαστε απογοητευμένοι με τα αποτελέσματά μας στο Γιουρόπα Λιγκ μέχρι στιγμής. Δεν είμαστε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Το παιχνίδι αυτό είναι μία ευκαιρία για τους πρώτους μας πόντους και για να νιώσουμε κάπως περήφανοι για την παρουσία μας. Δεν χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο για τη σημασία του».

Αγωνιστικά Νέα: Λείπουν καιρό ο αμυντικός Βανχέουνστεν (8/0), ο επιτελικός χαφ Αμαλά (9/2) και ο στράικερ Μουλέκα (4/1). Προσβλήθηκε από τον Covid-19 ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Καρσελά (5/0).



ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Η θέση της είναι δύσκολη, όμως δεν μπορεί να κατηγορηθεί ότι δεν έχει παρουσιαστεί μαχητική μέχρι τώρα. Πριν από τρεις εβδομάδες είχε παίξει με τη Σταντάρ Λιέγης εντός έδρας και είχε κάνει το καθήκον της, φτάνοντας σε μία δίκαιη επικράτηση με 3-1. Μπήκε φουριόζα και προηγήθηκε με τέρμα του Σκόρας στο 14’, ενώ διπλασίασε τα τέρματά της με τον Ίσακ, οκτώ λεπτά αργότερα. Είδε τους φιλοξενούμενους να μειώνουν ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου. Τα πάντα κρίθηκαν όμως στο 48’, όταν ο Ίσακ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ της έδωσε ξανά «αέρα» δύο τερμάτων. Έκανε διαχείριση στη συνέχεια και πήρε με ευκολία το «τρίποντο». Την περασμένη Κυριακή εμφανίστηκε ανέτοιμη μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων και το «πλήρωσε», παραχωρώντας εντός έδρας ισοπαλία 3-3 στη Ράκοβ Τσεστόχοβα. Βρέθηκε πίσω με 0-2, όμως το «γύρισε», πριν ισοφαριστεί τελικά στις καθυστερήσεις.

Όσον αφορά τη βαθμολογική της θέση στο Γιουρόπα Λιγκ, η Λεχ Πόζναν έχει καταφέρει να μαζέψει τρεις βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση του τετάρτου ομίλου. Σε περίπτωση διπλού θα είναι ολοζώντανη στο κόλπο της πρόκρισης, αν και η συνέχεια θα είναι δύσκολη, αφού θα παίξει στο «Ντα Λουζ» με την Μπενφίκα και στην Πολωνία με τη Ρέιντζερς. Τα δύο από τα τρία ματς της ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα και Over.

«Αν θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε ελπίδες θα πρέπει να νικήσουμε. Η Σταντάρ Λιέγης όμως είναι μία πολύ καλή ομάδα και περιμένουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα, αφού θα θέλουν εκδίκηση για την ήττα τους στο προηγούμενο παιχνίδι μεταξύ μας. Ξέρουμε τα δυνατά κι αδύνατα σημεία τους και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Ντάριους Ζούραβ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζονται ο γκολκίπερ Φαν ντερ Χάαρτ (0/0), ο χαφ Καμίνσκι (8/1) και οι επιθετικοί Αβάντ (3/1) και Σίμτσακ (1/0). Όλοι τους τραυματίες.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σταντάρ Λιέγης έχει απογοητεύσει με τη μέχρι τώρα παρουσία της στο Γιουρόπα Λιγκ και μετά τον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων παραμένει «κολλημένη» στην τελευταία θέση, δίχως να έχει πάρει ακόμα έστω έναν βαθμό. Στο εντός έδρας παιχνίδι της με τη Λεχ Πόζναν θα προσπαθήσει να «σπάσει» το ρόδι. Από την άλλη, οι Πολωνοί, σε περίπτωση διπλού, θα παραμείνουν ζωντανοί στο κόλπο της πρόκρισης. Μοιάζει απρόβλεπτη αυτή η κόντρα και θα προτιμήσουμε το Over, καθώς αναμένεται «ανοιχτό» παιχνίδι.

FACTS

  • Η ομάδα Σταντάρ Λιέγης δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Λεχ Πόζναν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  3 Σταντάρ Λιέγης 6 4 1 1 4 7:14
  4 Λεχ Πόζναν 6 3 1 0 5 6:14
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο theofanis, με το υψηλότερο yield +4.79% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες