1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μάφρα

15/12/2020 22:15

1ο Ημίχρονο 0 - 0

    2ο Ημίχρονο 2 - 0

    1. 64' Sporar Andraz
    2. 71' Tabata

        Προϊστορία

        15/12/2020 Σπόρτινγκ ΛισαβόναςΜάφρα 2 - 0
        26/7/2015 ΜάφραΣπόρτινγκ Λισαβόνας 0 - 0
        20/1/2010 Σπόρτινγκ ΛισαβόναςΜάφρα 4 - 3

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 37,917 93.1%
        X
        € 1,964 4.8%
        2
        € 857 2.1%
        Over
        € 501 80.9%
        Under
        € 118 19.1%

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        65 ψήφοι:

        Πρώτα το πρωτάθλημα για τα «λιοντάρια»

        Πρώτα το πρωτάθλημα για τα «λιοντάρια»

        Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας υποδέχεται τη Μάφρα στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη κόντρα στην Πάσος Φερέιρα για το Κύπελλο, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν από την Κάζα Πία για το πρωτάθλημα.

        Τι ισχύει: Νοκ-άουτ παιχνίδι για τους προημιτελικούς του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρξει παράταση και στη συνέχεια αν χρειαστεί, θα εκτελεστούν πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα πάρει το εισιτήριο για το Final 4 της διοργάνωσης. Υπενθυμίζεται ότι φέτος η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο δεν θα εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

        * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

        ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ

        Την περασμένη Παρασκευή έπαιξε εντός έδρας με την Πάσος Φερέιρα και ήθελε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την γκέλα στην έδρα της Φαμαλικάο που είχε προηγηθεί. Παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της, αλλά αυτό το γεγονός δεν την εμπόδισε να φτάσει σε μία εύκολη νίκη-πρόκριση με 3-0. Από τα πρώτα λεπτά έδειξε την ανωτερότητά της και πίεσε αναζητώντας το γκολ που θα την έβαζε από νωρίς σε θέση «οδηγού» και θα έδιωχνε το άγχος. Το βρήκε στο 26’ με τον Τιάγκο Τουμάς να πλασάρει όμορφα για το 1-0. Λίγο πριν οι δύο ομάδες πήγαιναν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Ταμπάτα με φοβερό πλασέ της έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων. Στην επανάληψη έπρεπε απλώς να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα. Το έκανε με μεγάλη άνεση και μάλιστα στο 64’ ο Παλίνια με κεφαλιά «κλείδωσε» την επικράτησή της. Στη συνέχεια χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, δίχως να αλλάξει τελικά κάτι.

        Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας από τη στιγμή που δεν είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, καθώς είχε αποκλειστεί στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ από τη Λασκ Λίντσερ, προσπαθεί να φτάσει μακριά σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Στην Πριμέιρα Λίγκα τα πηγαίνει περίφημα καθώς βρίσκεται στην κορυφή με 23 βαθμούς, δίχως να έχει ηττηθεί μετά από εννιά αγωνιστικές. Τώρα θα προσπαθήσει να διεκδικήσει και το Λιγκ Καπ, με τη Μάφρα να αποτελεί αναμφίβολα μία εύκολη αντίπαλο. Τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς της για όλες τις διοργανώσεις ήταν Over.

        Ο τεχνικός του συλλόγου Ρούμπεν Αμορίμ είναι τιμωρημένος και δεν θα βρεθεί για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στην άκρη του πάγκου των «λιονταριών». Αιτία αποτέλεσε η αποβολή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φαμαλικάο και τα όσα είχε πει στον ρέφερι εκείνου του αγώνα που είχαν ως αποτέλεσμα να τιμωρηθεί μένοντας μακριά από τον πάγκο για χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων. Τη θέση του θα πάρει ως χεντ κόουτς, ο άμεσος συνεργάτης του Εμανουέλ Φερό. Άλλωστε ο τελευταίος τον είχε καλύψει και στις αρχές της σεζόν, όταν ο Αμορίμ ταλαιπωρήθηκε από τον Covid-19.

        Αγωνιστικά Νέα: Σταθερά στα «πιτς» ο μεσοεπιθετικός Καμπράλ (7/2), ενώ δεν έχει παίξει φέτος ο σέντερ φορ Λουίζ Φελίπε (0/0). Διαθέσιμος ο μέσος Πέδρο Γκονσάλβες (8/10) που έλειψε από το ματς Κυπέλλου.



        ΜΑΦΡΑ

        Είναι ξεκούραστη, καθώς έδωσε το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της πριν από ακριβώς μία εβδομάδα. Ταξίδεψε στην έδρα της Κάζα Πία αναζητώντας επιστροφή στις νίκες, όμως δεν τα κατάφερε, χάνοντας «καθαρά» και δίκαια με 2-0. Μπήκε από το ξεκίνημα νωθρά και το «πλήρωσε» στο 25’, με τον Αμπουμπακαρί να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας της. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 42’ ο Γκόντγουιν πέτυχε το 2-0 και πλέον η ανατροπή έμοιαζε με «βουνό». Στην επανάληψη προσπάθησε να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς αλλά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε. Είναι μία από τις οκτώ ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Λιγκ Καπ, καθώς στα τέλη Νοεμβρίου βρισκόταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Λίγκα Προ. Πλέον όμως, έπειτα από δύο διαδοχικές ήττες, έχει «κατρακυλήσει» στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας πέντε πόντους από την πρωτοπόρο Εστορίλ.

        Το κακό για τη Μάφρα ήταν ότι απέτυχε παταγωδώς στο θεσμό του Κυπέλλου. Κανείς δεν περίμενε ότι θα μπορούσε να αντιμετωπίσει δυσκολίες στον αγώνα του δευτέρου γύρου με αντίπαλο την Φοντίνας εκτός έδρας. Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι παίζουν στην τρίτη κατηγορία, κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη και να την αποκλείσουν, σκοράροντας στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Τα δύο πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

        «Η Σπόρτινγκ είναι αναμφίβολα η ομάδα που παίζει αυτή τη στιγμή το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κορυφαία κατηγορία. Τα αποτελέσματά της αλλά και ο τρόπος παιχνιδιού της συνδέονται και δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται στην πρώτη θέση. Υπάρχει μεγάλη αξία στο ρόστερ τους και ο προπονητής έχει τους παίκτες που θέλει. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να απολαύσουμε το παιχνίδι. Να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι και να αντισταθούμε στους αντιπάλους μας» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας Φιλίπε Καντίδο.

        Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης, καθώς λείπει καιρό τόσο ο μέσος Γκουί (2/0) όσο και ο στράικερ Μαρσελίνιο (0/0).

        Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αποτελεί έως τώρα τη μεγάλη κι ευχάριστη έκπληξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ελάχιστοι περίμεναν ότι θα ήταν εκείνη που θα οδηγούσε την κούρσα του πρωταθλήματος στο πρώτο τρίμηνο, όμως τα έχει καταφέρει και παραμένει μάλιστα αήττητη. Για το Κύπελλο έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στην Πάσος Φερέιρα και τώρα θα προσπαθήσει να προκριθεί στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Είναι το ακλόνητο φαβορί απέναντι σε μία αντίπαλο που είναι ισχυρή στη δεύτερη κατηγορία και προσπαθεί να πάρει το εισιτήριο για τα μεγάλα «σαλόνια». Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο και θα ποντάρουμε στο No Goal που προσφέρεται σε τιμές κοντά στο διπλασιασμό, θεωρώντας ότι δύσκολα θα δεχτούν γκολ.

        FACTS

        • Στους τελευταίους 9 αγώνες της ομάδας Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
          Σημείο: Over
        • Η ομάδα Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: 1
        • Η ομάδα Σπόρτινγκ Λισαβόνας νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: Ημ.1
        • Η ομάδα Μάφρα έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: 1

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Τελ. αγώνες
        4/5/2024
        Σπόρτινγκ Λισαβόνας
        Πορτιμονένσε
        28/4/2024
        Πόρτο
        Σπόρτινγκ Λισαβόνας
        2 - 2
        21/4/2024
        Σπόρτινγκ Λισαβόνας
        Βιτόρια Γκιμαράες
        3 - 0
        16/4/2024
        Φαμαλικάο
        Σπόρτινγκ Λισαβόνας
        0 - 1
        12/4/2024
        Ζιλ Βιθέντε
        Σπόρτινγκ Λισαβόνας
        0 - 4
        6/4/2024
        Σπόρτινγκ Λισαβόνας
        Μπενφίκα
        2 - 1
        2/4/2024
        Μπενφίκα
        Σπόρτινγκ Λισαβόνας
        2 - 2
        29/3/2024
        Εστρέλα Αμαδόρα
        Σπόρτινγκ Λισαβόνας
        1 - 2
        17/3/2024
        Σπόρτινγκ Λισαβόνας
        Μποαβίστα
        6 - 1
        14/3/2024
        Αταλάντα
        Σπόρτινγκ Λισαβόνας
        2 - 1

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο teogreek, με το υψηλότερο yield +13.44% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Λιγκ Καπ] έπαιξε: 1
        • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +23.56% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες