1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλόβαν Μπρατισλάβας - Γιούνγκ Μπόις

21/7/2021 21:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 496
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1010 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γιούνγκ Μπόις - Σλόβαν Μπρατισλάβας στις 28/7/2021

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 38' Jordan Siebatcheu Theoson

2ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 51' Aebischer Michel
  2. 54' De Kamps Joeri
  3. 59' Aly Camara Mohamed
  4. 86' Lefort Jordan

      Προϊστορία

      28/7/2021 Γιούνγκ ΜπόιςΣλόβαν Μπρατισλάβας 3 - 2
      21/7/2021 Σλόβαν ΜπρατισλάβαςΓιούνγκ Μπόις 0 - 0
      27/11/2014 Σλόβαν ΜπρατισλάβαςΓιούνγκ Μπόις 1 - 3
      18/9/2014 Γιούνγκ ΜπόιςΣλόβαν Μπρατισλάβας 5 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 21,799 11.8%
      X
      € 16,258 8.8%
      2
      € 146,502 79.4%
      Over
      € 14,059 35.8%
      Under
      € 25,238 64.2%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      97 ψήφοι:

      Τον πρώτο λόγο οι ανέτοιμοι Ελβετοί

      Τον πρώτο λόγο οι ανέτοιμοι Ελβετοί

      Η Σλόβαν Μπρατισλάβας φιλοξενεί τη Γιουνγκ Μπόις για τη δεύτερη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι άφησαν εκτός συνέχειας την πρωταθλήτρια Ιρλανδίας Σάμροκ Ρόβερς, ενώ οι φιλοξενούμενοι ξεκινούν τώρα την προσπάθειά τους για να φτάσουν μέχρι τη φάση των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

      Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (28/7) στην έδρα της Γιουνγκ Μπόις. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο ματς ακολουθεί παράταση κι εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Λίνκολν Ρεντ Ιμπς - Κλουζ.

      ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ

      Δίχως να έχει παίξει ακόμα παιχνίδια για την εγχώρια λίγκα η οποία ξεκινάει το προσεχές Σαββατοκύριακο, είχε κληθεί να αντιμετωπίσει στον πρώτο προκριματικό γύρο την πρωταθλήτρια Ιρλανδίας Σάμροκ Ρόβερς. Δυσκολεύτηκε αρκετά όμως κατόρθωσε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση και να διατηρήσει ζωντανό το όνειρο διάκρισης στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Το άσχημο για εκείνη είναι ότι τώρα έχει να αντιμετωπίσει ένα σαφώς υψηλότερο «εμπόδιο» όπως είναι η πρωταθλήτρια Ελβετίας Γιουνγκ Μπόις. Το βέβαιο είναι ότι για να μπορέσει να πετύχει την έκπληξη, θα πρέπει να παίξει πολύ καλύτερα.

      Η Σλόβαν Μπρατισλάβας τον πρώτο αγώνα που έγινε με τη Σάμροκ Ρόβερς στην έδρα της νίκησε εύκολα 2-0 και φάνηκε να «καθαρίζει» την υπόθεση. Και τα δύο γκολ της πέτυχε ο Ρατάο. Το πρώτο στο 28’ και το δεύτερο στο 47’. Από τη στιγμή που τα εκτός έδρας γκολ όμως δεν ισχύουν πια, το 2-0 έχει πάψει να αποτελεί τόσο σημαντικό πλεονέκτημα. Στον επαναληπτικό του Δουβλίνου παρουσιάστηκε μάλλον πιο χαλαρή απ’ όσο θα έπρεπε. Ένα πέναλτι του Μπερκ στο 16’ κι ένα τέρμα του Τάουελ στο 64’ την έφεραν σε δύσκολη θέση. Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού Βλάντιμιρ Βάις πάντως ήταν ο άνθρωπος που τη «λύτρωσε» και της έδωσε την πρόκριση σκοράροντας στο 73’ για το τελικό 2-1.

      Ο κόουτς των πρωταθλητών Σλοβακίας Βλάντιμιρ Βάις υπογράμμισε: «Αυτό το κλαμπ έχει μία συγκεκριμένη πίεση σε κάθε αγώνα γιατί πρέπει να κερδίζει. Στο παιχνίδι με τους Ιρλανδούς ήμαστε το φαβορί και το αποδείξαμε. Τώρα δεν θα πω ποιος είναι το φαβορί με τη Γιουνγκ Μπόις. Το ελβετικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο από το δικό μας και δεν χρειάζεται να μιλήσουμε γι’ αυτό. Δεν τους φοβόμαστε πάντως κι ας έχουν καλύτερη εθνική ομάδα. Πρέπει να αγωνιστούμε για την πρόκριση. Έχουμε εντός έδρας παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Περιμένω να παίξουμε καλύτερα από τα προηγούμενα ματς μας».

      Αγωνιστικά Νέα: Παραμένει εκτός ο μέσος Χόλμαν. Θα λείψουν επίσης ο αμυντικός Λούκας και ο χαφ Ντάνιελ.



      ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

      Το μεγάλο της πρόβλημα δεν είναι άλλο από την απραξία. Κι αυτό διότι από το τέλος της περσινής σεζόν μέχρι τώρα, δεν έπαιξε κανένα επίσημο παιχνίδι προκειμένου να μπορεί να αισθανθεί έτοιμη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ποιοτική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, ωστόσο ο ρυθμός αποτελεί σημαντικό παράγοντα ειδικά στα προκριματικά του καλοκαιριού. Παράλληλα έχει καινούριο προπονητή στην άκρη του πάγκου της, τον Γερμανό Νταβίντ Βάγκνερ ο οποίος ανέλαβε τον προηγούμενο μήνα τα ηνία της ομάδας.

      Τα μόνα δείγματα γραφής της Γιουνγκ Μπόις μέχρι τώρα είναι τα τέσσερα φιλικά παιχνίδια τα οποία έχει δώσει. Ξεκίνησε με άσχημο τρόπο, καθώς υπέστη ήττα από την Αλτάχ (0-1). Έδειξε σημάδια βελτίωσης επικρατώντας με 2-0 της Φέγενορντ στις 10 Ιουλίου. Τρεις ημέρες αργότερα ακολούθησε ισοπαλία 2-2 κόντρα στο Στρασβούργο. Η πρόβα τζενεράλε του περασμένου Σαββάτου εξελίχθηκε σε «εφιάλτη». Η ήττα 5-0 από την Ιβερντόν προκάλεσε «τριγμούς», αν και ήταν φανερό ότι οι παίκτες είχαν το μυαλό τους και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

      «Ο σαφής στόχος για εμάς είναι η πρόκριση και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα καταφέρουμε. Είναι απλά το πρώτο παιχνίδι και θα έχουμε και δεύτερο στο γήπεδό μας. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα παίξουμε για τη νίκη. Εκτιμούμε τους αντιπάλους μας και τους σεβόμαστε. Όμως σε καμία περίπτωση δεν φοβόμαστε. Θέλουμε να παίζουμε πάντα για τη νίκη κι αυτό θα προσπαθήσουμε και κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας», σχολίασε ο κόουτς των πρωταθλητών Ελβετίας, Νταβίντ Βάγκνερ.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί σοβαρά προβλήματα που επηρεάζουν, καθώς εκτός είναι μόνο ο αμυντικός Λούστενμπεργκερ και ο επιθετικός Ενσαμέ.

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Σλόβαν Μπρατισλάβας τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στη Σάμροκ Ρόβερς από την Ιρλανδία, ωστόσο ήταν εκείνη που εξασφάλισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Μόνο που πλέον το έργο της είναι σαφώς πιο δύσκολο. Κι αυτό διότι η Γιουνγκ Μπόις αποτελεί ένα σύνολο με μεγάλη εμπειρία και «βαριά» φανέλα στις διεθνείς διοργανώσεις. Το μοναδικό πλεονέκτημα των γηπεδούχων είναι το γεγονός ότι έχουν παίξει επίσημα ματς, την ώρα που οι πρωταθλητές Ελβετίας έχουν περιοριστεί μόνο σε φιλικές αναμετρήσεις. Η ποιοτική διαφορά είναι σημαντική και δύσκολα δεν θα φανεί. Θα πάμε με το «διπλό».

      FACTS

      • Η ομάδα Σλόβαν Μπρατισλάβας δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.71 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Σλόβαν Μπρατισλάβας - Τελ. αγώνες
      4/5/2024
      Σλόβαν Μπρατισλάβας
      Ζίλινα
      28/4/2024
      Ντουνάισκα Στρέντα
      Σλόβαν Μπρατισλάβας
      21/4/2024
      Σπαρτάκ Τρνάβα
      Σλόβαν Μπρατισλάβας
      1 - 2
      13/4/2024
      Σλόβαν Μπρατισλάβας
      Ντουνάισκα Στρέντα
      0 - 0
      5/4/2024
      Ζίλινα
      Σλόβαν Μπρατισλάβας
      0 - 3
      30/3/2024
      Σλόβαν Μπρατισλάβας
      Ποντμπρεζόβα
      2 - 1
      17/3/2024
      Σλόβαν Μπρατισλάβας
      Σπαρτάκ Τρνάβα
      0 - 2
      13/3/2024
      Σλόβαν Μπρατισλάβας
      Ποντμπρεζόβα
      1 - 3
      8/3/2024
      Ρουζομπερόκ
      Σλόβαν Μπρατισλάβας
      0 - 1
      2/3/2024
      Σλόβαν Μπρατισλάβας
      Σπαρτάκ Τρνάβα
      2 - 0

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο paoki4, με το υψηλότερο yield +0.32% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες