2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλουτσκ - Ρούκχ Μπρεστ

23/5/2020 16:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 161
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1459 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ρούκχ Μπρεστ - Σλουτσκ στις 1/10/2022

1ο Ημίχρονο 0 - 0

    2ο Ημίχρονο 1 - 1

    1. 81' Semenov Egor
    2. 88' Vasiljev Vladislav (πέναλτι)
    3. 90' Nikiforenko Oleg

        Προϊστορία

        20/11/2021 ΣλουτσκΡούκχ Μπρεστ 3 - 0
        27/6/2021 Ρούκχ ΜπρεστΣλουτσκ 1 - 0
        27/9/2020 Ρούκχ ΜπρεστΣλουτσκ 5 - 0
        23/5/2020 ΣλουτσκΡούκχ Μπρεστ 1 - 1

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 16,398 34.8%
        X
        € 19,309 40.9%
        2
        € 11,450 24.3%
        Over
        € 2,941 33.8%
        Under
        € 5,772 66.2%

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        57 ψήφοι:

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Γήπεδο: City Stadium, Slutsk
        • Φυσικός χλοοτάπητας
        • Χωρητικότητα: 1896
        Απρόβλεπτες και οι δύο

        Απρόβλεπτες και οι δύο

        Η Σλουτσκ θα κοντραριστεί με τη Ρουχ Μπρεστ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ Λευκορωσίας. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν «καθαρά» στην έδρα της Μπάτε Μπορίσοφ την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν ισόπαλοι στο «σπίτι» τους κόντρα στη Σμολεβίτσι.

        * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο στις εξέδρες, καθώς στη Λευκορωσία δεν έχουν ληφθεί σχετικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

        ΣΛΟΥΤΣΚ

        Το εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Μπάτε Μπορίσοφ ήταν πάνω από τις δυνάμεις της και ηττήθηκε εύκολα με 3-0, χωρίς να καταφέρει να προβάλλει σθεναρή αντίσταση όπως θα ήθελε, καθώς οι δύο ομάδες ήταν ισόβαθμες στην κορυφή. Η άμυνά της την πρόδωσε νωρίς και δέχτηκε το πρώτο γκολ μόλις στο 4’ με τον Νεμάνια Μίλιτς να σκοράρει ανενόχλητος από τη μικρή περιοχή. Στο 24’ μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στάσεβιτς κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0 και πλέον τα πράγματα είχαν γίνει πολύ δύσκολα. Βελτίωσε αισθητά την εικόνα της στην επανάληψη αλλά δεν υπήρχε επιστροφή στο ματς, την ώρα που οι αντίπαλοί της έκαναν και συντήρηση δυνάμεων παίζοντας πιο επιφυλακτικά για να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ. Στο 70’ κόντρα στη ροή του αγώνα δέχτηκε και τρίτο γκολ, αυτήν την φορά από το Νεχάιτσικ και στη συνέχεια παραδόθηκε, χωρίς πάντως να αλλάξει κάτι μέχρι το φινάλε.

        Παρουσιάζει κάμψη στην απόδοσή της τον τελευταίο καιρό κι έχει υποστεί δύο διαδοχικές ήττες για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Παρ’ όλα αυτά παραμένει μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς μέχρι στιγμής και στέκεται μόνη της στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς. Τα επτά από τα εννιά παιχνίδια της ολοκληρώθηκαν Over και αμφίσκορα, ενώ με 15 γκολ διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση σε ολόκληρη την Πρέμιερ Λιγκ Λευκορωσίας.

        Ο προπονητής της ομάδας Βιτάλι Παβλόφ επισήμανε: «Ο αγώνας με την Μπάτε Μπορίσοφ μας απέδειξε ότι σε αυτό το επίπεδο δεν πρέπει να γίνονται λάθη. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα αλλά θα πρέπει να παραδεχόμαστε όταν οι αντίπαλοι διαθέτουν καλύτερη ομάδα από εμάς. Ωστόσο από ένα σημείο και μετά ισορροπήσαμε και δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Ήταν ήδη αργά. Θα πρέπει να αφήσουμε αυτό το ματς πίσω μας και να προχωρήσουμε».

        Αγωνιστικά Νέα: Ο αμυντικός Βέλκο (5/0) και ο κεντρικός μέσος Μπουράεφ (6/0) είναι αμφίβολοι και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.



        ΡΟΥΧ ΜΠΡΕΣΤ

        Έχοντας πετύχει μεγάλη νίκη στην έδρα της Νέμαν Γκρόντνο, οι περισσότεροι πίστευαν ότι δεν θα είχε πρόβλημα απέναντι στη Σμολεβίτσι την προηγούμενη αγωνιστική. Παρ’ όλα αυτά διέψευσε όσους τη θεωρούσαν φαβορί κι έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) εντός έδρας. Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο ποιοτικά και όσες φορές οι δύο αντίπαλοι βρέθηκαν σε καλή θέση, πραγματοποίησαν τραγική επιλογή στην τελική προσπάθεια. Ο ρυθμός στην επανάληψη ήταν πιο γρήγορος και το παιχνίδι ήταν καλύτερο, ωστόσο και πάλι έλειψαν οι σπουδαίες ευκαιρίες. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δύο αντίπαλοι είχαν από μία καλή στιγμή, με τον Τσιχ να πρωταγωνιστεί στην καλύτερη φάση των γηπεδούχων, όμως ο γκολκίπερ Γκομέλκο των φιλοξενούμενων κατάφερε να απομακρύνει τον κίνδυνο, με αποτέλεσμα το τελευταίο σφύριγμα της λήξης να βρει τις δύο αντιπάλους ισόπαλες.

        Οι νεοφώτιστοι έχουν συγκεντρώσει 13 βαθμούς και βρίσκονται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο θα μπορούσαν να στέκονταν ακόμα ψηλότερα αν τα κατάφερναν καλύτερα στην επίθεσή τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι διαθέτουν μία από τις χειρότερες επιθέσεις του πρωταθλήματος, έχοντας πετύχει επτά γκολ, ενώ ταυτόχρονα έχουν σπουδαία άμυνα με μόλις πέντε τέρματα παθητικό. Τα οκτώ από τα εννιά παιχνίδια της ολοκληρώθηκαν Under, ενώ τα επτά από αυτά ήταν και No Goal.

        Ο κόουτς του συγκροτήματος Αλεκσάντρ Σεντνέφ είπε: «Το πρόβλημά μας παραμένει στο κομμάτι της παραγωγικότητας και πίστευα ότι το έχουμε λύσει, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αν δεν το αφήσουμε πίσω μας και δεν κατορθώσουμε να σκοράρουμε πιο εύκολα δεν θα έχουμε τύχη στη συνέχεια της σεζόν, παρά το γεγονός ότι η άμυνά μας είναι εξαιρετική».

        Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει ο αμυντικός χαφ Τσίντι (4/0) όμως οι απουσίες θα είναι ξανά αρκετές. Τιμωρημένος ο μέσος Τιχονόφσκι (8/0). Ο αμυντικός Κόβτουν (3/1) και ο στόπερ Γκάιντουτσικ (7/0) δεν θα είναι εκ νέου διαθέσιμοι, ενώ όλα δείχνουν ότι θα λείψει και ο επιθετικός Πετρένκο (5/0).

        Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Η Σλουτσκ έχει εντυπωσιάσει μέχρι τώρα στη σεζόν, όμως κάνει μία «κοιλιά» στην απόδοσή της κι αυτό αποδεικνύεται από τις δύο σερί ήττες που υπέστη στα ισάριθμα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Στον αντίποδα η Ρουχ Μπρεστ έχει πραγματοποιήσει αρκετά καλή πορεία και είναι μία ομάδα που παίζει συχνά πολύ «κλειστά» παιχνίδια τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις ολοκληρώνονται No Goal και Under. Με βάση την κατάσταση αμφότερων των αντιπάλων, θα επιλέξουμε το No Goal και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ελπίζοντας ότι θα επιβεβαιωθεί.

        FACTS

        • Στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες της ομάδας Ρούκχ Μπρεστ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πρέμιερ Λιγκ).
          Σημείο: Under με απόδοση 1.62 στον ΟΠΑΠ
        • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Σλουτσκ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πρέμιερ Λιγκ).
          Σημείο: Over με απόδοση 2.00 στον ΟΠΑΠ

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Πρέμιερ Λιγκ
        Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        Πρέμιερ Λιγκ
          8 Ρούκχ Μπρεστ 30 44 11 11 8 57:38
          14 Σλουτσκ 29 27 8 3 18 31:55
        Εμφάνιση όλων

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες