2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Σλουτσκ - Ενερτζέτικ-BGU Μίνσκ

8/5/2020 17:00
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1776 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σλουτσκ - Ενερτζέτικ-BGU Μίνσκ στις 5/8/2023

1ο Ημίχρονο 1 - 2

  1. 17' Yakhshibaev Djasur (πέναλτι)
  2. 27' Trubila Vitalij
  3. 27' Mosahanian Hayk
  4. 27' Yakhshibaev Djasur (πέναλτι)
  5. 41' Bala Mohammed Umar
  6. 42' Tweh David

2ο Ημίχρονο 1 - 2

  1. 67' Bakic Dusan
  2. 71' Mosahanian Hayk
  3. 78' Yakhshibaev Djasur
  4. 82' Mawatu Jeremy
  5. 90' Lesko Artur

      Προϊστορία

      5/8/2023 ΣλουτσκΕνερτζέτικ-BGU Μίνσκ 1 - 1
      19/3/2023 Ενερτζέτικ-BGU ΜίνσκΣλουτσκ 1 - 0
      20/8/2022 ΣλουτσκΕνερτζέτικ-BGU Μίνσκ 1 - 2
      9/4/2022 Ενερτζέτικ-BGU ΜίνσκΣλουτσκ 1 - 1
      3/10/2021 ΣλουτσκΕνερτζέτικ-BGU Μίνσκ 2 - 0
      22/5/2021 Ενερτζέτικ-BGU ΜίνσκΣλουτσκ 1 - 0
      1/11/2020 Ενερτζέτικ-BGU ΜίνσκΣλουτσκ 0 - 2
      8/5/2020 ΣλουτσκΕνερτζέτικ-BGU Μίνσκ 1 - 2
      19/7/2019 Ενερτζέτικ-BGU ΜίνσκΣλουτσκ 0 - 1
      31/3/2019 ΣλουτσκΕνερτζέτικ-BGU Μίνσκ 0 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 166,529 53.0%
      X
      € 67,851 21.6%
      2
      € 79,949 25.4%
      Over
      € 37,859 54.9%
      Under
      € 31,155 45.1%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      84 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: City Stadium, Slutsk
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 1896
      Καλπάζουν οι γηπεδούχοι

      Καλπάζουν οι γηπεδούχοι

      Η Σλουτσκ υποδέχεται την Ενερτζέτικ Μινσκ στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Λευκορωσίας. Από διπλό στην έδρα της Ντιναμό Μινσκ προέρχονται οι γηπεδούχοι, από νίκη στο «σπίτι» της Σμολεβίτσι οι φιλοξενούμενοι.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο στις εξέδρες, καθώς στη Λευκορωσία δεν θα έχουν ληφθεί σχετικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

      ΣΛΟΥΤΣΚ

      Την περασμένη εβδομάδα επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται νικώντας εκτός έδρας (1-2) την ισχυρή Ντιναμό Μινσκ, σ’ ένα παιχνίδι που απέδειξε ξανά την αποτελεσματικότητά της. Στο πρώτο εικοσάλεπτο δεν συνέβη κάτι αξιοσημείωτο εκτός από ένα γκολ των γηπεδούχων το οποίο ακυρώθηκε ορθά ως οφσάιντ. Από το... πουθενά στο 22’ άνοιξε το σκορ με μακρινό σουτ του αμυντικού χαφ Σαλού. Έπαιξε πολύ επιφυλακτικά και δέχτηκε πίεση όχι όμως και φάσεις. Στο 36’ ωστόσο ο γκολκίπερ Πανκρατόφ υπέπεσε σε πέναλτι, όμως ο Μπαχάρ ο οποίος το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους και οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με σκορ 0-1. Η επανάληψη ξεκίνησε για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Γκαφάρ με υπέροχο τακουνάκι σκόραρε για το 0-2 στο 52’, δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ομάδα του. Πλέον έπρεπε στο υπόλοιπο του αγώνα να φροντίσει να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα. Τα κατάφερε αρκετά καλά δεχόμενη πίεση, όμως άντεξε. Στο 86’ ο Μπρούτσιτς μείωσε για τους γηπεδούχους αλλά τίποτα δεν μπορούσε να αλλάξει και η Σλουτσκ έφυγε από την πρωτεύουσα έχοντας στις αποσκευές της ένα σπουδαίο διπλό.

      Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη για τον σύλλογο ο οποίος αναμφίβολα αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Έχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς έπειτα από τις επτά πρώτες αγωνιστικές και φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα απέχοντας δύο πόντους από τη δεύτερη Τορπέντο Ζοντίνο και τρεις από την τρίτη Μπάτε Μπορίσοφ. Η επίθεσή της αποτελεί και τη μεγάλη της δύναμη, καθώς έχει σκοράρει 14 γκολ και διαθέτει την κορυφαία επίδοση στη λίγκα. Στα έξι από τα επτά ματς που έχει δώσει έως τώρα εμφανίστηκε το αμφίσκορο, ενώ τα τρία πιο πρόσφατα ήταν Over.

      Ο κόουτς της ομάδας Βιτάλι Παβλόφ τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για όσα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα. Ειδικά αν σκεφτεί κάποιος ότι έχουμε και τέσσερις παίκτες οι οποίοι τρώνε μία φορά τη μέρα μετά το ηλιοβασίλεμα καθώς είναι το Ραμαζάνι. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να αντέξουμε στην πίεση και περιμένω να συνεχίσουμε έτσι».

      Αγωνιστικά Νέα : Σημαντική η απουσία του βασικού δεξιού χαφ Ευγένι Βέλικο (7/0) ο οποίος τραυματίστηκε στο προηγούμενο ματς, ενώ αμφίβολος είναι ο αμυντικός Κριβούλκιν (2/0).



      ΕΝΕΡΤΖΕΤΙΚ ΜΙΝΣΚ

      Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και στις επιτυχίες την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς νίκησε εκτός έδρας τη Σμολεβίτσι (0-2), σ’ ένα ματς που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο δικό της γήπεδο, αλλά αποφασίστηκε η αλλαγή έδρας. Μπήκε πολύ καλύτερα στον αγώνα από την αντίπαλό της κι ευτύχησε να προηγηθεί μ’ ένα υπέροχο γκολ του Τούε ο οποίος πλάσαρε πολύ όμορφα από δύσκολη θέση ανοίγοντας το σκορ στο 17ο λεπτό. Έπεσε η απόδοσή της στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους και οι γηπεδούχοι απείλησαν σε μία περίπτωση, όμως δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο 51’ κινδύνευσε σοβαρά αλλά η Σμολεβίτσι δεν ισοφάρισε, ενώ στο 66’ ο Γιακσιμπόεφ πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 85’ ο Σβιρέπα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες, όμως δύο λεπτά αργότερα αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία, λόγω αποβολής του Κοτόφ. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιακσιμπόεφ κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος σωστά για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

      Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα της πρωτεύουσας έπειτα από τρεις σερί ήττες, ενώ μετά τις πρώτες επτά «στροφές» δεν έχει αναδειχθεί ούτε μία φορά ισόπαλη. Έχει μαζέψει δώδεκα βαθμούς και στέκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις με την έως τώρα παρουσία της. Τα έξι από τα επτά παιχνίδια της στο φετινό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκαν με No Goal, ενώ πέντε από αυτά ήταν και Under. Αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γήπεδό της κι αναζητά έδρα για τη συνέχεια της σεζόν.

      Ο τεχνικός του συλλόγου Βλάντιμιρ Μπελιάφσκι υπογράμμισε: «Έχω πει στους παίκτες μου να μην ασχολούνται με τη βαθμολογία όμως θέλοντας και μη την κοιτούν. Κάπου θα νικήσουμε και κάπου αλλού δεν θα τα καταφέρουμε, τα έχουμε πάει όμως περίφημα. Όσον αφορά το γήπεδό μας, ειλικρινά δεν ξέρω που θα παίξουμε το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι».

      Αγωνιστικά Νέα : Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος αμυντικός χαφ Κοτόφ (7/0) ο οποίος αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι, ενώ σταθερά εκτός είναι και ο κεντρικός αμυντικός Βασιλένοκ ο οποίος δεν έχει παίξει φέτος λόγω τραυματισμού.

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Οι δύο ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν μέχρι στιγμής θα κοντραριστούν στον αγώνα που θα ανοίξει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ Λευκορωσίας. Οι γηπεδούχοι έχουν κατορθώσει να βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα χάρη στην εντυπωσιακή αποτελεσματικότητά τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός ότι έχουν πρόβλημα με το γήπεδό τους και βρίσκονται σε αναζήτηση έδρας, έχουν καταφέρει να είναι στην τέταρτη θέση. Ο άσος προσφέρεται σε ικανοποιητική απόδοση και μας προκαλεί να τον ποντάρουμε.

      FACTS

      • Η ομάδα Σλουτσκ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X
      • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Ενερτζέτικ-BGU Μίνσκ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πρέμιερ Λιγκ).
        Σημείο: Under
      • Η ομάδα Σλουτσκ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Πρέμιερ Λιγκ.
        Σημείο: 1
      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Σλουτσκ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πρέμιερ Λιγκ).
        Σημείο: Over
      • Η ομάδα Σλουτσκ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Πρέμιερ Λιγκ.
        Σημείο: Ημ.1

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Ενερτζέτικ-BGU Μίνσκ - Τελ. αγώνες
      23/11/2024
      Ενερτζέτικ-BGU Μίνσκ
      Λευκορωσία U17
      0 - 1
      17/11/2024
      Ενερτζέτικ-BGU Μίνσκ
      Μολοντέχνο
      0 - 1
      10/11/2024
      Ενερτζέτικ-BGU Μίνσκ
      Σλόνιμ
      6 - 0
      3/11/2024
      Μπαρανοβίτσι
      Ενερτζέτικ-BGU Μίνσκ
      2 - 0
      27/10/2024
      Ενερτζέτικ-BGU Μίνσκ
      Όρσχα
      1 - 1
      20/10/2024
      Μαξλάιν Βίτεμπσκ
      Ενερτζέτικ-BGU Μίνσκ
      1 - 0
      12/10/2024
      Ενερτζέτικ-BGU Μίνσκ
      Λίντα
      0 - 0
      6/10/2024
      Νίβα
      Ενερτζέτικ-BGU Μίνσκ
      2 - 1
      29/9/2024
      Ενερτζέτικ-BGU Μίνσκ
      Ντιναμό Μινσκ Β'
      1 - 2
      25/9/2024
      Τορπέντο Ζόντινο Β'
      Ενερτζέτικ-BGU Μίνσκ
      0 - 1

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο xalkideos, με το υψηλότερο yield +9.85% στο [ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Πρέμιερ Λιγκ] έπαιξε: Under
      • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +0.82% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Στοιχηματικές πλατφόρμες