1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σκωτία - Αυστρία

25/3/2021 21:45
2 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1125 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Αυστρία - Σκωτία στις 29/3/2022

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 14' Hanley Grant
  2. 24' Christie Ryan

2ο Ημίχρονο 2 - 2

  1. 49' Dykes Lyndon
  2. 55' Kalajdzic Sasa
  3. 62' Kalajdzic Sasa
  4. 70' Grillitsch Florian
  5. 71' Hanley Grant
  6. 80' Kalajdzic Sasa
  7. 82' O'donnell Stephen
  8. 85' Mcginn John
  9. 90' Ilsanker Stefan

      Προϊστορία

      29/3/2022 ΑυστρίαΣκωτία 2 - 2
      7/9/2021 ΑυστρίαΣκωτία 0 - 1
      25/3/2021 ΣκωτίαΑυστρία 2 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 132,639 23.4%
      X
      € 118,361 20.8%
      2
      € 316,725 55.8%
      Over
      € 10,855 24.3%
      Under
      € 33,826 75.7%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      151 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      • Γήπεδο: Hampden Park
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 51866
      Με προβλήματα στον άξονα

      Με προβλήματα στον άξονα

      Σκωτία και Αυστρία αναμετρούνται στο «Χάμντεν Παρκ» για την πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ, με τις δύο ομάδες να έχουν μίνιμουμ στόχο την 2η θέση του ομίλου.

      Τι ισχύει: Αναμέτρηση για τον 6ο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ. Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

      * Χωρίς κόσμο

      ΣΚΩΤΙΑ

      Τον Νοέμβριο εξασφάλισε την επιστροφή της σε τελική φάση Euro μετά από 25 χρόνια, επικρατώντας της Σερβίας στη διαδικασία των πέναλτι. Με εκείνο τον αγώνα συμπλήρωσε 9 παιχνίδια δίχως ήττα, ωστόσο ακολούθησαν δύο ήττες από Σλοβακία και Ισραήλ στο Nation League, που δεν της επέτρεψαν να τερματίσει στην 1η θέση και να εξασφαλίσει την άνοδο στην League A. Μικρό φυσικά το κακό, αφού ο μεγάλος στόχος ήταν η πρόκριση στο Euro.

      Ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών ως το αουτσάιντερ για την πρόκριση, πίσω από τα δύο φαβορί, Δανία και Αυστρία. Παρόλα αυτά το γεγονός πως καμία από τις δύο δεν αποτελεί το όνομα-φόβητρο, της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει ακόμα και στην πρωτιά. Πολύ κρίσιμο το σημερινό παιχνίδι, αφού οι Αυστριακοί είναι μια από τις δύο μεγάλες αντιπάλους στη μάχη για την πρόκριση. Ακολουθεί το επικίνδυνο εκτός έδρας ματς στο Ισραήλ (28/3) ενώ στη συνέχεια υποδέχεται τα Ν. Φερόε (31/3).

      Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της, Κλαρκ δήλωσε: «Θέλουμε να έχουμε μια διαρκή περίοδο επιτυχιών. Η ομάδα είναι απολύτως συγκεντρωμένη στα παιχνίδια των προκριματικών, επειδή είναι τα πιο σημαντικά. Όταν προκριθήκαμε στο Euro είπαμε ότι δε θέλουμε να εξελιχθούμε σε ομάδα που πέτυχε μόνο σε μια διοργάνωση».

      Αγωνιστικά Νέα: Μοναδικό πρόβλημα ο τραυματίας μέσος Τζακ (Ρέιντζερς), με την απουσία του να χαρακτηρίζεται σημαντική από τον Κλαρκ, διότι ο Σκωτσέζος μέσος έχει συγκεκριμένο ρόλο καλύπτοντας το αριστερό άκρο στον άξονα. Κλήθηκαν για πρώτη φορά οι φορ Τσε Άνταμς (Σαουθάμπτον και Νίσμπετ (Χιμπέρνιαν), ο πρώτος δεν αποκλείεται να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα.

      Η αποστολή:


      Τερματοφύλακες: Γκόρντον (Χαρτς), Μάρσαλ (Ντέρμπι), ΜακΛάφλιν (Ρέιντζερς)

      Αμυντικοί: Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Χάνλι (Νόριτς), ΜακΚένα (Νότιγχαμ), Ο’ Ντόελ (Μάδεργουελ), Τίρνει (Άρσεναλ), Γκάλαγχερ (Μάδεργουελ), Πάλμερ (Σέφιλντ Γουένσντεϊ), Τέιλορ (Σέλτικ), Κόνσιντιν (Αμπερντίν), Χέντρι (Οστάνδη)

      Μέσοι: ΜακΓκιν (Άστον Βίλα), ΜακΓκρέγκορ (Σέλτικ), Άρμστρονγκ (Σαουθάμπτον), ΜακΤόμινεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ΜακΛιν (Νόριτς), Κρίστι (Σέλτικ), Φλεκ (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ)

      Επιθετικοί: ΜακΜπέρνι (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Φρέιζερ (Νιούκαστλ), Ντάικς (ΚΠΡ), Άνταμς (Σαουθάμπτον), Νίσμπετ (Χιμπέρνιαν)ΑΥΣΤΡΙΑ

      Μετά τη δεύτερη διαδοχική πρόκριση σε τελική φάση Euro, κάτι που δεν είχε ξανακάνει στο παρελθόν, εξασφάλισε και την άνοδο στην League A του Nations League, τερματίζοντας πρώτη σε όμιλο με Νορβηγία, Ρουμανία και Β. Ιρλανδία. Μετράει αήττητο έξι αγώνων σε φιλικά και επίσημα (5-1-0), ενώ έχει 12 νίκες στα 16 τελευταία (12-2-2).

      Ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών όντας το δεύτερο φαβορί για την πρωτιά, πίσω μόνο από την Δανία, αν και με μικρή διαφορά στις αποδόσεις. Κρίσιμο το σημερινό παιχνίδι, αφού αντιμετωπίζει τη βασική αντίπαλο για την 2η θέση, που είναι και ο μίνιμουμ στόχος. Ακολουθούν δύο εντός έδρας με Ν. Φερόε (28/3) και Δανία (31/3).

      Εν όψει του σημερινού, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Φόντα δήλωσε: «Η Σκωτία είναι ένας αντίπαλος υψηλού επιπέδου, μια πολύ ισχυρή ομάδα που παίζει πολύ με μακρινές μπαλιές και κυνηγάει τις δεύτερες μπάλες. Με όλο το σεβασμό στον αντίπαλο, ξέρουμε την ποιότητα που έχουμε και εξαρτάται από εμάς. Θέλουμε να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι».

      Αγωνιστικά Νέα: Θετικά τα νέα, αφού η Μπουντεσλίγκα άναψε το πράσινο φως ώστε να ενσωματωθούν κανονικά οι παίκτες που παίζουν στο γερμανικό πρωτάθλημα. Εκτός αποστολής ο βασικός επιθετικός Αρναούτοβιτς (Σαγκάη Πορτ) λόγω περιορισμών covid από Κίνα, ενώ νοκ-άουτ λόγω τραυματισμών έχουν τεθεί ο κάπτεν/μέσος Μπαουμγκάρτλινγκερ (Λεβερκούζεν) και ο έτερος μέσος Κ. Λάιμερ (Λειψία). Δεν υπολογίζονται για το σημερινό οι στόπερ Χιντερέγκερ (Άιντραχτ), Πος (Χοφενχάιμ).

      Η αποστολή:


      Τερματοφύλακες: Πέρβαν (Βόλφσμπουργκ), Λίντερ (Βασιλεία), Μπάχμαν (Γουότφορντ), Σλάγκερ (Λασκ)

      Αμυντικοί: Ντράγκοβιτς (Λεβερκούζεν), Αλάμπα (Μπάγερν), ΧΙντερέγκερ (Άιντραχτ), Λάινερ (Γκλάντμπαχ), Ούλμερ (Σάλτσμπουργκ), Τρίμερ (Ουνιόν Βερολίνου), Πος (Χοφενχάιμ), Τράουνερ (Λασκ), Λίνχαρτ (Φράιμπουργκ), Φρίντλ (Βέρντερ Βρέμης)

      Μέσοι: Ιλσάνκερ (Άιντραχτ), Λαζάρο (Γκλάντμπαχ), Σέπφ (Σάλκε), Γκρίλιτς (Χοφενχάιμ), Σάουμπ (Λουκέρνη), Σλάγκερ (Βόλφσμπουργκ), Ράνφτλ (Λασκ), Μπαουμγκάρτνερ (Χοφενχάιμ)

      Επιθετικοί: Σάμπιτσερ (Λειψία), Γκρέγκοβιτς (Άουγκσμπουργκ), Ονισίβο (Μάιντς), Γκρμπιτς (Λοριέν), Κάλατζιτζ (Στουτγκάρδη), Κάρα (Ραπίντ Βιέννης)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Αναμέτρηση δύο ομάδων που έχουν ως μίνιμουμ στόχο την 2η θέση, επομένως το σημερινό είναι κομβικής σημασίας. Σωστά ζυγισμένο το σετ αποδόσεων, φαβορί η Αυστρία η οποία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά δεν μπορούμε να μην υπολογίζουμε στην Σκωτία, η οποία έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου και έχει τη ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση στα τελικά του Euro. Πρόκειται για πρεμιέρα και προτιμούμε να μη μπλέξουμε με σημείο. Αμφότερες έχουν καλούς παίκτες στην επίθεση, ενώ θα παραταχθούν με ορισμένες σημαντικές απουσίες στη μεσαία γραμμή. Η Αυστρία σπάνια δε σκοράρει (έχει βρει δίχτυα στα 11/12 τελευταία), αλλά δεν κρατάει εύκολα το μηδέν. Θα πάμε με το αμφίσκορο.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 6ος όμιλος
        2 Σκωτία 10 23 7 2 1 17:7
        4 Αυστρία 10 16 5 1 4 19:17
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες