6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σερίφ Τιρασπόλ - Ομόνοια

Προϊστορία

3/11/2022 Σερίφ ΤιρασπόλΟμόνοια 1 - 0
8/9/2022 ΟμόνοιαΣερίφ Τιρασπόλ 0 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 134,458 63.9%
X
€ 27,109 12.9%
2
€ 48,862 23.2%
Over
€ 4,063 25.2%
Under
€ 12,075 74.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

151 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

5

11

Σουτ εκτός εστίας

3

41%

Κατοχή μπάλας

59%

2

Οφσάιντ

2

2

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

6

16

Φάουλ

5

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Zimbru Stadium
  • Χωρητικότητα: 10500
  • Θεατές: 2295
Ψάχνει ένα θαύμα η Ομόνοια

Ψάχνει ένα θαύμα η Ομόνοια

Η Σέριφ Τίρασπολ γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της στον όμιλο και τώρα υποδέχεται την Ομόνοια για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα με τους Κύπριους να θέλουν τρία γκολ διαφορά για την πρόκριση.

Γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της στον όμιλο, αφού είχε πολύ δύσκολο έργο στην Αγγλία κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δίκαια έχασε με 3-0. Οι Άγγλοι έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ με τον Νταλό στο 44' και ακολούθησαν δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ράσφορντ στο 65' και τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 81'. Αξιοσημείωτο είναι πως η Σέριφ Τίρασπολ μετά τη νίκη της πρεμιέρας δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα. Πάντως, μαθηματικά δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την πρόκριση, αλλά με θαύμα θα την χάσει από την Ομόνοια την τελευταία αγωνιστική.

Μετά την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα Μολδαβίας, επέστρεψε στις νίκες στην 13η αγωνιστική (9-3-1), αφού φιλοξένησε την Ντάτσια Μπουιουτσάνι και δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 2-1. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκε γκολ, αλλά στην επανάληψη η Σέριφ ξεκίνησε δυνατά και καθάρισε την υπόθεση νίκη μέσα σε 8 λεπτά. Ο Ακάνμπι άνοιξε το σκορ στο 49' και ο Άμπρι έγραψε το 2-0 στο 57', ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα με τον Ντόσκα στο 89'.

«Ξέραμε πού θέλουμε να πάμε. Έχουμε προετοιμαστεί για αυτό, έχουμε δύο ομάδες. Νομίζω ότι τα παιδιά πάνε καλά. Το βασικό είναι να μην χωρίσουμε τα ματς σε Πρωτάθλημα και Ευρώπη. Όλοι οι αγώνες πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη. Είναι επαγγελματίες και για αυτό πληρώνονται. Ξέρουμε ότι η Ομόνοια έχει αλλάξει προπονητή. Είμαστε προετοιμασμένοι. Είδαμε ήδη τα ματς μετά την αλλαγή προπονητή. Παίζουν ένα διαφορετικό σχήμα και το ίδιο το παιχνίδι έχει αλλάξει.», ανέφερε ο εκτελών χρέη προπονητή, Βίκτορ Μιχαήλοφ, μετά την παραίτηση του Τόμας.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο αμυντικός Ζοχουρί.Γνώρισε την πέμπτη της ήττα σε ισάριθμους αγώνες στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, αφού υποδέχθηκε στην Κύπρο την Σοσιεδάδ και έχασε με 2-0. Στο ντεμπούτο του προπονητή, Γιανίκ Φερέρα υπέκυψαν στην ανωτερότητα των Βάσκων και η Ομόνοια καλείται να κάνει την υπέρβαση στη Μολδαβία κόντρα στη Σέριφ Τίρασπολ, για να πάρει την πρόκριση καθώς θέλει νίκη με τρία γκολ διαφορά.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Ναβάρο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Στην επανάληψη, η Ομόνοια μπήκε καλύτερα, αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα σε αντίθεση με τη Σοσιεδάδ που καθάρισε το ματς στο 60΄ με τον Μπράις Μέντεθ.

Έπειτα από έξι σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και τρεις διαδοχικές στο κυπριακό πρωτάθλημα, επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα σε ντέρμπι, αφού επικράτησε την Δευτέρα επί της Ανόρθωσης στο ΓΣΠ με 2-0. Η Ομόνοια σκόραρε στο τέλος κάθε ημιχρόνου με τον Μπρούνο (43’) και τον Κακουλλή (87’). Έτσι, με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην εγχώρια λίγκα ο Γιανίκ Φερέιρα. Το τριφύλλι ανέβηκε στην 8η θέση.

«Το να σκοράρουμε τέρματα. Αυτό θα είναι το κλειδί. Να σκοράρουμε τρία γκολ περισσότερα από αυτούς. Ακόμη κι αν δεχθούμε πέντε, να βάλουμε οκτώ, αυτό είναι το κλειδί. Νομίζω είναι δύσκολο να πεις ποια είναι καλύτερη. Στο πρώτο παιχνίδι η Σέριφ έκανε αυτό που έπρεπε για να κερδίσει. Εμείς έχουμε 90' για να κάνουμε το θαύμα», ανέφερε ο προπονητής Γιανίκ Φερέρα.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός ο βασικός τερματοφύλακας, Φαμπιάνο, ο χαφ Μπατσίρου και ο μπακ Μάθιους.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ομόνοια δεν έχει ούτε βαθμό στον όμιλο, αλλά υπάρχουν ακόμα μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση αν και αναζητά ένα... θαύμα κόντρα στη Σέριφ Τίρασπολ, αφού είχε χάσει με 3-0 στην Κύπρο και θέλει δική της νίκη με τρία γκολ διαφορά. Οι Μολδαβοί θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά από τέσσερις σερί ήττες, αλλά δεν θα μπλέξουμε με σημείο. Θα επιλέξουμε τα 2-3 γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Ομόνοια έχασε στους τελευταίους 5 αγώνες στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.95 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σερίφ Τιρασπόλ έχασε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ.
    Σημείο: 2 με απόδοση 3.85 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Ομόνοια, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.77 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Σερίφ Τιρασπόλ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 2.00 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σερίφ Τιρασπόλ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.05 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
5ος Όμιλος
  3 Σερίφ Τιρασπόλ 6 6 2 0 4 4:10
  4 Ομόνοια 6 0 0 0 6 3:12
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο doctorpro, με το υψηλότερο yield +10.75% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες