7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σερίφ Τιρασπόλ - Μάριμπορ

Προϊστορία

26/7/2022 Σερίφ ΤιρασπόλΜάριμπορ 1 - 0
20/7/2022 ΜάριμπορΣερίφ Τιρασπόλ 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 73,803 28.7%
X
€ 165,268 64.2%
2
€ 18,303 7.1%
Over
€ 4,491 14.4%
Under
€ 26,650 85.6%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

136 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

0

7

Σουτ εκτός εστίας

3

50%

Κατοχή μπάλας

50%

0

Οφσάιντ

0

1

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

10

Κόρνερ

1

3

Αλλαγές

5

10

Φάουλ

15

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Zimbru Stadium
  • Χωρητικότητα: 10500
  • Θεατές: 6738
Παιχνίδι λεπτομερειών, υπερβολικός ο φαβοριτισμός της Σερίφ

Παιχνίδι λεπτομερειών, υπερβολικός ο φαβοριτισμός της Σερίφ

Η Σερίφ Τιρασπόλ υποδέχεται τη Μάριμπορ σε επαναληπτικό παιχνίδι στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα «ανοιχτά» μετά την ισοπαλία στην πρώτη αναμέτρηση στη Σλοβενία.

Τι ισχύει: Αγώνας ρεβάνς για τη δεύτερη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. ε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα περάσει θα παίξει στον τρίτο προκριματικό γύρο με την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι της Ελσίνκι με τη Βικτόρια Πλζεν. Εκείνη που θα αποκλειστεί θα μεταπηδήσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου θα παίξει με την ηττημένη του ίδιου ζευγαριού, δηλαδή της Ελσίνκι και της Βικτόρια Πλζεν.

Α’ Αγώνας: Μάριμπορ - Σερίφ Τρασπόλ 0-0

Την περασμένη Τετάρτη ταξίδεψε στη Σλοβενία με σκοπό να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού στην έδρα της. Τα κατάφερε, με τις δύο ομάδες να «κολλάνε» στο 0-0, ωστόσο της έμεινε και μία πικρή γεύση, καθώς με βάση την εικόνα της αναμέτρησης θα μπορούσε κάλλιστα να είχε επικρατήσει και να είχε κάνει ένα ακόμα μεγαλύτερο βήμα για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Φάνηκε από το ξεκίνημα ότι πατούσε καλύτερα στο χορτάρι και στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο δημιούργησε δύο καλές στιγμές, ενώ απειλήθηκε μόνο σε μία περίπτωση.

Η Σερίφ Τιρασπόλ έμοιαζε και είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και δεν άλλαξε κάτι δραματικά στην επανάληψη. Στο 52’ μάλιστα έφτιαξε κι έχασε την κορυφαία ευκαιρία του ματς, με τον Γιανσανέ να μην μπορεί να σκοράρει με διπλή προσπάθεια μέσα από την μικρή περιοχή. Λίγο αργότερα ο Περναμπούκο δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή μετά από παράλληλη σέντρα. Στο τελευταίο ημίωρο καμία από τις δύο ομάδες δεν θέλησε να ρισκάρει και το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Και τα τρία ματς της φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν Under και No Goal. Το προσεχές Σάββατο θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα Μολδαβίας και θα δοκιμαστεί στην έδρα της Ζίμπρου Κισινάου.

Ο τεχνικός του συλλόγου Στιέπαν Τόμας τόνισε: «Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες στην ομάδα μας οι οποίοι προσαρμόζονται. Δουλέψαμε στην εβδομάδα που είχαμε για να τελειώνουμε καλύτερα τις φάσεις. Πιστεύω ότι αύριο (σ.σ. σήμερα) θα προκριθούμε στον τρίτο γύρο. Νομίζω ότι θα βελτιωνόμαστε συνεχώς. Δουλεύουμε ήδη ένα μήνα όλοι μαζί και πιστεύω ότι είμαστε πια καλύτερα οργανωμένοι στον αγωνιστικό χώρο».

Αγωνιστικά Νέα: Ξανά εκτός ο εξτρέμ Ατιεμβέν. Ενισχύθηκε με τους Άμπρι και Χερόν κι αμφότεροι δίναι διαθέσιμοι

Η βασική της επιδίωξη στον πρώτο αγώνα με τη Σερίφ Τιρασπόλ ήταν να αποφύγει την ήττα και τα κατάφερε, αποσπώντας «λευκή» ισοπαλία (0-0), σ’ ένα παιχνίδι πάντως στο οποίο δεν ικανοποίησε καθόλου με την απόδοσή της. Για την ακρίβεια προβλημάτισε, ωστόσο θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, εφόσον καταφέρει να φύγει από τη Μολδαβία με την πρόκριση στις αποσκευές της. Περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και χρειάστηκαν δύο καλές επεμβάσεις του τερματοφύλακα Μπέργκσεν στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο ισορρόπησε κάπως καλύτερα και μετά το 60’ δεν κινδύνευσε ούτε μία φορά. Αντιμετώπισε όμως σοβαρό πρόβλημα στον τομέα της δημιουργίας, μια και κατέγραψε μόλις μία σημαντική στιγμή στο ενενηντάλεπτο, με το συρτό σουτ του Μπατούρινα να μην δυσκολεύει ιδιαίτερα τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων. Υπερασπίστηκε τα «καρέ» της με επιτυχία και το 0-0 έμεινε έως το τέλος.

Με αυτόν τον τρόπο η Μάριμπορ βιώνει μία κατάσταση την οποία είχε συναντήσει και στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όταν παραχώρησε 0-0 εντός έδρας στη Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ από τη Λευκορωσία και στη συνέχεια τη νίκησε (2-0) μακριά από το «σπίτι» της για να προκριθεί. Και τα τρία φετινά ματς των πρωταθλητών Σλοβενίας ολοκληρώθηκαν Under και No Goal. Για την εγχώρια λίγκα αγχώθηκε αρκετά αλλά επικράτησε της Γκόριτσα με 3-2 και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη για φέτος.

«Έχουμε ήδη προετοιμάσει κάποια πράγματα και θα δούμε πως θα βγουν στο γήπεδο. Περιμένουμε το καλύτερο δυνατό και πιστεύουμε στην πρόκρισή μας. Χτίζουμε στην επιτυχία μας στο ότι δεν έχουμε δεχτεί γκολ σε τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια. Φυσικά για να φτάσουμε σε νέα πρόκριση θα πρέπει να σκοράρουμε και είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Η Σερίφ είναι πολύ καλή ομάδα και στο πρώτο παιχνίδι κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή, κάτι που δεν θέλουμε να συμβεί ξανά. Είναι εξαιρετικοί ατομικά οι αντίπαλοί μας όμως σκεφτόμαστε περισσότερο τους εαυτούς μας» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Ράντοβαν Καράνοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Έλειψε στο πρώτο ματς ο μεσοεπιθετικός Μπόζιτς και είναι ξανά αμφίβολος κι όλα δείχνουν ότι θα απουσιάσει. Εκτός επίσης ο αμυντικός Μίλετς και ο μέσος Πίλερ.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ της Σερίφ Τιρασπόλ και της Μάριμπορ το οποίο διεξήχθη επί σλοβένικου εδάφους απέδειξε ότι υπάρχει φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι και είναι η πρώτη. Ωστόσο η πρόκριση αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι γηπεδούχοι έφτασαν πέρσι μέχρι τη φάση των ομίλων όμως έχουν αλλάξει σχεδόν ολόκληρο το ρόστερ τους και δεν θα είναι καθόλου απλό για εκείνους να ξεπεράσουν το «εμπόδιο» των πρωταθλητών Σλοβενίας. Δεν συμφωνούμε με τον ισχυρό φαβοριτισμό της Σερίφ και θα τον κοντράρουμε στηρίζοντας τη διπλή ευκαιρία της ισοπαλίας ή της επικράτησης των φιλοξενούμενων.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο akis55, με το υψηλότερο yield +5.06% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες