Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μάριμπορ - Σερίφ Τιρασπόλ

20/7/2022 21:15
Κωδ ΟΠΑΠ: 957
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 657 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σερίφ Τιρασπόλ - Μάριμπορ στις 26/7/2022

Προϊστορία

26/7/2022 Σερίφ ΤιρασπόλΜάριμπορ 1 - 0
20/7/2022 ΜάριμπορΣερίφ Τιρασπόλ 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 18,017 27.7%
X
€ 32,245 49.5%
2
€ 14,863 22.8%
Over
€ 1,456 11.1%
Under
€ 11,665 88.9%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

141 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

6

1

Σουτ εκτός εστίας

3

45%

Κατοχή μπάλας

55%

1

Οφσάιντ

1

2

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

6

3

Αλλαγές

2

12

Φάουλ

17

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ljudski vrt Stadion
  • Χωρητικότητα: 12994
  • Θεατές: 7150
Θα «πέσουν κορμιά» στη Σλοβενία

Θα «πέσουν κορμιά» στη Σλοβενία

Η Μάριμπορ φιλοξενεί τη Σερίφ Τιραπόλ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι απέκλεισαν στην προηγούμενη φάση τη Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ, ενώ οι φιλοξενούμενοι άφησαν εκτός συνέχειας τη Ζρίνσκι Μόσταρ.

Τι ισχύει: Πρώτος αγώνας για τη δεύτερη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Σερίφ Τιρασπόλ στις 26/7. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα περάσει θα παίξει στον τρίτο προκριματικό γύρο με την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι της Ελσίνκι με τη Βικτόρια Πλζεν. Εκείνη που θα αποκλειστεί θα μεταπηδήσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου θα παίξει με την ηττημένη του ίδιου ζευγαριού, δηλαδή της Ελσίνκι και της Βικτόρια Πλζεν.

Στον πρώτο προκριματικό γύρο κλήθηκε να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Λευκορωσίας Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ. Το πρώτο ματς διεξήχθη στην έδρα της όπως θα συμβεί και τώρα με αντίπαλο τη Σερίφ Τιρασπόλ. Δεν κατόρθωσε να επικρατήσει έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι και η «λευκή» ισοπαλία (0-0) άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό. Η ρεβάνς έλαβε χώρα στην Τουρκία λόγω της τιμωρίας της UEFA στους Λευκορώσους για την εμπλοκή τους στον πόλεμο μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας. Το συγκεκριμένο γεγονός έκανε πιο εύκολο το έργο της και το εκμεταλλεύτηκε επικρατώντας εύκολα με 2-0 και τσεκάροντας το εισιτήριό της για την επόμενη φάση. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ρόκο Μπατούρινα ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό και στο 56’ ήταν εκείνος που πέτυχε και δεύτερο τέρμα και «σφράγισε» της και μαζί την πρόκριση.

Με αυτόν τον τρόπο η Μάριμπορ έκανε το καθήκον της και πλέον έχει αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητές της για να βρεθεί ξανά σε φάση ομίλων της μίας από τις τρεις διοργανώσεις της UEFA. Το περασμένο Σάββατο ξεκίνησε και το πρωτάθλημα Σλοβενίας όμως ήταν ολοφάνερο ότι περνάει σε δεύτερη μοίρα. Ηττήθηκε πανεύκολα εντός έδρας με το «βαρύ» 3-0 από τη Ραντόμλζε και θα έχει στη συνέχεια της σεζόν πολύ χρόνο για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Και τα τρία φετινά επίσημα ματς της ολοκληρώθηκαν No Goal.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Ράντοβαν Καράνοβιτς υπογράμμισε: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα μας στο πρωτάθλημα αλλά τώρα ίσως έχουμε ένα μικρό πρόβλημα αυτοπεποίθησης, καθώς το κίνητρό μας είναι σαφώς μεγαλύτερο. Έχουμε αναλύσει διεξοδικά τη Σερίφ και είναι μία ομάδα που έχει κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ της. Είναι πρωταθλητές Μολδαβίας κι έχουν παίκτες ποιότητας χωρίς αμφιβολία. Το πιο σημαντικό θα είναι να παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο μας. Έχουμε ετοιμάσει το σχέδιο μας για να τους αντιμετωπίσουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε ο μεσοεπιθετικός Μπόζιτς (1/0) και λογικά δεν προλαβαίνει. Έφυγε για την Κάλιαρι ο μέσος Αντουάν Μακουμπού αφήνοντας σημαντικό κενό στον άξονα. Μόνιμα εκτός ο γκολκίπερ Γιουγκ.

Καλείται να «τρελάνει» πάλι όλο τον κόσμο όπως έκανε πέρσι όταν κατάφερε να διαπρέψει. Άρχισε δίχως να εντυπωσιάσει τη σεζόν, καθώς ζορίστηκε περισσότερο απ’ όσο αναμενόταν από την πρωταθλήτρια Βοσνίας, Ζρίνσκι Μόσταρ. Το πρώτο παιχνίδι διεξήχθη στην έδρα των αντιπάλων της και μετά από μία εξαιρετικά «σφιχτή μάχη», οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Τα πάντα ήταν ρευστά αναφορικά με την πρόκριση, όμως πλέον είχε αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα παίζοντας στο «σπίτι» της τον επαναληπτικό, όπως θα συμβεί και σε αυτήν την περίπτωση κόντρα στη Μάριμπορ. Πήρε τη νίκη με το οριακό αλλά πολύτιμο 1-0. Το μοναδικό τέρμα που έμελλε και να κρίνει την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 22’ και ήταν αυτογκόλ του Σάβιτς. Όσο κυλούσε ο χρόνος τόσο μεγαλύτερο ήταν το άγχος της, παρ’ όλα αυτά άντεξε και το σφύριγμα της λήξης τη βρήκε να πανηγυρίζει.

Η Σερίφ Τιρασπόλ δεν έχει φτάσει σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας, καθώς το πρωτάθλημα Μολδαβίας δεν έχει ξεκινήσει ακόμα κι έτσι τα μοναδικά επίσημα παιχνίδια της έως τώρα ήταν τα δύο προηγούμενα με τη Ζρίνσκι Μόσταρ. Φυσικά άπαντες στο εσωτερικό της ξέρουν καλά ότι είναι σχεδόν απίθανο να φτάσει ξανά μέχρι τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και στη συνέχεια μέχρι τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο θα κάνουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια. Και τα δύο ματς της ήταν Under και No Goal.

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει ο εξτρέμ Ατιεμβέν ενώ δεν υπολογίζεται ο μέσος Άντο ο οποίος θα πωληθεί.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ είναι δίχως αμφιβολία αυτό της Μάριμπορ με τη Σερίφ Τιρασπόλ. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι πέρασαν δύσκολα το σχετικά χαμηλό εμπόδιο της Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ από τη Λευκορωσία και οι φιλοξενούμενοι συνάντησαν απρόσμενες δυσκολίες κόντρα στη Ζρίνσκι Μόσταρ από τη Βοσνία. Αμφότερες πάντως βρήκαν τον τρόπο να τσεκάρουν το εισιτήριό τους για την επόμενη φάση και τώρα καλούνται να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Περιμένουμε «κλειστό» ματς και δεν αναμένεται να πάρει ρίσκο κάποια από τις δύο πλευρές. Έχει τύχη η ισοπαλία και θα αποτελέσει την επιλογή μας.

FACTS

  • Η ομάδα Σερίφ Τιρασπόλ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 1.81 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σερίφ Τιρασπόλ νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.65 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μάριμπορ έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X με απόδοση 2.72 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μάριμπορ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.44 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Σερίφ Τιρασπόλ - Τελ. αγώνες
11/5/2024
Ζίμπρου
Σερίφ Τιρασπόλ
4/5/2024
Σερίφ Τιρασπόλ
Μιλσάμι
2 - 1
1/5/2024
Σερίφ Τιρασπόλ
Ζίμπρου
1 - 1
28/4/2024
Πετροκούμπ
Σερίφ Τιρασπόλ
2 - 1
21/4/2024
Σερίφ Τιρασπόλ
Ντάτσια Μπουιουτσάνι
3 - 0
13/4/2024
Σερίφ Τιρασπόλ
Μπάλτι
2 - 0
7/4/2024
Σερίφ Τιρασπόλ
Ζίμπρου
4 - 1
31/3/2024
Μιλσάμι
Σερίφ Τιρασπόλ
0 - 0
16/3/2024
Σερίφ Τιρασπόλ
Πετροκούμπ
1 - 1
9/3/2024
Σερίφ Τιρασπόλ
Ντάτσια Μπουιουτσάνι
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Koukos, με το υψηλότερο yield +5.49% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.46% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες