1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σερβέτ - Ρεμς

17/9/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 916
0 - 1
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 4' Berisha Valon
  2. 43' Chavalerin Xavier
  3. 45' Cassama Moreto

2ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 67' Faes Wout
  2. 83' Bilal Toure El

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 3,934 27.8%
      X
      € 6,586 46.6%
      2
      € 3,612 25.6%
      Over
      € 10,519 34.6%
      Under
      € 19,904 65.4%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      118 ψήφοι:

      Επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 57 χρόνια η Ρεμς

      Επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 57 χρόνια η Ρεμς

      Η Σερβέτ από την Ελβετία υποδέχεται τη Ρεμς στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι απέκλεισαν στην προηγούμενη φάση τη Ρουζομπέροκ από τη Σλοβακία, ενώ οι Γάλλοι τερμάτισαν πέρσι στην 6η θέση της Λιγκ 1 κι εξασφάλισαν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

      Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι με τη νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στην επόμενη φάση εκτός έδρας με τη νικήτρια του ζευγαριού της Χιμπέρνιανς από τη Μάλτα με την Φέχερβαρ από την Ουγγαρία.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΣΕΡΒΕΤ

      Παρά το γεγονός ότι κλήθηκε να παίξει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι στη χρονιά, στις 27 του περασμένου Αυγούστου, ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που υπήρχαν και πήρε μία άνετη πρόκριση (3-0) με αντίπαλο τη Ρουζομπέροκ η οποία ήταν μάλιστα και σαφώς πιο έτοιμη αγωνιστικά, λόγω της δράσης που υπήρχε στο πρωτάθλημα Σλοβακίας. Στο πρώτο μέρος ήταν πιεστική αλλά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ που θα την έβαζε σε θέση οδηγού και φαινόταν ότι το παιχνίδι θα εξελισσόταν σε ντέρμπι. Στην επανάληψη όμως η εικόνα της άλλαξε άρδην προς το καλύτερο. Αρχικά στο 54’ πήρε το προβάδισμα με σκόρερ τον Στεβάνοβιτς, ενώ στο 77ο λεπτό ήταν ο Μεντί εκείνος ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων για το 2-0, «κλειδώνοντας» τη νίκη-πρόκριση. Στο 86’ ο Αντούνες έδωσε διαστάσεις θριάμβου και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

      Τον τελευταίο ενάμιση μήνα, έχει δώσει μόλις έναν αγώνα που είχε επίσημο χαρακτήρα κι αυτό σημαίνει ότι ακόμα δεν είναι σε καμία περίπτωση έτοιμη για την πρόκληση που έχει μπροστά της, κόντρα μάλιστα σ’ ένα γαλλικό σύλλογο αρκετά υψηλής ποιότητας. Το νέο πρωτάθλημα στην Ελβετία θα ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο και η Σερβέτ βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της.

      Ο τεχνικός του συλλόγου Αλέν Γκάιγκερ τόνισε: «Είχα πει ότι η Ρεμς είναι μία καλή κλήρωση για εμάς κι αυτό είναι κάτι που ισχύει, από τη στιγμή που δεν θα πρέπει να μετακινηθούμε όπως η Βασιλεία που πάει στην Κροατία, ενώ και το κίνητρο στο εσωτερικό της ομάδας είναι τεράστιο. Πιστεύω ότι είμαστε πιο έτοιμοι σε σχέση με τον αγώνα που είχαμε παίξει με τη Ρουζομπέροκ και θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση».

      Αγωνιστικά Νέα: Το απουσιολόγιο είναι «λευκό» και θα παραταχθεί πλήρης.



      ΡΕΜΣ

      Το «χρυσό» της παρελθόν δεν έχει ξεχαστεί, αλλά πλέον είναι πολύ μακρινό. Τα έξι πρωταθλήματα που κατέκτησε έχουν τεράστια σημασία, όπως και οι δύο τελικοί του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1956 αλλά και το 1959. Σε αμφότερους ηττήθηκε από τη «δυναστεία» της εποχής που δεν ήταν άλλη από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η τελευταία της συμμετοχή όμως σε ευρωπαϊκή διοργάνωση καταγράφηκε το μακρινό 1963, όταν έλαβε μέρος στο Κύπελλο Πρωταθλητριών και μάλιστα έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Εκεί αντιμετώπισε τη Φέγενορντ από την οποία ηττήθηκε. Πλέον θα γράψει ακόμα μία χρυσή σελίδα στην ιστορία της, ωστόσο δεν θέλει να μείνει εκεί και θα προσπαθήσει να διακριθεί, ξεκινώντας τις προσπάθειές της από τη Γενεύη και την έδρα της Σερβέτ, αφού αυτή ήταν η αντίπαλος που έφερε η κληρωτίδα απέναντί της.

      Δεν έχει ξεκινήσει καλά στη Λιγκ 1 και μετά από τρεις «στροφές» μετράει μία ισοπαλία και δύο ήττες, χωρίς να έχει πανηγυρίσει ακόμα κάποιο «τρίποντο». Στο τελευταίο της ματς έχασε εκτός έδρας από την Ανζέ. Έχει συγκεντρώσει όλον κι όλον ένα βαθμό και βρίσκεται στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα δύο από τα τρία φετινά επίσημα ματς της ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

      «Δεν έχουμε δείξει χαρακτήρα μέχρι τώρα και χάσαμε στο πρωτάθλημα ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Τώρα όμως είναι μία διαφορετική κατάσταση και μία ιστορική ευκαιρία για εμάς να παίξουμε ξανά έναν ευρωπαϊκό αγώνα. Φυσικά θέλουμε να συνδυάσουμε την επιστροφή μας νίκη και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας Νταβίντ Γκιόν.

      Αγωνιστικά Νέα: Ξανά εκτός ο βασικός κεντρικός αμυντικός κι αρχηγός Αμπντελχαμίντ (2/0) λόγω τραυματισμού, ενώ δεν υπολογίζεται και ο αριστερός μπακ Ντουμπιά (0/0) που είναι χτυπημένος και δεν έχει παίξει φέτος. Αντίθετα διαθέσιμος είναι ο μεσοεπιθετικός Σιρχάους (2/0).

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Σερβέτ έχει δώσει ένα επίσημο παιχνίδι πριν τρεις εβδομάδες απέναντι στην αδύναμη Ρουζομπέροκ από τη Σλοβακία και προκρίθηκε εύκολα, ωστόσο πλέον καλείται να αντιμετωπίσει έναν σαφώς πιο ισχυρό αντίπαλο. Η Ρεμς από την πλευρά της δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα, όμως είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στο Γιουρόπα Λιγκ, επιστρέφοντας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση για πρώτη φορά μετά το 1963! Οι τιμές στις οποίες προσφέρεται το διπλό είναι άκρως ελκυστικές και θα το επιλέξουμε, καθώς οι Γάλλοι είναι δεδομένα πιο ισχυροί από τους γηπεδούχους.

      FACTS

      • Στους τελευταίους 9 αγώνες της ομάδας Σερβέτ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.87 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Σερβέτ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.45 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Σερβέτ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.02 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Αναμετρήσεις Ομάδων
      17/9/2020
      Σερβέτ
      Ρεμς
      0 - 1

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο KaneKorso, με το υψηλότερο yield +11.56% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες