Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σερένγκ - Κόρτραϊκ

31/7/2022 19:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 785
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 640 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κόρτραϊκ - Σερένγκ στις 18/1/2023

Προϊστορία

18/1/2023 ΚόρτραϊκΣερένγκ 3 - 2
31/7/2022 ΣερένγκΚόρτραϊκ 0 - 1
17/12/2021 ΣερένγκΚόρτραϊκ 0 - 2
24/7/2021 ΚόρτραϊκΣερένγκ 2 - 0
25/9/2019 ΣερένγκΚόρτραϊκ 1 - 3

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

45 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

3

12

Σουτ εκτός εστίας

2

54%

Κατοχή μπάλας

46%

0

Οφσάιντ

1

2

Κίτρινες κάρτες

2

1

Κόκκινες κάρτες

1

3

Κόρνερ

4

17

Φάουλ

9

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade du Pairay
  • Χωρητικότητα: 14236
  • Θεατές: 1267
Απογοήτευσε στην πρεμιέρα η Σερένγκ, απρόοπτο με επιστροφή Σελεμανί στην Κορτράικ

Απογοήτευσε στην πρεμιέρα η Σερένγκ, απρόοπτο με επιστροφή Σελεμανί στην Κορτράικ

Η Σερένγκ που απογοήτευσε στην πρεμιέρα, υποδέχεται την Κορτράικ, η οποία μπορούσε κάτι καλύτερο βάσει εμφάνισης απέναντι στην Λέουβεν και υπολογίζει πλέον στον σταρ εξτρέμ Σελεμανί.

Πραγματοποίησε αποκαρδιωτική εμφάνιση και ηττήθηκε με το κολακευτικό 2-0 από την Ζούλτε Βάρεγκεμ εκτός έδρας. Σε δεύτερο ρόλο σ’ όλο το παιχνίδι, κατέγραψε μόλις μία τελική και αυτή εκτός εστίας ενώ δέχτηκε αρκετές φάσεις από την αντίπαλο της, η οποία πέτυχε και τα δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος (74’, 87’) μετά από στατικές φάσεις. Αν δεν είχε τον γκολκίπερ της Ντίετς σε καλή ημέρα το σκορ θα είχε πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις.

Απογοητευμένος ο τεχνικός της, Ζονσάμπ μετά το παιχνίδι: «Η αντίπαλος άξιζε τη νίκη αλλά νιώσαμε ότι οδηγούσαμε το παιχνίδι σε ένα ωραίο 0-0 που θα ήταν πολύ θετικό για εμάς. Μετά δεχτήκαμε δύο γκολ από στημένα. Με την μπάλα στα πόδια ήμασταν σε απίστευτα χαμηλό επίπεδο. Δεν μπορέσαμε να δυσκολέψουμε την αντίπαλη άμυνα, έχουμε ακόμα αρκετή δουλειά. Η μεγαλύτερη απογοήτευση μου ήταν ότι οι καλύτεροι παίκτες μας εμφανίστηκαν κάτω από το επίπεδο τους. Για να μην αναφέρω τις εναέριες μονομαχίες όπου δεν ήμασταν παρόν».

Με τέτοια εικόνα πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Ενδεικτικό της παθητικής της εικόνας στο παιχνίδι είναι το γεγονός πως οι παίκτες της κάλυψαν 48.7 χιλιόμετρα ενώ οι αντίπαλοι 117!

Αγωνιστικά Νέα: Έχασε την πρεμιέρα με ενοχλήσεις στο γόνατο ο κάπτεν/αριστερός μπακ Κιλοτά και μένει να φανεί αν θα προλάβει το σημερινό. Απέκτησε τον αριστερό μπακ Αμπάντα ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μίλαν και τον στόπερ Σίλα (Ναντ).Μπήκε με το αριστερό στο πρωτάθλημα γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Λέουβεν. Ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ. Δεν πατούσε το ίδιο καλά στην επανάληψη και εν τέλει το πλήρωσε στο τελευταίο 20λεπτο, δεχόμενη δύο γκολ (72’, 90+3’).

Μετά το τελικό σφύριγμα, ο τεχνικός της Μπελοσίν δήλωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δέκα ευκαιρίες έναντι δύο της Λέουβεν. Τους ασκήσαμε πίεση ψηλά και κερδίσαμε αρκετές χαμένες μπάλες, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο αρχίσαμε να παίζουμε διαφορετικά γιατί δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, ήμασταν λιγότερο επιθετικοί και ίσως και λίγο παθητικοί. Το ματς της επόμενης εβδομάδας θα είναι σημαντικό, όπως και τα επόμενα. Πρέπει να το κερδίσουμε».

Έχει ως αρχικό στόχο να αποφύγει τις περιπέτειες και πηγαίνει στο σημερινό με στόχο να πάρει τους πρώτους της βαθμούς απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία.

Αγωνιστικά Νέα: «Ναυάγησε» η μεταγραφή του σταρ εξτρέμ Σελεμανί, ο ποδοσφαιριστής μπήκε στις προπονήσεις και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το σημερινό. Διαθέσιμος και ο νεοφερμένος εξτρέμ Μπρούνο αλλά δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος. Από την άλλη, ο φορ Γκουεγιέ (1/0) αποκόμισε πρόβλημα στο ματς της πρεμιέρας και δίνεται αμφίβολος για το σημερινό. Παραμένουν εκτός οι πολύτιμοι μέσοι Βαντεντρίσε και Καντρί, ο πρώτος μέτραγε αντίστροφα για την επιστροφή του αλλά υπέστη μικροτραυματισμό σε προπονητικό φιλικό την Δευτέρα. Εκτός και ο βασικός στόπερ Ραντοβάνοβιτς (1/0) ο οποίος ήταν στην Πολωνία για να υπογράψει στην Λέγκια Βαρσοβίας, η μεταγραφή όπως δεν προχώρησε και ο παίκτης θα ενσωματωθεί την επόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Προφανώς είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα αλλά η Σερένγκ με αυτήν την εικόνα που έδειξε στην πρεμιέρα μοιάζει δύσκολο να αποφύγει την παραμονή της. Μια ομάδα που έπαιξε μόνο άμυνα και έτρεξε ελάχιστα στο ματς με στόχο να πάρει το βαθμό βασιζόμενη στις επεμβάσεις του γκολκίπερ. Δύσκολα να αλλάξει πολλά μέσα σε μια εβδομάδα, έχοντας και έναν προπονητή χωρίς μεγάλη εμπειρία σε αυτό το επίπεδο. Η Κορτράικ αδίκησε τον εαυτό της με βάση την εικόνα της στην πρεμιέρα και θα ψάξει τους πρώτους της βαθμούς, υπολογίζοντας ξανά και στον αστέρα εξτρέμ Σελεμανί ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του. Θα πάμε με το «διπλό».

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΒΕΛΓΙΟ: Γιούπιλερ Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Γιούπιλερ Λιγκ
  14 Κόρτραϊκ 34 31 8 7 19 37:61
  18 Σερένγκ 34 20 5 5 24 28:68
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο FotinosPantognostis, με το υψηλότερο yield +6.68% στο [ΒΕΛΓΙΟ: Γιούπιλερ Λιγκ] έπαιξε: 2
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +1.20% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες