2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σενεγάλη - Γουινέα

14/1/2022 15:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 100
0 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 846 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γουινέα - Σενεγάλη στις 23/1/2024

Προϊστορία

23/1/2024 ΓουινέαΣενεγάλη 0 - 2
2/9/2022 ΓουινέαΣενεγάλη 1 - 0
27/8/2022 ΣενεγάληΓουινέα 1 - 0
14/1/2022 ΣενεγάληΓουινέα 0 - 0
5/2/2013 ΣενεγάληΓουινέα 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 308,913 60.9%
X
€ 118,257 23.3%
2
€ 79,907 15.8%
Over
€ 19,980 16.2%
Under
€ 103,497 83.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

105 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

1

4

Σουτ εκτός εστίας

3

49%

Κατοχή μπάλας

51%

0

Οφσάιντ

1

7

Κόρνερ

7

14

Φάουλ

25

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Kouekong
  • Χωρητικότητα: 20000
Μάχη κορυφής στον 2ο όμιλο

Μάχη κορυφής στον 2ο όμιλο

Σενεγάλη και Γουινέα αναμετρούνται για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής σε παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά του ομίλου.

* Στη φάση των ομίλων προκρίνονται οι πρώτες 2 ομάδες της βαθμολογίας και οι 4 καλύτερες τρίτες

* Ντέρμπι της δυτικής Αφρικής. Καλές οι σχέσεις των δύο κρατών.

* Φίλοι και συμπαίκτες στην Παρί Σεν Ζερμέν τη διετία 2000-02 οι δύο προπονητές Αλιού Σισέ και Κάμπα Ντιαβαρά.

ΣΕΝΕΓΑΛΗ

Χρειάστηκε πέναλτι του Μανέ στο 90+7’ για να κάμψει την αντίσταση της Ζιμπάμπουε (1-0) και να μπει με το δεξί στη διοργάνωση. Είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα, όχι όμως και τον τρόπο να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της αντιπάλου της. Είναι ενδεικτικό ότι οι μόνες της ευκαιρίες ήταν μια φάση με τον Γκουεγιέ που έχασε το κοντρόλ από θέση βολής, καθώς και μια άστοχη κεφαλιά του Σισέ από στατική φάση. Όλα έδειχναν 0-0, ώσπου στο 90+7’ κέρδισε πέναλτι μετά από σουτ που βρήκε σε χέρι και ο Μανέ το μετουσίωσε σε γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Σίγουρα όχι και η πιο θεαματική πρεμιέρα για το πρώτο φαβορί του τουρνουά, είχε ελαφρυντικό πάντως ότι κατέβηκε με πολλές απουσίες λόγω κορωνοϊού. Κρατάει τους τρεις βαθμούς και ρίχνει πλέον το βάρος στο σημερινό παιχνίδι με την Γουινέα το οποίο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά του ομίλου.

«Εν όψει του σημερινού αγώνα, ο τεχνικός της Αλιού Σισέ δήλωσε: «Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, αλλά από την πλευρά μας το προσεγγίζουμε σαν όλα τα άλλα. Πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να σου επιτρέψει να προκριθείς στους «16». Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το ντέρμπι», δήλωσε ο Σισέ ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει και τις δηλώσεις του προπονητή της Γουϊνέας, Κάμπα Ντιαβαρά ότι η Σενεγάλη ευνοήθηκε από τη διαιτησία για το πέναλτι που πήρε απέναντι στην Ζιμπάμπουε: «Δεν διάβασα τα λόγια του Κάμπα. Εάν είπε ότι δεν ήταν πέναλτι, θα του δανείσω τα μεγάλα μου γυαλιά. Ίσως έτσι θα βλέπει πιο καθαρά το παιχνίδι», δήλωσε γελώντας.

Αξίζει να σημειωθεί πως προκλήθηκε επεισόδιο ανάμεσα στον αρχηγό της ομάδας Κουλιμπαλί και τους γιατρούς, καθώς οι τελευταίοι δεν του επέτρεψαν να κάνει μοριακό τεστ μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο λόγος είχε να κάνει ότι δεν είχε περάσει το 48ωρο από το προηγούμενο τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού που είχε κάνει και όπως ορίζει το πρωτόκολλο δεν είχε δικαίωμα να κάνει τεστ εκείνη τη στιγμή. Ο έμπειρος στόπερ, που είναι ασυμπτωματικός, απείλησε με αποχώρηση από την αποστολή, αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν μετά την παρέμβαση του προέδρου της Ομοσπονδίας.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν θετικοί στον κορωνοϊό ο βασικός γκολκίπερ Μεντί (Τσέλσι) και ο ηγετικός στόπερ Κουλιμπαλί (Νάπολι) και σύμφωνα με την Ομοσπονδία της χώρας θα χάσουν και το σημερινό παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, προέκυψαν δύο νέα κρούσματα, αφού θετικοί βρέθηκαν ο κομβικός μέσος Γκουεγιέ (Παρί Σεν Ζερμέν) και ο μπακ Μπάλο-Τουρέ (Μίλαν). Στα θετικά ότι επιστρέφουν οι μέσοι Μεντί (Λέστερ) και Σαρ (Μαρσέιγ) και ο έμπειρος μπακ Σις (Νανσί), αν και ο τεχνικός της Σισέ δήλωσε πως δεν είναι σίγουρο ότι θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Τα ρεπορτάζ πάντως αναφέρουν ότι θα είναι τουλάχιστον στον πάγκο. Καλές ελπίδες επιστροφής έχουν επίσης οι επιθετικοί Ντιέντιου (Αλάνιασπορ), Μπάμπα Ντιένγκ (Μαρσέιγ) και Μάμε Τιάμ, (Καϊσέρισπορ). Στην Βαρκελώνη για να δει ειδικό γιατρό είναι ο φορ Σαρ (Γουότφορντ), με την Ομοσπονδία να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προλάβει τα νοκ-άουτ του τουρνουά.

Η αποστολή


Τερματοφύλακες: Μεντί (Τσέλσι), Γκομίς (Ρεν), Ντιένγκ (ΚΠΡ)

Αμυντικοί: Σις (Νανσί), Κ. Κουλιμπαλί (Νάπολι), Π. Σισέ (Ολυμπιακός), Σεκ (Αντβέρπ), Μ. Σαρ (Μπάγερν), Εμπαγέ (Μπολόνια), Ντιαλό (Παρί Σεν Ζερμέν), Μπάλο-Τουρέ (Μίλαν)

Μέσοι: Γκουεγέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Ν. Μεντί (Λέστερ), Κουγιατέ (Κρίσταλ Πάλας), Ναμέ (Παρί), Π. Σαρ (Μετς), Λουμ (Αλαβές)

Επιθετικοί: Ντιά (Βιγιαρεάλ), Μανέ (Λίβερπουλ), Κεϊτά Μπαλντέ (Κάλιαρι), Ντιαλό (Στρασβούργο), Ντιένγκ (Μαρσέιγ), Ι. Σαρ (Γουότφορντ), Ντιέντιου (Αλάνιασπορ), Τιάμ (Καϊσέρισπορ)ΓΟΥΙΝΕΑ

Έστω και δύσκολα, έκαμψε την αντίσταση του Μαλάουι (1-0) και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16». Μπήκε μουδιασμένα στο ματς και κινδύνευσε σε 1-2 περιπτώσεις με το 0-1, όμως σταδιακά ανέβασε την απόδοση της, είχε δοκάρι μετά από στημένη φάση και τελικά προηγήθηκε στο 35’ με πλασέ του Σίλα. Ακολούθησε μια μεγάλη ευκαιρία για την κάθε ομάδα έως το φινάλε του ημιχρόνου, στην επανάληψη έδειχνε να μένει από δυνάμεις και κινδύνευσε σε ορισμένες στιγμές με την ισοφάριση, αλλά υπερασπίστηκε το υπέρ της σκορ ως το φινάλε.

Απέφυγε την μπαναδόφλουδα της πρεμιέρας και μπροστά της έχει το ντέρμπι κορυφής με την Σενεγάλη, το οποίο αποτελεί και ένα μεγάλο κρας τεστ σχετικά με το που μπορεί να φτάσει στη διοργάνωση.

Ο τεχνικός της Κάμπα Ντιαβαρά σχολίασε εν όψει του σημερινού: «Η προετοιμασία είναι λίγο διαφορετική για το ντέρμπι, όμως είναι ένα ματς ομίλου και δίνει απλώς τρεις βαθμούς. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που οι άνθρωποι των δύο χωρών το περιμένουμε με ανυπομονησία. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, που σημαίνει πολλά. Όμως μετά ακολουθεί κι άλλο παιχνίδι. Στόχος μας είναι να προκριθούμε. Κέρδισαν το πρώτο παιχνίδι όπως εμείς. Θα κάνουμε τα πάντα για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Ο βαθμός της ισοπαλίας όμως δεν είναι άσχημος. Η Σενεγάλη είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Αφρικής. Στοχεύουμε την 1η ή την 2η θέση του ομίλου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Aγωνιστικά Νέα: Θετικά τα νέα, αφού σύμφωνα με τον Ντιαβαρά, μοναδικό κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα είναι ο αμυντικός Ντίρεσταμ (Σάρπσμποργκ). Αυτό σημαίνει ότι επιστρέφουν ο αμυντικός Φ. Καμαρά (Χορόγια), οι μέσοι Ιμπραϊμα Κοντέ (Μπνέι Σαχίν),Μ. Κονατέ (Σιντ Τρούιντεντ), Γκιλαβογκί (Παρί) και ο επιθετικός μέσος Σουμά (Κουβέιτ ΣΚ), που έλειψαν από την πρεμιέρα. Από την άλλη, αμφίβολος δίνεται ο βασικός επιθετικός χαφ Αγκιμπού (Ολυμπιακός) ο οποίος χτύπησε στην πρεμιέρα και δεν πήρε μέρος στις τελευταίες προπονήσεις για να προφυλαχθεί.

Η αποστολή


Τερματοφύλακες: Αλί Κεϊτά (Έστερσουντ), Μ. Καμαρά (Ορόγια), Ι. Κονέ (Χιμπέρνιανς)

Αμυντικοί: Ι. Σιλά (Τουλούζ), Α. Σισέ (Κοτσαέλισπορ), Ι. Κοντέ (Νιόρ), Μοχ. Αλί Καμαρά (Γιούνγκ Μπόις), Ντίρεσταμ (Σάρπσμποργκ), Ο. Καντέ (Παρί), Σοβ (Σεντ Ειτέν), Π. Κονατέ (Μπότεφ Πλόβντιβ), Σίμπι (Γουακρίγια), Φ. Καμαρά (Ορόγια)

Μέσοι: Ι. Κοντέ (Μπνέι Σαχνίν), Ν. Κεϊτά (Λίβερπουλ), Α. Ντιαβαρά (Ρόμα), Μ. Σιλά (Ορόγια), Μ. Κανέ (Νεφτσί), Ι. Σισέ (Σεράινγκ), Αγκιμπού (Ολυμπιακός), Μ. Κονατέ (Σιντ Τρούιντεν), Μορίμπα (Λειψία)

Επιθετικοί: Σουμάχ (Κουβέιτ ΣΚ), Χ. Καντέ (Καϊράτ), Κάμπα (Λέουβεν), Μπάγιο (Κλερμόν), Γκιλαβογκί (Παρί), Ντιαλό (Γκρενόμπλ)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στις δύο γειτόνισσες, οι οποίες δεινοπάθησαν για να κερδίσουν στην πρεμιέρα. Σαφώς πιο ποιοτική ομάδα η Σενεγάλη, η οποία συνεχίζει να ταλαιπωρείται από κορωνοϊό και δεν έπεισε με την εικόνα της στην πρεμιέρα. «Και ο βαθμός δεν είναι κακός» δήλωσε ο τεχνικός της Γουινέας, η οποία αναμένεται να παίξει αμυντικά με στόχο να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Πιθανό να δούμε κλειστό ματς, ειδικά στο πρώτο μέρος. Αν θα παίζαμε κάτι θα πηγαίναμε με το Ημίχρονο Χ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Κύπελλο Εθνών Αφρικής: 2ος όμιλος
  1 Σενεγάλη 3 5 1 2 0 1:0
  2 Γουινέα 3 4 1 1 1 2:2
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +15.52% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες