8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σεβίλλη - Σάλτσμπουργκ

14/9/2021 19:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 621
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 949 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σάλτσμπουργκ - Σεβίλλη στις 8/12/2021

Προϊστορία

8/12/2021 ΣάλτσμπουργκΣεβίλλη 1 - 0
14/9/2021 ΣεβίλληΣάλτσμπουργκ 1 - 1
2/10/2008 ΣάλτσμπουργκΣεβίλλη 0 - 2
18/9/2008 ΣεβίλληΣάλτσμπουργκ 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 872,167 87.2%
X
€ 56,223 5.6%
2
€ 71,273 7.1%
Over
€ 60,842 54.2%
Under
€ 51,383 45.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

163 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio R. Sanchez Pizjuan
  • Χωρητικότητα: 45500
  • Θεατές: 18373
Σαφώς καλύτεροι και πιο ξεκούραστοι οι Ανδαλουσιανοί

Σαφώς καλύτεροι και πιο ξεκούραστοι οι Ανδαλουσιανοί

Η Σεβίλλη υποδέχεται τη Σάλτσμπουργκ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΣΕΒΙΛΛΗ

Ευχή και κατάρα μπορεί να αποδειχθεί η έλλειψη αγώνων από τις 28 Αυγούστου. Η ισοπαλία στην έδρα της Έλτσε ήταν και το τελευταίο της παιχνίδι, καθώς υπό κανονικές συνθήκες το περασμένο Σάββατο θα αντιμετώπιζε στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» την Μπαρτσελόνα. Το παιχνίδι όμως αναβλήθηκε μετά από σχετική απόφαση της διοργανώτριας Αρχής. Η αιτία ήταν οι πολλές απουσίες που θα είχαν οι δύο αντίπαλοι, με δεδομένο ότι τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων της Νότιας Αμερικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ διεξήχθησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής και δεν θα προλάβαιναν να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές από αυτές τις χώρες και να είναι διαθέσιμοι.

Κάπως έτσι η Σεβίλλη έχει μείνει για αρκετό καιρό χωρίς επίσημο αγώνα και μένει να φανεί αν αυτό θα τη βοηθήσει να παρουσιαστεί πιο φρέσκια από τη Σάλτσμπουργκ ή η έλλειψη ρυθμού θα της κοστίσει και θα επηρεάσει την απόδοσή της. Το βέβαιο είναι ότι θεωρείται το φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης σε αυτό το γκρουπ, καθώς απουσιάζουν τα μεγαθήρια κι έχει την εμπειρία για να διαχειριστεί την κατάσταση με αντιπάλους επικίνδυνους που ωστόσο δεν τρομάζουν. Παραμένει αήττητη με απολογισμό δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία φετινά ματς της στη Λα Λίγκα.

Ο τεχνικός του συλλόγου Χουλιέν Λοπετέγι τόνισε: «Η Σάλτσμπουργκ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Συνδυάζει νεαρούς ποδοσφαιριστές και πιο έμπειρους. Έχει αρκετή ταχύτητα και δύναμη. Παρά το γεγονός ότι έχουν αλλάξει αρκετούς προπονητές τα τελευταία χρόνια, διαθέτουν σταθερά ανταγωνιστικό σύνολο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι πολύ ανώτερη στο πρωτάθλημά της και είναι συγκεντρωμένη στην Ευρώπη. Έχουμε έναν πολύ ισορροπημένο όμιλο μπροστά μας στον οποίο κάθε ομάδα μπορεί να βρεθεί από την πρώτη μέχρι και την τέταρτη θέση. Δεν είναι το πιο επιθυμητό για εμάς να μην έχουμε παίξει επίσημο αγώνα για 17 ημέρες. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τον χρόνο που είχαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι παίκτες μας από τη Νότια Αμερική ήρθαν κουρασμένοι αλλά είχαν χρόνο να ξεκουραστούν. Είναι σημαντικό που θα έχουμε έστω και το 60% του κόσμου μας στις εξέδρες».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης. Στο χέρι του τεχνικού επιτελείου η συμμετοχή του μέσου Όλιβερ Τόρες και του μεσοεπιθετικού Οκάμπος. Αμφότεροι έχουν αναρρώσει από τους τραυματισμούς τους.



ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η κληρωτίδα της χαμογέλασε από τη στιγμή που την έφερε σ’ έναν όμιλο που δεν υπάρχει κανένα μεγαθήριο. Γι’ αυτόν το λόγο θεωρείται ότι έχει ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες πρόκρισης με τη Βόλφσμπουργκ και τη Λιλ, την ώρα που η προσεχής αντίπαλος Σεβίλλη είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της κορυφής. Για να βρεθεί ξανά στη φάση των γκρουπ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης χρειάστηκε να ξεπεράσει ένα «εμπόδιο». Αυτό της Μπρόντμπι από τη Δανία, στα πλέι οφ. Στο πρώτο που διεξήχθη μπροστά στο κοινό της τα... χρειάστηκε αλλά λυτρώθηκε στο 90’ από τον Άαρονσον κι έφτασε στη νίκη με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Πήγε στα προάστια της Κοπεγχάγης για να το υπερασπιστεί. Το έκανε με επιτυχία νικώντας ξανά και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-1). Σε αυτήν την περίπτωση ήταν εκείνη που προηγήθηκε με δύο γρήγορα τέρματα κι έφτασε σχετικά άνετα στην πρόκριση δίχως να ανησυχήσει.

Η Σάλτσμπουργκ έχει ήδη στήσει το δικό της πάρτι στο πρωτάθλημα Αυστρίας. Το περασμένο Σάββατο πέρασε νικηφόρα (3-1) από την έδρα της Σβαρόφσκι Βάτενς κι έφτασε τις επτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Χωρίς καμία απώλεια βαθμών όπως είναι λογικό φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μάλιστα «χτίσει» ήδη μία καλή διαφορά από τους διώκτες. Εκτός απροόπτου δεν θα δυσκολευτεί να πάρει ακόμα μία φορά τον τίτλο. Στόχος της φυσικά όμως είναι να βρεθεί και στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και θα κάνει τα πάντα για να τα κατγαφέρει.

«Το Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι μία τεράστια πρόκληση για εμάς. Διαθέτουμε το πιο νεανικό σύνολο απ’ όλους και θα προσεγγίσουμε τη διοργάνωση με μεγάλο σεβασμό αλλά χωρίς τον παραμικρό φόβο. Τώρα ανυπομονούμε για το παιχνίδι με τη Σεβίλλη. Είναι υπέροχο να μπορούμε να ανταγωνιστούμε τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχουμε δουλέψει σκληρά για να βρισκόμαστε σε αυτό το επίπεδο. Είναι σπουδαίο ότι θα παίξουμε με μία ομάδα που διαπρέπει στο ισπανικό πρωτάθλημα και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Ματίας Γιάισλε.

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει λόγω τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα ο σέντερ μπακ Βάλτσι. Εκτός και ο στράικερ και γκολτζής Κοϊτά ο οποίος έχει πρόβλημα στο γόνατο. Αμφίβολος εξαιτίας χτυπήματος στη φτέρνα ο έμπειρος μέσος Γιουνούζοβιτς.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Οι πρεμιέρες πάντοτε κρύβουν εκπλήξεις κι αυτό το κλισέ έχει επιβεβαιωθεί σε αρκετές περιπτώσεις. Στο συγκεκριμένο ζευγάρι πάντως η Σεβίλλη αποτελεί το μεγάλο φαβορί κόντρα στη Σάλτσμπουργκ και η εξέλιξη της αναμέτρησης θα κριθεί σε σημαντικό βαθμό από τη δική της απόδοση. Οι Ανδαλουσιανοί θα ψάξουν το «τρίποντο» αρκετά ξεκούραστοι μετά την αναβολή του αγώνα με την Μπαρτσελόνα το περασμένο Σαββατοκύριακο, την ώρα που οι Αυστριακοί θα παλέψουν για την έκπληξη. Αναμένεται «ανοιχτό» παιχνίδι κι αξίζει το ρίσκο στα 4-6 γκολ θεωρώντας ότι οι επιθέσεις θα κάνουν καλά τη δουλειά τους.

FACTS

  • Η ομάδα Σάλτσμπουργκ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.12 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σάλτσμπουργκ νίκησε στους τελευταίους 12 από 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 5.15 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Σάλτσμπουργκ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.67 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
7ος Όμιλος
  2 Σάλτσμπουργκ 6 10 3 1 2 8:6
  3 Σεβίλλη 6 6 1 3 2 5:5
Εμφάνιση όλων
Σάλτσμπουργκ - Τελ. αγώνες
24/4/2024
Αούστρια Κλάγκενφουρτ
Σάλτσμπουργκ
21/4/2024
Σάλτσμπουργκ
Αούστρια Κλάγκενφουρτ
12/4/2024
Λασκ Λίντσερ
Σάλτσμπουργκ
3 - 1
7/4/2024
Σάλτσμπουργκ
Ραπίντ Βιέννης
1 - 1
4/4/2024
Σάλτσμπουργκ
Στουρμ Γκρατς
3 - 4
31/3/2024
Στουρμ Γκρατς
Σάλτσμπουργκ
0 - 1
17/3/2024
Σάλτσμπουργκ
Χάρτμπεργκ
5 - 1
9/3/2024
Λασκ Λίντσερ
Σάλτσμπουργκ
0 - 1
3/3/2024
Σάλτσμπουργκ
Αούστρια Κλάγκενφουρτ
1 - 0
24/2/2024
Σάλτσμπουργκ
Αούστρια Λουστενάου
7 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +3.82% έπαιξε: 1
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +15.17% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες