8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σεβίλλη - Ίντερ

Προϊστορία

21/8/2020 ΣεβίλληΊντερ 3 - 2
8/8/2008 ΊντερΣεβίλλη 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,145,969 18.7%
X
€ 986,864 16.1%
2
€ 4,001,933 65.2%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

691 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: RheinEnergieSTADION
  • Χωρητικότητα: 50000
Η αήττητη σε τελικούς Σεβίλλη κόντρα στην «διψασμένη» Ίντερ

Η αήττητη σε τελικούς Σεβίλλη κόντρα στην «διψασμένη» Ίντερ

Σεβίλλη και Ίντερ έρχονται αντιμέτωπες στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ στην Κολωνία. Το 6ο τρόπαιο της ιστορίας τους έχουν ως στόχο οι Ανδαλουσιάνοι, να κλείσουν με τίτλο τη φετινή σεζόν θέλουν οι νερατζούρι.

Τι ισχύει: Τελικός του Europa League. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι.

ΣΕΒΙΛΛΗ

Μπορεί να μην έπιασε σπουδαία απόδοση στον ημιτελικό απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έδειξε όμως σοβαρό πρόσωπο και κατάφερε να πάρει τη νίκη με ανατροπή (2-1). Μόλις στο 9’ έμεινε πίσω στο σκορ όταν ο Ντίεγκο Κάρλος ανέτρεψε τον Ράσφορντ μέσα στην περιοχή και ο Μπρούνο Φερνάντεζ ευστόχησε από τα 11 βήματα. Προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι στη συνέχεια και στο 26’ αναπτύχθηκε ωραία από τα αριστερά, ο Νάβας γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Σούσο με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οπισθοχώρησε στη συνέχεια και κινδύνεψε σε αρκετές περιπτώσεις να δεχθεί κάποιο τέρμα, ο τερματοφύλακας της Μπόνο όμως σταμάτησε τρία τετ α τετ των αντιπάλων της. Σε μία από τις λίγες αξιόλογες ευκαιρίες της στην επανάληψη όμως βρήκε το γκολ της νίκης μετά από κοντινό πλασέ του Ντε Γιονγκ που βρέθηκε αφύλαχτος μέσα στην περιοχή.

Ξεπέρασε ένα δύσκολο εμπόδιο και πλέον βρίσκεται σε μία γνώριμη για την ίδια θέση. Στόχος της η κατάκτηση του 6ου τροπαίου στην ιστορία της τα τελευταία 15 χρόνια, δεν έχει ηττηθεί σε κανέναν από τους 5 τελικούς που έχει λάβει μέρος. Μετράει ένα αήττητο σερί 20 αγώνων σε πρωτάθλημα και Europa League (11-9-0). Ο κόουτς Λοπετέγκι δέχτηκε αρκετή αμφισβήτηση από την αρχή της σεζόν, κατάφερε όμως να βγάλει την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ και να την οδηγήσει σε ακόμη έναν ευρωπαϊκό τελικό.

«Η Ίντερ μας υποχρεώνει να κάνουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Είναι μία ομάδα φτιαγμένη για το Τσάμπιονς Λιγκ και έχει ένα χαρακτηριστικό τρόπο παιχνιδιού, όπως όλες οι ομάδες του Κόντε. Εμείς είμαστε περήφανοι για τους παίκτες μας γιατί τις περισσότερες φορές έβαλαν το εμείς πάνω από το εγώ. Ο ενθουσιασμός αυτή τη στιγμή υπερνικάει κάθε άλλη λιγότερο θετική κατάσταση», σχολίασε ο κόουτς Λοπετέγκι.

Αγωνιστικά Νέα: Πλήρης η αποστολή της ομάδας καθώς ο εξτρέμ Οκάμπος (33/14) ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε από τον ημιτελικό.

ΙΝΤΕΡ

Έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Σαχτάρ, πέτυχε πέντε τέρματα στον ημιτελικό χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα και πήρε μια δικαιότατη πρόκριση στον τελικό. Πίεσε από την αρχή την αντίπαλο της και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προηγηθεί με κεφαλιά του Λαουτάρου Μαρίνεζ στο 19’ ενώ επτά λεπτά μετά έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Ντ’ Αμπρόζιο. Στην επανάληψη ήταν καταιγιστική πέτυχε το 2-0 με κεφαλιά του Ντ΄Αμπρόζιο στο 64’ με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ να κλειδώνει στο 74’ τη νίκη της ομάδας του. Από εκεί και έπειτα ανέλαβε δράση ο Λουκάκου πετυχαίνοντας δύο τέρματα (78’,84’) αποδεικνύοντας ειδικά στο δεύτερο την ποιότητα του.

Από τη στιγμή που βρέθηκε στο Γιουρόπα Λιγκ μετά τον αποκλεισμό της από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μετράει μόνο νίκες σε 4 παιχνίδια. Έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την εμφάνιση της απέναντι στη Σαχτάρ και ο Κόντε θα ήθελε όσο τίποτε άλλο να κλείσει τη χρονιά με έναν τίτλο. Άλλωστε η Ίντερ έχει να πανηγυρίσει οποιοδήποτε τρόπαιο εδώ και εννιά χρόνια,τελευταία κατάκτηση ένα Κύπελλο Ιταλίας το 2011. Ο Ιταλός τεχνικός βέβαια ξέρει πως αν φύγει θριαμβευτής από την Γερμανία θα έχει ένα βήμα παραπάνω για να πατήσει, ζητώντας πράγματα από τη διοίκηση στη μεταγραφική περίοδο, το μέλλον του όμως ανεξαρτήτου αποτελέσματος παραμένει αμφίβολο.

«Σαν παίκτης κέρδισα ένα Τσάμπιονς Λιγκ και έχασα τρεις τελικούς. Μόνο οι νίκες μένουν. Πρέπει να είμαστε περήφανοι που φτάσαμε σε έναν τελικό μετά από 10 χρόνια. Η ιστορία γράφετε από τους νικητές και πρέπει να δείξουμε ότι θέλουμε το τρόπαιο περισσότερο από τη Σεβίλλη. Έχουμε σεβασμό για την αντίπαλο μας αλλά η λέξη φόβος δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μας», επισήμανε ο Αντόνιο Κόντε.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολη η συμμετοχή του εξτρέμ Αλέξις Σάντσες (22/4/9), εκτός αποστολής ο μέσος Βεσίνο (20/2) και ο αριστερός μπακ Ασαμόα (8/0).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ίντερ έρχεται με φόρα από τον ημιτελικό, με έναν Λουκάκου σε τρομερή κατάσταση και δείχνει αποφασισμένη για την κατάκτηση του τροπαίου. Από την άλλη όμως ποιος μπορεί να ξεγράψει τη Σεβίλλη; Το σύνολο του Λοπετέγκι έχει ξεχάσει τι σημαίνει ήττα, άφησε έξω την Γιουνάιτεντ και έδειξε ότι μπορεί να φανεί άκρως αποτελεσματική. Μπορεί να πρόκειται για τελικό ,η ποιότητα των δύο ομάδων όμως επιθετικά μας οδηγεί στο over, που βρίσκεται σε τιμές διπλασιασμού.

FACTS

  • Η ομάδα Ίντερ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.23 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ίντερ νίκησε στους τελευταίους 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.93 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ίντερ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 2.72 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σεβίλλη νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 3.40 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Σεβίλλη, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.75 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
21/8/2020
Σεβίλλη
Ίντερ
3 - 2
8/8/2008
Ίντερ
Σεβίλλη
0 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.28% έπαιξε: 2
  • » Ο dramesi, με το υψηλότερο yield +5.07% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2
  • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +20.13% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες