2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σαράγιεβο - Σέλτικ

Προϊστορία

1/10/2020 ΣαράγιεβοΣέλτικ 0 - 1
17/7/2019 ΣέλτικΣαράγιεβο 2 - 1
9/7/2019 ΣαράγιεβοΣέλτικ 1 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 4,640 4.4%
X
€ 3,853 3.6%
2
€ 97,373 92.0%
Over
€ 5,443 42.4%
Under
€ 7,401 57.6%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

145 ψήφοι:

Εξαρτάται από τους Σκωτσέζους

Εξαρτάται από τους Σκωτσέζους

Η Σαράγιεβο φιλοξενεί τη Σέλτικ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι στον προηγούμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ απέκλεισαν την Μπουντούτσνοστ, ενώ η Σέλτικ πήρε την πρόκριση κόντρα στη Ρίγα.

Τι ισχύει: Νοκ-άουτ παιχνίδι με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι.

* Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πέρσι στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και η Σέλτικ είχε προκριθεί με συνολικό σκορ 5-2.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

* Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Ζένιτσα και όχι στη φυσική έδρα της Σαράγιεβο.

ΣΑΡΑΓΙΕΒΟ

Η πορεία της στα προκριματικά έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς, καθώς στην πρώτη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ταξίδεψε στην Ουαλία ούτως ώστε να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια της χώρας, Κόναχς Κουέι Νόμαντς. Έκανε το καθήκον της και με ένα γκολ του Τάταρ σε κάθε ημίχρονο, πήρε την «καθαρή» νίκη-πρόκριση με 2-0, κοιτώντας τη συνέχεια. Η κληρωτίδα δεν της χαμογέλασε, αφού αναγκάστηκε να παίξει ξανά μακριά από την έδρα της, αυτήν την φορά, κόντρα στην πρωταθλήτρια Λευκορωσίας Ντιναμό Μπρεστ. Ηττήθηκε 2-1 και πλέον αναγκάστηκε να μεταπηδήσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αναζητώντας εκεί τη διάκριση. Στο πλαίσιο της τρίτης φάσης κοντραρίστηκε στο «σπίτι» της με την πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου Μπουντούτσνοστ. Έπειτα από μεγάλη «μάχη», πήρε τη νίκη με 2-1 και μαζί το εισιτήριο για τα πλέι οφ, ελπίζοντας ότι θα φτάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους της διοργάνωσης.

Στο πρωτάθλημα της Βοσνίας η Σαράγιεβο τα πηγαίνει εξαιρετικά κι αποτελεί το μεγάλο φαβορί προκειμένου να διατηρήσει τα σκήπτρα. Έχει δώσει οκτώ αγώνες κι έχει συγκεντρώσει 38 βαθμούς. Βρίσκεται μόνη της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας δύο πόντους από τη δεύτερη Μπάνια Λούκα, με την τελευταία πάντως να έχει κι ένα παιχνίδι περισσότερο. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της για όλες τις διοργανώσεις ήταν Over.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Βοσνίας Βίνκο Μαρίνοβιτς τόνισε: «Αυτή είναι μία ευκαιρία που μπορεί να παρουσιαστεί μόλις μία φορά σε μία ολόκληρη γενιά. Μετά από τόσα χρόνια μπορούμε να γράψουμε ιστορία. Δεν ήξερα καν ότι παίζουμε με τη Σέλτικ, μέχρι που πήραμε την πρόκριση στο προηγούμενο παιχνίδι. Η Σέλτικ είναι μία διάσημη ομάδα με τεράστια ιστορία. Τους σεβόμαστε αλλά δεν τους φοβόμαστε».

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στον προηγούμενο γύρο ο μέσος Αμάρ Ραχμάνοβιτς και θα εκτίσει την ποινή του. Λογικά προλαβαίνουν οι μέσοι Γιούκιτς και Μιλίτσεβιτς.



ΣΕΛΤΙΚ

Απογοήτευση επικρατεί στην ομάδα της Γλασκώβης αναφορικά με την ευρωπαϊκή της πορεία, αφού ο μεγάλος στόχος δεν ήταν άλλος από την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός όχι μόνο δεν επιτεύχθηκε, αλλά δεν πλησίασε καν κοντά. Στον πρώτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης απέκλεισε με «περίπατο» (6-0) τη ΚΡ Ρέικιαβικ από την Ισλανδία, όμως την... πάτησε στην επόμενη φάση, όταν έχασε μέσα στο «σπίτι» της από την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, Φερεντσβάρος. Πλέον έχει αξία η συμμετοχή στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, όπου υπάρχουν και πιο σοβαρές πιθανότητες για διάκριση, όμως δεν είναι ίδια η αίγλη. Την προηγούμενη εβδομάδα κατάφερε πάντως με μεγάλη δυσκολία να νικήσει εκτός έδρας την πρωταθλήτρια Λετονίας Ρίγα με 1-0. Στο εσωτερικό του κλαμπ δεν θέλουν καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο πρόωρου αποκλεισμού και από τη δεύτερη κορυφαία διοργάνωση.

Παράλληλα, φέτος έχει αυξηθεί ιδιαίτερα και ο εγχώριος ανταγωνισμός, αφού η Σέλτικ δεν φαίνεται ότι θα ξεμπερδέψει εύκολα από τη συμπολίτισσα και μισητή αντίπαλο Ρέιντζερς. Έχει παίξει οκτώ παιχνίδια για την Πρέμιερσιπ Σκωτίας κι έχει μαζέψει 22 βαθμούς. Η συγκομιδή αυτή την φέρνει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έναν πόντο πίσω από τη Ρέιντζερς, η οποία όμως έχει ένα παιχνίδι περισσότερο. Προέρχεται από καλή εμφάνιση και νίκη επί της Χιμπέρνιαν με 3-0. Τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της στο πρωτάθλημα ήταν Over.

«Παίξαμε υπέροχα στο παιχνίδι με την Χιμπέρνιαν όμως αυτό το ματς ανήκει ήδη στο παρελθόν. Ήταν για διαφορετική διοργάνωση και δεν έχει σημασία τι συνέβη εκεί. Ωστόσο θα είναι καλό αν μπορέσουμε να διατηρήσουμε την απόδοσή μας στο ίδιο επίπεδο και τότε θα πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Θέλουμε να παίξουμε για καιρό ακόμα στην Ευρώπη και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς» ήταν τα λόγια του προπονητή των πρωταθλητών Σκωτίας, Νιλ Λένον.

Αγωνιστικά Νέα: Ξανά διαθέσιμος ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός Ζουλιέν. Αντιθέτως δεν υπολογίζεται ο εξτρέμ Φόρεστ και ο επιθετικός Αγιέτι.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σαράγιεβο θα προσπαθήσει να κάνει μία υπέρβαση και να πάρει την πρόκριση για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ στο παρελθόν. Απέναντί της όμως θα βρεθεί η Σέλτικ, μία ομάδα σαφώς πιο ακριβή και πιο ποιοτική. Η έκβαση του αγώνα θα κριθεί από την απόδοση των πρωταθλητών Σκωτίας οι οποίοι όμως και στον προηγούμενο γύρο με αντίπαλο τη Ρίγα δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Θεωρούμε ότι αυτό θα συμβεί ξανά και θα πάμε με το Under σε τιμές υψηλότερες του διπλασιασμού.

FACTS

  • Η ομάδα Σέλτικ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 12 από 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.03 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σαράγιεβο δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 3.05 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σαράγιεβο νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 8.75 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σέλτικ νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.26 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Σαράγιεβο, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.55 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Σέλτικ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.55 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες