4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σάλτσμπουργκ - Ατλέτικο Μαδρίτης

9/12/2020 22:00
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1250 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σάλτσμπουργκ - Ατλέτικο Μαδρίτης στις 28/7/2021

Προϊστορία

28/7/2021 ΣάλτσμπουργκΑτλέτικο Μαδρίτης 1 - 0
9/12/2020 ΣάλτσμπουργκΑτλέτικο Μαδρίτης 0 - 2
27/10/2020 Ατλέτικο ΜαδρίτηςΣάλτσμπουργκ 3 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 125,316 16.9%
X
€ 67,404 9.1%
2
€ 550,112 74.1%
Over
€ 34,749 49.3%
Under
€ 35,739 50.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

223 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Red Bull Arena
  • Χωρητικότητα: 31895
Η πίεση στην πλευρά των «ροχιμπλάνκος»

Η πίεση στην πλευρά των «ροχιμπλάνκος»

Η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» της Λοκομοτίβ Μόσχας, ενώ οι φιλοξενούμενοι από εντός έδρας ισοπαλία με την Μπάγερν Μονάχου.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Αν ήθελε να πλησιάσει στην τρίτη θέση του ομίλου και να ελπίζει ακόμα και σε πρόκριση στους «16», θα έπρεπε να νικήσει στη Ρωσία τη Λοκομοτίβ Μόσχας η οποία είχε καταφέρει να κοιτάξει στα μάτια την Μπάγερν Μονάχου, αλλά να μην ηττηθεί ούτε μία φορά από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Έκανε το καθήκον της και πήρε το διπλό με 3-1. Σε συνδυασμό με την ισοπαλία των «ροχιμπλάνκος» με τους Βαυαρούς, πλέον με νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με τους Ισπανούς, θα τους αφήσει εκτός συνέχειας και θα πάρει μία σπουδαία πρόκριση. Παράλληλα όλα δείχνουν ότι αν δεν πάρει το «τρίποντο», θα τερματίσει στην τρίτη θέση και θα εξασφαλίσει μία θέση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Όσον αφορά το παιχνίδι με τους Ρώσους, ήταν ανώτερη και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με ισάριθμα γκολ του Μπερίσα στο 28’ και το 41’. Στην επανάληψη είδε τους γηπεδούχους να μειώνουν με τον Μίραντσουκ στο 79’, όμως δύο λεπτά μετά ο Αντεγέμι «σφράγισε» την επικράτησή της.

Αυτή η νίκη ήταν η πρώτη νίκη της Σάλτσμπουργκ στο γκρουπ και την έβαλε για τα καλά στο «κόλπο». Έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς και είναι τρίτη, ενώ η προσεχής αντίπαλος Ατλέτικο Μαδρίτης απέχει δύο πόντους. Και τα πέντε ματς της ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα, αφού διακρίνεται για την ικανότητά της στο σκοράρισμα, ενώ η άμυνα της είναι προβληματική. Με το μυαλό στο Τσάμπιονς Λιγκ έχασε το προηγούμενο Σάββατο από την Αντμίρα Βάκερ εκτός έδρας (1-0) κι έπεσε για πρώτη φορά από την κορυφή της βαθμολογίας στην Μπουντεσλίγκα της Αυστρίας.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Αυστρίας Τζέσι Μαρς τόνισε: «Αυτή τη στιγμή η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση. Είναι στην κορυφή μίας από τις δύο καλύτερες λίγκες του κόσμου. Σπανίως δέχεται γκολ. Μόνο δύο από τις τελευταίες 16 ομάδες που αντιμετώπισε της έβαλαν περισσότερό από ένα γκολ. Αυτό σημαίνει ότι διαθέτει εκπληκτική άμυνα. Ο στόχος μας είναι να είμαστε επιθετικοί και συμπαγείς. Χρειαζόμαστε ένα καλό ξεκίνημα. Το πρώτο γκολ μπορεί να αποδειχθεί αποφασιστικό. Αν πάρουμε το προβάδισμα ίσως η Ατλέτικο μας ανοίξει περισσότερους χώρους για να εκμεταλλευτούμε».

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει λόγω τιμωρίας ο μέσος Καμαρά (9/0). Για ακόμα ένα παιχνίδι δεν υπολογίζεται ο χαφ Μπερνέντ (2/0), όμως είναι διαθέσιμος ο επιτελικός μέσος Οκουγκάβα (5/0).



ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπορούσε να κάνει τη ζωή της ευκολότερη μία εβδομάδα νωρίτερα όμως δεν τα κατάφερε και τώρα θα παίξει τον πρώτο αγώνα της στη σεζόν ο οποίος θα έχει χαρακτήρα τελικού, σ’ ένα χρονικό σημείο που δεν έχει συνηθίσει να δίνει τέτοια παιχνίδια. Έπαιξε στο «σπίτι» της με την Μπάγερν Μονάχου που έκανε ταξίδι αναψυχής στην Ισπανία, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση. Δεν μπόρεσε να νικήσει όμως ούτε τα «δεύτερα» των Βαυαρών, μένοντας στην ισοπαλία (1-1). Κυριάρχησε από την αρχή κι ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 26’ με τον Ζοάο Φέλιξ. Ωστόσο δεν μπόρεσε να μετουσιώσει τις υπόλοιπες ευκαιρίες που δημιούργησε σε δεύτερο γκολ που θα «κλείδωσε» την επικράτησή της. Σαν να μην έφτανε αυτό, δέχτηκε την ισοφάριση στο 86’ από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τόμας Μίλερ. Δεν μπόρεσε να βρει το τέρμα της νίκης κι έμπλεξε.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν δείχνει σταθερότητα στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και γι’ αυτόν το λόγο κινδυνεύει σοβαρά με αποκλεισμό. Η συγκομιδή των 6 βαθμών τη φέρνει μεν στη 2η θέση, απέχοντας μόλις δύο πόντους από την 3η Σάλτσμπουργκ, ωστόσο κρίνεται «φτωχή», ενώ σ’ ένα ενενηντάλεπτο όλα είναι πιθανά κι ενδεχόμενος αποκλεισμός θα συνιστά αποτυχία. Στη Λα Λίγκα πάντως τα καταφέρνει περίφημα. Τελευταίο της «θύμα» η Βαγιαδολίδ την οποία νίκησε εύκολα με 2-0. Φιγουράρει στην κορυφή με διαφορά 6 βαθμών από τη συμπολίτισσα και μισητή αντίπαλο Ρεάλ Μαδρίτης -την οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το προσεχές Σάββατο-, αλλά κι απόσταση 12 πόντων από την 9η Μπαρτσελόνα. Τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της σε όλες τις διοργανώσεις ήταν Under.

«Αυτό το παιχνίδι θυμίζει λίγο έναν νοκ άουτ επαναληπτικό αγώνα. Ο αντίπαλος πάντοτε θέλει να πάρει τη νίκη. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και θα είναι δύσκολο για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε ζημιά. Στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι μπήκαν αρκετά γκολ και ίσως συμβεί αυτό ξανά. Η Σάλτσμπουργκ είναι μία γενναία ομάδα με εξαιρετικό προπονητή. Προσπαθεί να σε υποχρεώσει σε λάθος και να βγει στην αντεπίθεση με πολλούς παίκτες. Για ογδόντα λεπτά πλησίασαν σε νίκη με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου. Όλοι μπορούν να δουν πόσο καλή δουλειά κάνει αυτή η ομάδα» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας Ντιέγκο Σιμεόνε.

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει για ακόμα ένα παιχνίδι ο στράικερ Ντιέγκο Κόστα (5/1), ενώ εκτός λίστας είναι ο μέσος Κοντογκμπιά (4/0), στα «πιτς» και ο τραυματίας αμυντικός Χιμένες (4/0), ενώ δεν επηρεάζει η απουσία του επίσης μπακ Σάντσεθ (1/0). Αντίθετα έτοιμος ο αμυντικός Λόντι (5/0) αλλά και ο εξτρέμ Καράσκο (7/2).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολύ μεγάλο παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την πρόκριση σ’ έναν αγώνα με χαρακτήρα νοκ άουτ. Η Σάλτσμπουργκ χρειάζεται μόνο τη νίκη για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, καθώς της αρκεί και ο ένας πόντος για να πάρει εκείνη το εισιτήριο για τους «16». Αναμένεται σπουδαία «μάχη» που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα πάρουμε το ρίσκο και θα ποντάρουμε στην ισοπαλία, καθώς δύσκολα θα αποκλειστούν οι «ροχιμπλάνκος» αλλά και δύσκολα θα επικρατήσουν.

FACTS

  • Η ομάδα Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2
  • Στους τελευταίους 6 αγώνες της ομάδας Σάλτσμπουργκ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ).
    Σημείο: Over
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Ατλέτικο Μαδρίτης, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1oς Όμιλος
  2 Ατλέτικο Μαδρίτης 6 9 2 3 1 7:8
  3 Σάλτσμπουργκ 6 4 1 1 4 10:17
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.40% έπαιξε: Over
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +15.65% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες