6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρούναβικ - Μπάρι Τάουν

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 141,398 84.7%
X
€ 16,112 9.7%
2
€ 9,424 5.6%
Over
€ 13,426 34.9%
Under
€ 25,068 65.1%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

117 ψήφοι:

Για την πρώτη της πρόκριση η Ρούναβικ, από τον Μάρτιο έχει να παίξει ποδόσφαιρο η Μπάρι Τάουν

Για την πρώτη της πρόκριση η Ρούναβικ, από τον Μάρτιο έχει να παίξει ποδόσφαιρο η Μπάρι Τάουν

Ρούναβικ και Μπάρι Τάουν αναμετρούνται στα Ν. Φερόε για την πρόκριση στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε φουλ ρυθμούς οι γηπεδούχοι, από τον Μάρτιο έχουν να δώσουν επίσημο παιχνίδι οι Ουαλοί.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τον προ-προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Αν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον 1ο προκριματικό γύρο την Αμπερντίν στην Σκωτία.

* Το παιχνίδι δε θα γίνει στη φυσική έδρα της Ρούναβικ αλλά στο γήπεδο του Τοφτίρ που χρησιμοποιεί και η Εθνική ομάδα των Ν. Φερόε.

ΡΟΥΝΑΒΙΚ

Τερμάτισε στην 3η θέση του περσινού πρωταθλήματος των Ν. Φερόε και εξασφάλισε ευρωπαϊκή έξοδο για έκτη σερί χρονιά. Δεν έχει καταφέρει ποτέ να εξασφαλίσει πρόκριση σε επόμενο γύρο, ενώ μετράει μόλις 2 νίκες σε 26 ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχοντας δεχτεί συνολικά 74 γκολ.

Ξεκίνησε στο νέο πρωτάθλημα (9/5) με αλλαγή προπονητή, καθώς ο Σουηδός Γκλεν Σταλ αντικατέστησε τον Γκούντιον Θόρντασον. Πραγματοποίησε εντυπωσιακό ξεκίνημα, αλλά από τα τέλη Ιουλίου μετράει τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια (1-0-3), που την έχουν φέρει στην 4η θέση και στο -2 από την 3η Β36 Τόρσχβαν με παιχνίδι περισσότερο. Στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση της, υπέστη εντός έδρας ήττα από τη Βίκινγκουρ (1-2).

Αγωνιστικά Νέα: Πλήγμα με τον τραυματισμό του αναντικατάστατου μέσου, Χάνσεν (16/2), ο οποίος χτύπησε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος και δεν υπολογίζεται. Δεν είναι ακόμα έτοιμοι ο συνήθως αναπληρωματικός φορ Έγκιλσον (15/1 ασίστ) κι ο νεαρός μπακ Χέντζε (7/0).

ΜΠΑΡΙ ΤΑΟΥΝ

Εξασφάλισε τη δεύτερη διαδοχική συμμετοχή της στην Ευρώπη -κάτι που είχε να συμβεί από το 2003- τερματίζοντας στην 4η θέση του ουαλικού πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται πως την περσινή σεζόν επέστρεψε σε ευρωπαϊκά παιχνίδια μετά από 16 χρόνια, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στον προ-προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Κλίφτονβιλ (0-0 εντός, 0-4 εκτός).

Το τελευταίο της επίσημο παιχνίδι χρονολογείται στις 6 Μάρτιου, καθώς έκτοτε μπήκε λουκέτο στο πρωτάθλημα λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού. Τα δύο τελευταία χρόνια έχει τερματίσει εντός πρώτης τετράδας κι αυτός είναι και ο στόχος για τη φετινή σεζόν, η οποία βέβαια είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσει.

«Θα είναι δύσκολο επειδή έχει ξεκινήσει η σεζόν γι’ αυτούς, επομένως θα είναι σε καλή φυσική κατάσταση, όμως πηγαίνουμε εκεί με πολύ ενθουσιασμό και προσδοκίες», δήλωσε ο τεχνικός της, Τσέστερφιλντ, ο οποίος στάθηκε και στο γεγονός πως η ομάδα του είναι πιο έμπειρη μετά τις περσινές μονομαχίες με την Κλίφτονβιλ. Στα μεταγραφικά, δεν έχασε κάποιον παίκτη, ενώ από τις προσθήκες ξεχωρίζει αυτή του διεθνούς επιθετικού με την Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, Τζάρβις.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

«Χρυσή» ευκαιρία για την πρώτη πρόκριση της ιστορίας της έχει η Ρούναβικ, η οποία δίνει μονό παιχνίδι στην έδρα της και βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς εν αντιθέσει με την Μπάρι Τάουν, η οποία έχει να παίξει επίσημο παιχνίδι από τις αρχές Μαρτίου. Το αρνητικό είναι πως οι γηπεδούχοι δε βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση, μετρώντας τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία, ενώ έχουν και μερικά προβλήματα τραυματισμών. Αναμένουμε προσεκτικό παιχνίδι και δεν αποκλείεται η Ρούναβικ να στοχεύσει στα πιο βαριά πόδια των Ουαλών στο δεύτερο μέρος. Ζαριά στο Ημίχρονο Χ.

FACTS

  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Ρούναβικ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.90 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
20/8/2020
Ρούναβικ
Μπάρι Τάουν
5 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο iaki, με το υψηλότερο yield +0.14% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες