1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρουμανία U21 - Κροατία U21

18/6/2019 19:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 680
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1781 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κροατία U21 - Ρουμανία U21 στις 27/6/2023

1ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 11' Puscas George (πέναλτι)
  2. 14' Hagi Ianis
  3. 18' Vlasic Nikola
  4. 22' Jakolis Marin
  5. 31' Man Dennis
  6. 33' Pascanu Alexandru

2ο Ημίχρονο 4 - 1

  1. 66' Baluta Tudor
  2. 87' Cicaldau Alexandru
  3. 93' Petre Adrian

      Προϊστορία

      27/6/2023 Κροατία U21Ρουμανία U21 0 - 0
      18/6/2019 Ρουμανία U21Κροατία U21 4 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 216,982 61.0%
      X
      € 27,298 7.7%
      2
      € 111,539 31.3%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τρίτη, 19:30

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      116 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: San Marino Stadium, Serravalle
      Σαν στο σπίτι της η Ρουμανία

      Σαν στο σπίτι της η Ρουμανία

      Ρουμανία και Κροατία κάνουν πρεμιέρα στο Euro ως τα δύο αουτσάιντερ του ομίλου και ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα για να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση στα επόμενα δύο παιχνίδια.

      Τι ισχύει: Αγώνας για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου μαζί με την καλύτερη δεύτερη προκρίνονται στα ημιτελικά. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια είναι: 1) Αποτελέσματα στο μεταξύ τους παιχνίδι, 2) Διαφορά τερμάτων στο μεταξύ τους 3) Καλύτερη επίθεση στο μεταξύ τους 4) Συνολική διαφορά τερμάτων 5) Καλύτερη επίθεση 6) Πειθαρχικό κομμάτι 7) Καλύτερη θέση στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ.

      ΡΟΥΜΑΝΙΑ

      Ήταν εντυπωσιακή στον όμιλο των προκριματικών και με απολογισμό 7-3-0 τερμάτισε στην πρώτη θέση αφήνοντας πίσω της την Πορτογαλία. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχει σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μετά το 1998 όταν και έφτασε στα προημιτελικά.

      Τα πράγματα όμως τώρα είναι αρκετά δύσκολα και μοιάζει απίθανο να διεκδικήσει την πρόκριση. Μάλιστα εμφανίζεται ως το φαβορί για να πάρει την τελευταία θέση στον όμιλο. Το σημερινό παιχνίδι με την Κροατία είναι αυτό που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει κάτι καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια με Αγγλία και Γαλλία. Στο τελευταίο φιλικό που έδωσε τον Μάρτιο επιβλήθηκε με 1-0 της Δανίας. Αναμένεται μεγάλος αριθμός φιλάθλων στο σημερινό παιχνίδι για να υποστηρίξει την ομάδα.

      «Το ποδόσφαιρο μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την στρατηγική που εφαρμόζει και η Βιτορούλ. Το ίδιο συμβαίνει με τους Κροάτες και τη Ντιναμό Ζάγκρεπ. Και οι δύο οι ομάδες είναι καλές στην αμυντική λειτουργία αλλά με παίκτες στην επίθεση που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ελπίζουμε ότι ο μεγάλος αριθμός των φιλάθλων μας που θα βρίσκονται στις κερκίδες θα μας βοηθήσει, θα δημιουργήσει μία ωραία ατμόσφαιρα και θα πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μιρέλ Ραντόι.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει κάποιο μεγάλο όνομα η αποστολή με τον τερματοφύλακα της Τζένοα Ράντου και τον φορ της Παλέρμο Πούσκας να είναι αυτά που ξεχωρίζουν.

      Η αποστολή της Ρουμανίας:

      Τερματοφύλακες: Αντρέι Ράντου (Tζένοα), Αντρέι Βλαντ (Στεάουα Βουκ.), Καταλίν Καντούζ (Χέρμανσταντ)

      Αμυντικοί: Ιονούτ Νεντελσεάρου (Ούφα), Κρίστιαν Μανέα (Κλουζ), Αλεξ Πασκάνου (Λέστερ), Φλόριν Στεφάν (Σέπσι), Ράντου Μπόποκ, Βίρτζιλ Γκίτα (Βιτορούλ), Αντριας Ρους (Σέπσι), Ρικάρντο Γκριγκόρε (Ντινάμο Βουκ.)

      Μέσοι: Ντράγκος Νεντέλκου,Φλόρινελ Κομάν, Ντένις Μαν (Στεάουα), Ιάνις Χάτζι (Βιτορούλ), Αλεξάντρου Σικαλντάου (Κραϊόβα), Αντρέι Κιομπάνου,Τούντορ Μπαλουτά (Βιτορούλ), Βλαντ Ντράγκομιρ (Περούτζια), Ντάριους Ολάρου (Γκαζ Μετάν)

      Επιθετικοί: Τζορτζ Πούσκας (Παλέρμο), Αντρέι Ιβάν (Ραπίντ Β.), Αντριάν Πετρ (Εσμπιεργκ)

      ΚΡΟΑΤΙΑ

      Πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στα προκριματικά καθώς σε 10 παιχνίδια σημείωσε οκτώ νίκες γνωρίζοντας μόλις μία ήττα. Τερμάτισε στην πρώτη θέση στην ισοβαθμία με την Ελλάδα υπερτερούσε όμως λόγω καλύτερων αποτελεσμάτων στα μεταξύ τους και έτσι πήρε το απευθείας εισιτήριο για την τελική φάση. Είχε τη δεύτερη καλύτερη επίθεση σε όλα τα προκριματικά πετυχαίνοντας 31 γκολ.

      Όπως και για τη Ρουμανία έτσι και για την ίδια η πρόκριση είναι δύσκολη υπόθεση από τη στιγμή που στον όμιλο βρίσκονται δύο από τα φαβορί της διοργάνωσης, η Αγγλία και η Ιταλία. Θέλει οπωσδήποτε τη νίκη σήμερα για να μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλύτερο.

      «Οι παίκτες μου έχουν μεγάλο κίνητρο και επιθυμία για αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να μπούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι και να βγάλουμε την ποιότητα μας. Η Ρουμανία είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να περιορίσουμε τα λάθη μας καθώς αρέσει και στους δύο να έχουν την κατοχή. Οι παίκτες γνωρίζουν ότι θα υπάρχει αρκετός κόσμος στις κερκίδες για εμάς, αλλά όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο», επισήμανε ο κόουτς Γκράτσαν.

      Αγωνιστικά Νέα: Σημαντική η απουσία του στόπερ της Μαρσέιγ Καλέτα-Καρ που έμεινε εκτός αποστολής. Ξεχωρίζουν τα ονόματα των επιθετικών Χαλίλοβιτς (Σταντάρ Λιέγης) και Μπρεκάλο (Βόλφσμπουργκ).

      Η αποστολή της Κροατίας:

      Τερματοφύλακες: Ιβό Γκρίμπιτς (Λοκομοτίβα), Τζόσιπ Πόσαβετς (Χάιντουκ Σπλιτ), Αντριάν Σέμπερ (Κιέβο Βερόνα)

      Αμυντικοί: Μπόρνα Σόσα (Στουτγάρδη), Φιλίπ Μπένκοβιτς (Σέλτικ), Φιλίπ Ουρέμοβιτς (Ρουμπίν Καζάν), Πέταρ Μάμιτς (Ριέκα), Νίκολα Κάτιτς (Ρέιντζερς), Ντόμαγιογκ Μπράνταριτς (Χάιντουκ Σπλιτ), Μπράνιμιρ Καλάιτσα (Μπενφίκα), Τόνι Μπορέφκοβιτς (Ρίο Αβε), Μάριγιαν Τσάμπραγια (Γκόριτσα)

      Μέσοι: Νίκολα Βλάσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ιβάν Σούντσιτς (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Λούκα Ιβάνουσετς (Λοκομοτίβα), Τόμα Μπάσιτς (Μπορντό), Κριστιάν Μπίστροβιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μίκολα Μόρο, Λόβρο Μάιερ (Ντινάμο Ζάγκρεμπ)

      Επιθετικοί: Αλεν Χαλίλοβιτς (Σταντάρ Λιέγης), Τζόσιπ Μπρέκαλο (Βόλφσμπουργκ), Σάντρο Κουλένοβιτς (Λέγκια Βαρσοβίας), Ρόμπερτ Μούριτς (Ριέκα), Μάριν Γιάκολις (Αντμίρα Βάκερ)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες αν θέλουν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω στον όμιλο. Ελαφρύ προβάδισμα στην Κροατία που δείχνει πιο ποιοτική ομάδα ωστόσο η Ρουμανία έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο στα προκριματικά. Θα προτιμήσω το over το οποίο στα 3 από τα 4 παιχνίδια της διοργάνωσης μέχρι στιγμής.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro U21
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        9 Ρουμανία U21 3 7 2 1 0 8:3
        12 Κροατία U21 3 1 0 1 2 4:8
      3ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Ρουμανία U21 3 7 2 1 0 8:3
        4 Κροατία U21 3 1 0 1 2 4:8
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο avraam2222, με το υψηλότερο yield +20.66% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro U21] έπαιξε: Over

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες