1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ροστόφ - Μακάμπι Χάιφα

Προϊστορία

24/9/2020 ΡοστόφΜακάμπι Χάιφα 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 34,729 46.6%
X
€ 16,275 21.8%
2
€ 23,521 31.6%
Over
€ 7,339 55.9%
Under
€ 5,778 44.1%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

138 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Rostov Arena
  • Χωρητικότητα: 45000
Φαβορί στα σημεία η Ροστόφ

Φαβορί στα σημεία η Ροστόφ

Η Ροστόφ από τη Ρωσία φιλοξενεί τη Μακάμπι Χάιφα από το Ισραήλ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν πέρσι στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα του εγχώριου πρωταθλήματος και ξεκινούν σε αυτήν τη φάση την προσπάθειά τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι άφησαν εκτός συνέχειας στον προηγούμενο γύρο την Καϊράτ Αλμάτι από το Καζακστάν.

Τι ισχύει: Νοκ-άουτ παιχνίδι με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στην επόμενη φάση εκτός έδρας με τη νικήτρια του ζευγαριού της Σκεντίγια με την Τότεναμ.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΡΟΣΤΟΦ

Η κατάληψη της 5ης θέσης στην Πρέμιερ Λιγκ Ρωσίας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, είχε ως αποτέλεσμα να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ωστόσο καλείται να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από τον τρίτο προκριματικό γύρο και θα πρέπει να ξεπεράσει δύο αντιπάλους σε μονά παιχνίδια, αν επιθυμεί να βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, για πρώτη φορά στην ιστορία τους, αφού στο παρελθόν έχει παίξει μόνο σε γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρώτο «εμπόδιο» που θα πρέπει να υπερπηδήσει είναι αυτό της Μακάμπι Χάιφα από το Ισραήλ, μίας ομάδας η οποία είναι επικίνδυνη, αλλά δεν είναι ανώτερη ποιοτικά από τους Ρώσους. Η Ροστόφ πάντως θα είναι ξεκούραστη σε αυτήν την αναμέτρηση, διότι δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Ρότοερ Βόλγκογκραντ το περασμένο Σαββατοκύριακο, εξαιτίας κρουσμάτων Covid-19.

Το ρωσικό πρωτάθλημα πάντως βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη κι έχουν παιχτεί ήδη οι οκτώ πρώτες αγωνιστικές. Έχει συγκεντρώσει έντεκα βαθμούς μέχρι στιγμής και βρίσκεται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με τη Ρούμπιν Καζάν. Πρόκειται για ένα σύνολο με ξεκάθαρες αρχές στο παιχνίδι του. Δεν επιτίθεται ποτέ πολύ έντονα κι αμύνεται πάντοτε «σφιχτά». Τα επτά φετινά επίσημα παιχνίδια του κλαμπ ολοκληρώθηκαν Under, ενώ τα έξι ματς ήταν και No Goal.

Ο προπονητής του συλλόγου και παλιά δόξα του ρωσικού ποδοσφαίρου Βαλερί Καρπίν σχολίασε: «Το Γιουρόπα Λιγκ είναι μία διοργάνωση που μας ενδιαφέρει και δεν κρύβουμε ότι θέλουμε να διακριθούμε. Είχαμε αρκετά προβλήματα λόγω του Covid-19 τις προηγούμενες ημέρες, όμως πιστεύω ότι οι παίικτες μου θα εμφανιστούν έτοιμοι για την πρόκληση».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά προβλήματα απουσιών και θα παραταχθεί πλήρης.



ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ

Περιπετειώδης είναι η πορεία της στα προκριματικά του φετινού Γιουρόπα Λιγκ. Κι αυτό διότι αναγκάστηκε να μπει στη «μάχη» από τον πρώτο προκριματικό γύρο, όταν κληρώθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Ζελέζνιτσαρ. Ο αγώνας ήταν αρχικά προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 27 Αυγούστου, ωστόσο λόγω του Covid-19 αναβλήθηκε. Ορίστηκε ξανά στις 9 Σεπτεμβρίου, με τους Ισραηλινούς να επικρατούν 3-1 και να παίρνουν το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση. Στάθηκαν ξανά τυχεροί αφού ήταν εκ νέου οικοδεσπότες. Φιλοξένησαν την επικίνδυνη Καϊράτ Αλμάτι από το Καζακστάν και τη «λύγισαν» με 2-1. Ο Ασκενάζι στο 31’ έβαλε μπροστά τη Μακάμπι Χάιφα, όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Βάγκνερ Λοβ έφερε το ματς στα ίσα για λογαριασμό των φιλοξενούμενων. Ο χρόνος κυλούσε και το ενδεχόμενο της παράτασης έμοιαζε ορατό, όμως ο Ρουκάβιτσια στο 72’ σκόραρε και της χάρισε την πρόκριση. Πλέον έχει πολύ δύσκολο έργο, μια και πρέπει να αφήσει εκτός συνέχειας τη ρωσική Ροστόφ και μάλιστα εκτός έδρας.

Δεν έχει παίξει επίσημο παιχνίδι από την περασμένη Πέμπτη, καθώς δεν αγωνίστηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο εγχώριο πρωτάθλημα. Έχει ξεκινήσει πάντως ιδανικά τη σεζόν στη Λίγκατ Χάαλ, μετρώντας δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Στην πρεμιέρα νίκησε 2-1 εκτός έδρας τη Χαποέλ Χαντέρα και στη δεύτερη «στροφή» έκαμψε με 3-1 στο «σπίτι» της την αντίσταση της Χάποελ Μπερ Σεβά. Και τα τέσσερα φετινά επίσημα ματς της ολοκληρώθηκαν Over και αμφίσκορα.

«Έχουμε ήδη πάρει δύο προκρίσεις όμως αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι το δυσκολότερο παιχνίδι. Αναγνωρίζουμε την ποιότητα των αντιπάλων μας, αλλά αν είμαστε πιστοί στο πλάνο μας θα μπορέσουμε να τους δυσκολέψουμε πολύ. Θεωρώ ότι έχουμε τις πιθανότητές μας για να περάσουμε και θα πρέπει να τις διεκδικήσουμε μέχρι τέλους» είπε ο τεχνικός του κλαμπ Μπαράκ Μπαχάρ.

Αγωνιστικά Νέα: Έμεινε εκτός αποστολής ο εξτρέμ Βίλντσουτ ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Με βάση το σετ αποδόσεων αυτή η κόντρα μεταξύ της Ροστόφ και της Μακάμπι Χάιφα κρίνεται αμφίρροπη. Ωστόσο από τη δική μας οπτική γωνία υπάρχει φαβορί κι αυτό είναι ξεκάθαρα οι Ρώσοι. Διαθέτουν σαφώς πιο ποιοτικό σύνολο από τους αντιπάλους τους και δεν αναζητούν απλά την πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά ιδανικά θα ήθελαν να βρεθούν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Από την άλλη οι Ισραηλινοί σ’ ένα και μόνο παιχνίδι θα παλέψουν για την έκπληξη, όμως θα χρειαστούν τύχη για να τα καταφέρουν. Μας αρέσει ο άσος στις τιμές που κυμαίνεται σε τιμές κοντά στο διπλασιασμό και θα τον στηρίξουμε, θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

FACTS

  • Η ομάδα Μακάμπι Χάιφα νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 3.45 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες της ομάδας Ροστόφ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.53 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Μακάμπι Χάιφα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 2.14 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Μακάμπι Χάιφα - Τελ. αγώνες
11/5/2024
Μακάμπι Χάιφα
Μακάμπι Τελ Αβίβ
4/5/2024
Μακάμπι Μπνέι Ραϊνά
Μακάμπι Χάιφα
1 - 5
29/4/2024
Χάποελ Χάιφα
Μακάμπι Χάιφα
0 - 2
20/4/2024
Μακάμπι Χάιφα
Χάποελ Μπερ Σεβά
4 - 1
13/4/2024
Μακάμπι Χάιφα
Χάποελ Μπνέι Σαχνίν
1 - 0
8/4/2024
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Μακάμπι Χάιφα
1 - 1
3/4/2024
Μακάμπι Χάιφα
Μακάμπι Νετάνια
1 - 3
31/3/2024
Μακάμπι Χάιφα
Μακάμπι Μπνέι Ραϊνά
1 - 2
17/3/2024
Μακάμπι Χάιφα
Χάποελ Τελ Αβίβ
0 - 0
14/3/2024
Φιορεντίνα
Μακάμπι Χάιφα
1 - 1
Αναμετρήσεις Ομάδων
24/9/2020
Ροστόφ
Μακάμπι Χάιφα
1 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο spiliotini, με το υψηλότερο yield +4.63% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1
  • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +0.92% στο σημείο 1X έπαιξε: 1X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες