5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρόμα - Κλουζ

5/11/2020 19:55
Κωδ ΟΠΑΠ: 830
5 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1274 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κλουζ - Ρόμα στις 26/11/2020

Προϊστορία

26/11/2020 ΚλουζΡόμα 0 - 2
5/11/2020 ΡόμαΚλουζ 5 - 0
8/12/2010 ΚλουζΡόμα 1 - 1
28/9/2010 ΡόμαΚλουζ 2 - 1
26/11/2008 ΚλουζΡόμα 1 - 3
16/9/2008 ΡόμαΚλουζ 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 311,092 87.1%
X
€ 33,099 9.3%
2
€ 12,838 3.6%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:55

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

191 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadio Olimpico, Rome
  • Χωρητικότητα: 70634
Ποιοτικότερη η Ρόμα, με απουσίες η Κλουζ

Ποιοτικότερη η Ρόμα, με απουσίες η Κλουζ

Η Ρόμα η οποία βρίσκει καλύτερο ρυθμό όσο περνάει ο καιρός υποδέχεται την Κλουζ για την 3η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ με τους Ρουμάνους να αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα.

* Κεκλεισμένων των θυρών.


ΡΟΜΑ

Τα βρήκε σκούρα την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας για το Γιουρόπα Λιγκ και έμεινε στην λευκή ισοπαλία. Δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε κάποιο γκολ, είχε δοκάρι με τον Μικιταριάν στο 33’ και στην επανάληψη χρειάστηκε και τις αποκρούσεις του Πάου Λόπεζ για να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της.

Την Κυριακή υποδέχτηκε την Φιορεντίνα στο Ολίμπικο και πήρε μία σημαντική νίκη με 2-0. Στην πρώτη της ουσιαστική φάση στο παιχνίδι, ευτύχησε να προηγηθεί με σουτ του Σπινατσόλα μέσα από την περιοχή στο 12’ και στην συνέχεια δεν απειλήθηκε, αντίθετα είχε δύο καλές στιγμές με τους Πέδρο και Τζέκο για να διπλασιάσει τα τέρμτατα της στο πρώτο μέρος. Η εικόνα στην επανάληψη παρέμεινε ίδια και τελικά βρήκε και το 2ο γκολ που δικαιούταν με κοντινό πλασέ του Πέδρο.

Άφησε πίσω της την ισοπαλία απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, έδειξε χαρακτήρα και πήρε μία δίκαιη νίκη. Βρίσκεται στην 8η θέση της Σέριε Α’ με 11 βαθμούς και μέσα στο γήπεδο παραμένει αήττητη την φετινή σεζόν (έχει χάσει στα χαρτιά το παιχνίδι με την Βερόνα). Έχουμε τονίσει πως η εικόνα της φέτος είναι θετική, τα μεταγραφικά αποκτήματα έχουν δώσει φρεσκάδα και βάθος στο ρόστερ και μοιάζει ικανή να διεκδικήσει μία θέση στην 4αδα. Σε περίπτωση νίκης σήμερα θα βάλει γερά θεμέλια και για την πρόκριση της στους «32» της διοργάνωσης. Την Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τζένοα.

«Για μένα το κλειδί είναι να διαλέγεις τους παίκτες που βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση για κάθε παιχνίδι. Αυτό θα κάνω και τώρα προφανώς έχοντας υπόψιν το πως είναι η ομάδα μου. Η Κλουζ είναι μία δυνατή ομάδα,επιθετική με ποιότητα. Δεν είχε χάσει για 15 παιχνίδια οπότε δεν θα είναι εύκολο», σχολίασε ο κόουτς Φονσέκα.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός ο μέσος Ντιαβαρά (2/0) και ο μπακ Σαντόν (4/0), εξέτισε και επιστρέφει ο στόπερ Μαντσίνι (4/0). Σταθερά εκτός ο εξτρέμ Τζανιόλο και ο μεσοεπιθετικός Παστόρε.

ΚΛΟΥΖ

Ήρθε ισόπαλη την προγούμενη εβδομάδα στην εντός έδρας αναμέτρηση της με την Γιουνγκ Μπόις (1-1), με το αποτέλεσμα μάλλον να την ικανοποιεί. Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο κατάφερε να ανοίξει το σκορ με ένα σουτ του Ροντόν μέσα από την περιοχή στο 62' , δεν μπόρεσε ωστόσο να διαφυλάξει για πολύ το προβάδισμα της και επτά λεπτά μετά δέχτηκε την ισοφάριση. Δεν άξιζε κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση και ο βαθμός την κράτησε στην κορυφή του ομίλου.

Την Κυριακή ωστόσο έπεσε θύμα έκπληξης καθώς γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Γκαζ Μετάν για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Πετρέσκου έκανε για άλλη μία φορά rotation, τα πράγματα όμως δεν κύλησαν όπως τα περίμενε αν και στο 22’ ο Ντεμπελίου έχασε τρομερή ευκαρία να ανοίξει το σκορ για να ανοίξει το σκορ. Είδε την αντίπαλο της πέντε λεπτά ωστόσο να παίρνει το προβάδισμα, πίεσε για την ισοφάριση αλλά στάθηκε άτυχη στο 60’ όταν το σου του Ντιμίρου κόντραρε , άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της για το 0-2. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 92’ αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.

Πρώτη της φετινή ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, είχε αποκλειστεί στα πέναλτι από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τα προκριμαtικά του Τσάμπιονς Λιγκ, και πλέον έπεσε στην 2η θέση της βαθμολογίας στο -6 από την πρωτοπόρο Ουν. Κραϊόβα. Τα συνεχόμενα παιχνίδια φαίνεται πως την επηρέασαν, στηρίζει αρκετά στην αμυντική της λειτουργία και λογικά θα φανεί πιο προσεκτική απέναντι στην Ρόμα.

Τρομερά παράπονα από την διαιτησία του παιχνιδιού με την Γκαζ Μετάν είχε η Κλουζ, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας μάλιστα,τον Νελούτο Βάργκα να δηλώνει πως θέλει να αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα.

Εκνευρισμένος πάντως ήταν και ο κόουτς Πετρέσκου καθώς σε ένα ξέσπασμα του μετά το παιχνίδι τόνισε πως μετά την αναμέτρηση με την Ρόμα θα αποχωρήσει από την ομάδα, τα πράγματα όμως ηρέμησαν τις επόμενες μέρες.

«Νομίζω πως όλοι θέλουν να μην κερδίσουμε εμείς το πρωτάθλημα. Δεν μετανιώνω για ο,τι είπα γιατί πραγματικά χρειάζομαι ένα διάλειμμα και μετά το παιχνίδι με την Άργκες θέλω να ξεκουραστώ 5-6 μέρες. Έχω συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο ακόμα και ελπίζω νατο ολοκληρώσω», επισήμανε ο κόουτς Πετρέσκου.

Αγωνιστικά Νέα: Πέρα από όλα η Κλουζ έχει να αντιμετωπίσει και αρκετές απουσίες. Παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού ο στόπερ Σέστορ (6/0) , δεν είναι διαθέσιμοι ούτε οι στόπερ Μπούρτσα (6/0) και Βινίσιους (3/2). Θετικοί στον κορωνοϊό ο μέσςο Τσίτπτσιου (4/0) και ο φορ Βόιτους (4/0).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ρόμα δείχνει σε καλή κατάσταση και γενικά φέτος η εικόνα της μου εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη. Στην Κλουζ έχουν πολλά θέματα να λύσουν και με την αναστάτωση που προκλήθηκε με τον Πετρέσκου το κλίμα έγινε ακόμα χειρότερο. Ο άσος βεβαια βρίσκεται χαμηλά, θα προτιμήσουμε το over από την στιγμή που οι γηπεδούχοι δείχνουν διάθεση να επιτεθούν.

FACTS

  • Η ομάδα Κλουζ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.68 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρόμα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.06 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Κλουζ νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 6.85 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρόμα νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.83 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Ρόμα 6 13 4 1 1 13:5
  3 Κλουζ 6 5 1 2 3 4:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Karampinas, με το υψηλότερο yield +5.08% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες