Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρόζενμποργκ - Αλάνιασπορ

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 38,289 55.6%
X
€ 14,849 21.6%
2
€ 15,697 22.8%
Over
€ 15,775 43.8%
Under
€ 20,251 56.2%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

139 ψήφοι:

Έχουν ξεκινήσει καλά οι φιλοξενούμενοι

Έχουν ξεκινήσει καλά οι φιλοξενούμενοι

Η Ρόζενμποργκ υποδέχεται στο Τρόντχαϊμ την Αλάνιασπορ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε πλήρη αγωνιστική δράση οι γηπεδούχοι, μπαίνουν στην μάχη της Ευρώπης οι φιλοξενούμενοι.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Αν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι. Όποιος προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τον νικητή του ζευγαριού Μούρα-Αϊντχόφεν.


ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Δεν συνάντησε κανένα εμπόδιο στον προηγούμενο γύρο απέναντι στην Βέντσπιλς της οποίας επικράτησε εκτός έδρας με 5-1. Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο 5’, φρόντισε όμως άμεσα να διώξει το άγχος καθώς ισοφάρισε με πέναλτι του Ισλάμοβιτς στο 15’ και στο 37’ πήρε το προβάδισμα με ωραίο σουτ Κόνραντσεν στο 37’. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και πάλι ο Ισλάμοβις έκανε το 3-1, κλειδώνοντας στην ουσία τη νίκη της ομάδας του και στο 63’ μάλιστα απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα. Τυπική διαδικασία η συνέχεια, πέτυχε άλλα δύο τέρματα με τους Χολσε (64’) και Ζακαρίασεν (71’) και ολοκλήρωσε μία εύκολη νίκη.

Στο πρωτάθλημα μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες επέστρεψε στις νίκες καθώς επιβλήθηκε εντός της Χαούγκεσουντ την Κυριακή και μάλιστα με ανατροπή (2-1). Είδε την αντίπαλο της να ανοίγει το σκορ στο 9’, η ίδια δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες ήταν όμως αποτελεσματική. Ισοφάρισε με ωραίο τακουνάκι του Ισλάμοβιτς στο 50’ και πήρε τη νίκη μετά από φάση διαρκείας και σουτ του Χέντενταντ στο 80’.

Βρίσκεται στην 4η θέση με 32 βαθμούς, στο -18 από την πρωτοπόρο Μπόντο/Γκλιμτ και το πρωτάθλημα έχει χαθεί. Στόχος πλέον η 2η θέση από την από απέχει μόλις 2 πόντους. Οι 5 τελευταίες αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις, έληξαν με Over και αμφίσκορο.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού ο μέσος Σκιέλμπρεντ.

ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ

Έχει ξεκινήσει δυναμικά και την φετινή σεζόν και ήδη μετράει 2 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές του τουρκικού πρωταθλήματος. Στην πρεμιέρα επιβλήθηκε με 2-0 της Σίβασπορ, ενώ το Σάββατο επικράτησε εντός έδρας με το ίδιο σκορ της Καϊσέρισπορ. Ήταν ανώτερη από την αντίπαλο της και πήρε το προβάδισμα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Μπαρέιρο, στην επανάληψη δέχτηκε περισσότερη πίεση όμως ο Παραγουανός φορ με το δεύτερο του προσωπικό τέρμα στο 77’ κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του.

Συνεχίζει την καλή πορεία που πραγματοποίησε πέρσι και το θετικό μέχρι στιγμής είναι ότι η αλλαγή προπονητή δείχνει να μην την έχει επηρέασε. Αρκετές και οι αποχωρήσεις βασικών της ποδοσφαιριστών, δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να φύγουν και άλλοι, με τον Μπακασέτα να βρίσκεται στο πλάνο της Φενέρμπαχτσε. Προς στιγμήν πάντως βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος μαζί με την Γαλατασαράι, χωρίς μάλιστα να έχει δεχτεί κάποιο τέρμα. Ιστορικό το παιχνίδι για την ίδια καθώς είναι η πρώτη φορά που παίρνει μέρος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την πόλη, για την ομάδα για όλους μας. Δεν θα είναι εύκολη αναμέτρηση, η Ρόζενμποργκ είναι μία ομάδα που της αρέσει να έχει την μπάλα, είναι έμπειρη και έχει τουλάχιστον 20 παιχνίδια παραπάνω από εμάς», σημείωσε ο κόουτς Ατάν.

Αγωνιστικά Νέα: Πλήρης η αποστολή.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ρόζενμποργκ είναι σαφώς πιο έτοιμη και σαφώς πιο έμπειρη ομάδα από την Αλάνιασπορ που εμφανίζεται για πρώτη φορά στα ευρωπαϊκά δρώμενα. Οι αποδόσεις βέβαια είναι μοιρασμένες με βάση και την εικόνα που έχουν δείξει οι ομάδες. Δεν θεωρώ πάντως πως θα γίνει ανοικτό παιχνίδι και το under σε αποδόσεις πάνω του 2.00 αξίζει το ποντάρισμα.

FACTS

  • Στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες της ομάδας Ρόζενμποργκ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.60 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρόζενμποργκ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.39 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρόζενμποργκ νίκησε στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.20 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Αλάνιασπορ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.05 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
24/9/2020
Ρόζενμποργκ
Αλάνιασπορ
1 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο spiliotini, με το υψηλότερο yield +4.63% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες