7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρίγα - Σέλτικ

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 5,416 1.7%
X
€ 10,760 3.5%
2
€ 295,537 94.8%
Over
€ 13,754 51.1%
Under
€ 13,166 48.9%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

114 ψήφοι:

Χωρίς τον προπονητή τους οι γηπεδούχοι, απρόβλεπτοι οι Σκωτσέζοι

Χωρίς τον προπονητή τους οι γηπεδούχοι, απρόβλεπτοι οι Σκωτσέζοι

Η Ρίγα από τη Λετονία υποδέχεται τη Σέλτικ από τη Σκωτία, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόιπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από πρόκριση επί της Τρε Φιόρι από το Σαν Μαρίνο, ενώ οι φιλοξενούμενοι αποκλείστηκαν από τη δεύτερη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, χάνοντας στο «σπίτι» τους από τη Φερεντσβάρος.

Τι ισχύει: Νοκ-άουτ παιχνίδι με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στην επόμενη φάση εκτός έδρας με τη νικήτρια του ζευγαριού της Σαράγιεβο με την Μπουντούτσνοστ.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΡΙΓΑ

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της έχει ξεκινήσει από τα μέσα του περασμένου Αυγούστου. Τότε ήταν που στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, ταξίδεψε στο Ισραήλ για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιώργου Δώνη. Άντεξε για περίπου μία ώρα, όμως στη συνέχεια δέχτηκε δύο γκολ με πέναλτι από τον Μπλάκμαν και ηττήθηκε (2-0). Μεταπήδησε στη δεύτερη προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ και η κληρωτίδα της χαμογέλασε, αφού την έφερε αντιμέτωπη με την πρωταθλήτρια Σαν Μαρίνο, την αδύναμη Τρε Φιόρι. Όλοι πίστευαν ότι θα έφτανε άνετα στην πρόκριση όμως δεν ήταν τόσο καλή όσο περίμεναν οι περισσότεροι. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε ισόπαλο δίχως τέρματα και στο 57’ όμως ήρθε το γκολ με τον Πεδρίνιο. Είχε άγχος μέχρι το τέλος αλλά το 1-0 αποδείχτηκε αρκετό για να τη στείλει στην επόμενη «πίστα», εκεί όπου θα βρει μπροστά της την πρωταθλήτρια Σκωτίας Σέλτικ.

Στο πρωτάθλημα Εσθονίας -το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη- τα πηγαίνει πάντως σαφώς καλύτερα και είναι πειστική. Έπειτα από 19 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 51 βαθμούς, μετρώντας 17 νίκες και μόλις δύο ήττες. Απέχει τέσσερις πόντους από τη δεύτερη Ρίγας Σκόλα. Την περασμένη Κυριακή φιλοξένησε την επικίνδυνη Βαλμιέρα και τη νίκησε 1-0, χάρη σε τέρμα του Νάτα στο 7’. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Λετονίας Όλεγκ Κονόνοφ έχει επιστρέψει εδώ και λίγο καιρό στη Ρωσία για οικογενειακούς λόγους και δεν έχει καθίσει στην άκρη του πάγκου της ομάδας του στα τελευταία ματς. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν την καθοδήγησε στην πρόκριση επί της Τρε Φιόρι, αλλά ούτε και στο κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τη Βαλμιέρι. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή στο κλαμπ της πρωτεύουσας της χώρας της Βαλτικής εκτελεί ο άμεσος συνεργάτης του Μίχαλ Κόνεβς.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος ο βασικός μέσος κι αρχηγός της ομάδας Πάνιτς, όμως αναμένεται να αγωνιστεί. Δεν έχει αναφερθεί κάποιο άλλο πρόβλημα.



ΣΕΛΤΙΚ

Γνωρίζει ότι από τη στιγμή που οι ομάδες από τη Σκωτία δεν μπορούν να συγκεντρώσουν πολλούς βαθμούς και να ανεβάσουν τη χώρα του Ηνωμένου Βασιλείου σε υψηλότερες θέσεις στην κατάταξη της UEFA, θα αναγκάζεται να παίζει από τις πρώτες φάσεις τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Έτσι συνέβη και φέτος, καθώς ξεκίνησε την πορεία της από τον πρώτο γύρο. Εκεί κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Ρέικιαβικ. Η διαφορά δυναμικότητας τεράστια και το τελικό 6-0, με τρία τέρματα σε κάθε ημίχρονο, ήταν απόλυτα αναμενόμενο και φυσιολογικό. Στάθηκε τυχερή καθώς κληρώθηκε ξανά γηπεδούχος στην επόμενη φάση, με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, Φερεντσβάρος. Όλοι πίστευαν ότι θα μπορέσει να προκριθεί εύκολα ή δύσκολα, όμως έπεσε θύμα έκπληξης χάνοντας 2-1. Αιφνιδιάστηκε από τον Σάιγκερ στο 7’, όμως ο Κρίστι ισοφάρισε στο 53’. Δέχτηκε δεύτερο τέρμα από τον Τσολ στο 75’ και δεν μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση γνωρίζοντας έναν ταπεινωτικό αποκλεισμό. Πλέον θα προσπαθήσει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο Γιουρόπα Λιγκ, ξεπερνώντας αρχικά το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Λετονίας, Ρίγα.

Όσον αφορά την πορεία της στην Πρέμιερσιπ, έχει κατορθώσει να μαζέψει 19 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έναν πόντο πίσω από την πρωτοπόρο και «αιώνια» αντίπαλο Ρέιντζερς, η οποία πάντως έχει ένα παιχνίδι περισσότερο. Το περασμένο Σάββατο κοντραρίστηκε στο «σπίτι» της με τη Λίβινγκστον κι επικράτησε 3-2. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση με είκοσι γκολ στο ενεργητικό της. Τα επτά από τα εννιά φετινά επίσημα ματς της ήταν Over.

«Δεν θεωρώ ότι αποκλειόμαστε επειδή οι παίκτες μου δεν κάνουν αυτό που πρέπει στα προκριματικά, αλλά επειδή είμαστε άτυχοι. Θα μπορούσαμε να είχαμε πιο δύσκολη κλήρωση, όμως και πάλι πρέπει να κάνουμε μακρύ ταξίδι και δεν θα είναι εύκολο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και να έχουμε υποχρεώσεις στην Ευρώπη τουλάχιστον μέχρι το πρώτο μισό της σεζόν. Το πρώτο που μας ενδιαφέρει όμως είναι να περάσουμε τη Ρίγα» σχολίασε ο προπονητής των πρωταθλητών Σκωτίας, Νιλ Λένον.

Αγωνιστικά Νέα: Δύο προβλήματα για τους Σκωτσέζους, αμφότερα όμως γνωστά. Εκτός ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός Ζουλιέν, αλλά και ο πλάγιος μέσος Τζόνστον.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ρίγα γνωρίζει ότι έχει να ανέβει ένα... βουνό αντιμετωπίζοντας μία ομάδα όπως είναι η Σέλτικ. Οι Σκωτσέζοι από την πλευρά τους βρίσκονται στο καναβάτσο. Ο στόχος τους ήταν να φτάσουν μέχρι τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και ηττήθηκαν στο γήπεδό τους από τη Φερεντσβάρος. Οι Λετονοί είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσουν να «καταστρέψουν» το παιχνίδι των αντιπάλων τους, ενώ οι Σκωτσέζοι φημίζονται για την... αφέλειά τους. Λογικά πολύ χαμηλά το διπλό χωρίς καμία αξία, θα ρισκάρουμε με το Under, θεωρώντας ότι δεν θα «σπάσει» εύκολα η γραμμή άμυνας των γηπεδούχων.

FACTS

  • Η ομάδα Σέλτικ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.02 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Σέλτικ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.39 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρίγα νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 11.00 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σέλτικ νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.15 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ρίγα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.52 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σέλτικ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 1.51 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
24/9/2020
Ρίγα
Σέλτικ
0 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες