3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρεν - Φενερμπαχτσέ

15/9/2022 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 919
2 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 602 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φενερμπαχτσέ - Ρεν στις 27/10/2022

Προϊστορία

27/10/2022 ΦενερμπαχτσέΡεν 3 - 3
15/9/2022 ΡενΦενερμπαχτσέ 2 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 618,797 86.6%
X
€ 32,316 4.5%
2
€ 63,714 8.9%
Over
€ 24,335 36.8%
Under
€ 41,844 63.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

161 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

3

5

Σουτ εκτός εστίας

4

45%

Κατοχή μπάλας

55%

3

Οφσάιντ

2

3

Κίτρινες κάρτες

1

1

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

4

11

Φάουλ

11

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Roazhon Park
  • Χωρητικότητα: 29376
  • Θεατές: 20993
Ντέρμπι κορυφής στη Γαλλία

Ντέρμπι κορυφής στη Γαλλία

Η Ρεν συγκρούεται με τη Φενέρμπαχτσε για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» της ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν εντός έδρας την Ντιναμό Κιέβου.

Την περασμένη Πέμπτη αναγκάστηκε να ταξιδέψει στην Κύπρο ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από την ΑΕΚ Λάρνακας. Έπρεπε να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό του φαβορί και το έκανε έστω και δύσκολα επικρατώντας 2-1. Μπήκε δυνατά στο ματς αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ το οποίο θα έκανε πιο εύκολο το έργο της. Στο 15’ ο Τεατέρ είχε δοκάρι από το ένα μέτρο. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής όμως στο 29’ πήρε την προσωπική του ρεβάνς και με ωραίο μακρινό σουτ άνοιξε το σκορ. Δεν το χάρηκε για πολύ διότι οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 33’ με τον Οϊέρ. Στην επανάληψη ήταν εκείνη που όπως αναμενόταν έψαξε περισσότερο ένα δεύτερο τέρμα. Είχε μία καλή φάση με τον Σουλεμανά και κινδύνευσε μόνο μία φορά. Το άγχος μεγάλωνε όσο κυλούσε ο χρόνος κι όλα έδειχναν ότι θα «γκελάρει». Η «λύτρωση» ήρθε στο 94’ από τον Ασινιόν ο οποίος με εκπληκτικό εναέριο τελείωμα της χάρισε μία τεράστια νίκη.

Η Ρεν εκεί που έμοιαζε να «πετάει» δύο βαθμούς με το «καλημέρα» στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» και πλέον στοχεύει ξεκάθαρα στην κατάληψη της κορυφής του γκρουπ, κάτι που αν καταφέρει, θα τη στείλει απευθείας στους «16» της διοργάνωσης. Άλλωστε θεωρείται το φαβορί του ομίλου και μένει να το αποδείξει κι εντός των τεσσάρων γραμμών. Για το γαλλικό πρωτάθλημα διέλυσε εντός έδρας την Οσέρ με 5-0 και «σκαρφάλωσε» στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Μπρούνο Ζενεσιό επισήμανε: «Η Φενέρμπαχτσε είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα με πολλούς παίκτες κοντά στα τριάντα χρόνια ή και σε μεγαλύτερη ηλικία. Είναι ικανοί να μας πιέσουν ψηλά και να μας δυσκολέψουν. Πιστεύω ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Θα είναι μία ευκαιρία να αξιολογήσουμε τους εαυτούς μας και να δούμε που βρισκόμαστε. Είμαι πεπεισμένος ότι θα είμαστε όπως πρέπει διότι συνηθίζουμε να είμαστε παρόντες στα μεγάλα παιχνίδια».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο επιθετικός Γκουιρί. Δεν μπορει να προσφέρει ο επιθετικός Καλιμουεντό, έτοιμος όμως ο εξτρέμ Ντοκού. Τραυματίστηκε σοβαρά ο μέσος Σάνταμαρια και θα αργήσει να επιστρέψει.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με την Ντιναμό Κιέβου κι αναζητούσε εκδίκηση για τον αποκλεισμό στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Την πήρε κερδίζοντας 2-1 στο φινάλε. Στο πρώτο μέρος κυριάρχησε στο χορτάρι και ήταν η καλύτερη ομάδα. Πίεσε αρκετά κι ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 35’ με κεφαλιά του στόπερ Ενρίκε έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Δεν είχε απειληθεί ούτε μία φορά μέχρι το 63’, όμως σε αυτό το χρονικό σημείο ο Τσιγκάνκοφ με σουτ στην κίνηση «έγραψε» το 1-1. Κινδύνευσε να μείνει πίσω στο σκορ αλλά στο τελευταίο εικοσάλεπτο κυριάρχησε πλήρως. Έψαξε κυρίως με σέντρες το γκολ της νίκης, με τον χρόνο να κυλάει και να μην βρίσκει λύσεις. Τελικά στο 92’ και μετά από μία εκτέλεση πλαγίου άουτ, η μπάλα βρέθηκε στη μικρή περιοχή και ο Μπατσουαγί με υπέροχο τελείωμα της χάρισε τη νίκη.

Με αυτόν τον περιπετειώδη τρόπο η Φενέρμπαχτσε πήρε αυτό που ήθελε στο ξεκίνημα της πορείας της στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ κι ελπίζει ότι θα φτάσει αρκετά μακριά, στοχεύοντας αρχικά στην πρόκριση μέσω μίας από τις δύο προνομιούχες θέσεις του γκρουπ. Παράλληλα στο τελευταίο της παιχνίδι για τουρκικό πρωτάθλημα νίκησε επίσης εντός έδρας την Καϊσερίσπορ με 2-0 κι άφησε πίσω της την ήττα που είχε προηγηθεί από την Κόνιασπορ. Η συγκομιδή των 10 βαθμών φέρνει την ομάδα της Κωνσταντινούπολης στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ένα ματς λιγότερο, καθώς δεν έπαιξε αυτήν την εβδομάδα απολαμβάνοντας το ρεπό της.

«Περιμένουμε έναν δύσκολο αγώνα. Η Ρεν είναι μία ομάδα από τη Γαλλία και το γαλλικό ανήκει στα πέντε καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Δύο είναι τα φαβορί του ομίλου και είναι η Ρεν και η Ντιναμό Κιέβου, απλώς πιστεύουμε ότι έχουμε κι εμείς μία ομάδα που μπορεί να διακριθεί και να περάσει στην επόμενη φάση. Θα μας δημιουργήσουν σίγουρα προβλήματα οι αντίπαλοι και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το παιχνίδι μας» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Ζόρζε Ζεσούς.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λίστας ο τραυματίας μπακ Σανγκαρέ, οι αμυντικοί Λέμος και Νόβακ, ο εξτρέμ Μπρούμα και ο επιθετικός Ντουρσούν.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Έχοντας κερδίσει στο πρώτο τους παιχνίδι στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, η Ρεν και η Φενέρμπαχτσε θα προσπαθήσουν να διπλασιάσουν τις επιτυχίες τους και να κάνουν σημαντικό βήμα όχι μόνο για την πρόκριση αλλά ακόμα και για την πρωτιά του γκρουπ η οποία δίνει απευθείας εισιτήριο στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Πρόκειται για ένα σημαντικό ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι θεωρούνται το μεγάλο φαβορί. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο νικητή και θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο.

FACTS

  • Η ομάδα Φενερμπαχτσέ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.12 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φενερμπαχτσέ νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 4.75 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φενερμπαχτσέ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 4.75 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρεν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.19 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Ρεν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.65 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  1 Φενερμπαχτσέ 6 14 4 2 0 13:7
  2 Ρεν 6 12 3 3 0 11:8
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
27/10/2022
Φενερμπαχτσέ
Ρεν
3 - 3
15/9/2022
Ρεν
Φενερμπαχτσέ
2 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο fidel με το υψηλότερο yield +1.87% έπαιξε: 2
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +7.66% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Goal
  • » Ο L3fteris, με το υψηλότερο yield +29.63% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες