11

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρεν - ΑΕΚ Λάρνακας

Προϊστορία

3/11/2022 ΡενΑΕΚ Λάρνακας 1 - 1
8/9/2022 ΑΕΚ ΛάρνακαςΡεν 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 439,297 95.3%
X
€ 13,824 3.0%
2
€ 7,727 1.7%
Over
€ 19,464 60.9%
Under
€ 12,485 39.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

186 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

2

8

Σουτ εκτός εστίας

4

54%

Κατοχή μπάλας

46%

1

Οφσάιντ

2

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

3

9

Φάουλ

12

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Roazhon Park
  • Χωρητικότητα: 29376
  • Θεατές: 27210
Θέλει νίκη με αρκετά γκολ η Ρεν, ήδη επιτυχημένοι οι Κύπριοι

Θέλει νίκη με αρκετά γκολ η Ρεν, ήδη επιτυχημένοι οι Κύπριοι

Η Ρεν θα συγκρουστεί με την ΑΕΚ Λάρνακας για την 6η και τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» της Φενέρμπαχτσε, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν κι αυτοί ισόπαλοι με την Ντιναμό Κιέβου εντός έδρας.

Γνώριζε εκ των προτέρων τις δυσκολίες του ταξιδιού της περασμένης εβδομάδας στην Κωνσταντινούπολη για να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη Φενέρμπαχτσε. Φάνηκε να μετατρέπει το ματς σε «περίπατο» αλλά «αυτοκτόνησε» και παραχώρησε ισοπαλία 3-3. Η εικόνα της στο πρώτο ημίωρο ήταν απολαυστική κι έκανε ό,τι ήθελε στο χορτάρι. Μόλις στο 5’ ο Γκουιρί την έβαλε σε θέση «οδηγού» και στο 16’ ήταν η σειρά του Τεριέ να σκοράρει για το 0-2. Στο 30’ ο Γκουιρί με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα πέτυχε το 0-3. Χαλάρωσε πάρα πολύ και το «πλήρωσε», με τους γηπεδούχους να μειώνουν αρχικά σε 1-3 με κεφαλιά του Βαλένσια στο 42’. Στην επανάληψη έπαιξε απλώς για να υπερασπιστεί το σκορ. Στο 82’ ο Ζάιτς με ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 2-3. Αγχώθηκε πολύ και δεν έκανε το παιχνίδι της, με τον Μορ να ισοφαρίζει 3-3 στο 88’ και να της στερεί το «τρίποντο».

Η Ρεν πέταξε στα... σκουπίδια μία τεράστια ευκαιρία για ακόμα μία νίκη. Έχει πετύχει ήδη τρεις έως τώρα στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και δεν τα έχει καταφέρει μόνο στους δύο αγώνες με τους Τούρκους, εκεί όπου μέτρησε ισάριθμες ισοπαλίες. Η συγκομιδή των 11 βαθμών φέρνει τους «κοκκινόμαυρους» στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υστερούν στην ισοβαθμία με τη Φενέρ εξαιτίας της χειρότερης διαφοράς τερμάτων. Θα ψάξουν νίκη με όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας, μήπως τερματίσουν πρώτοι και βρεθούν απευθείας στους «16» της διοργάνωσης. Τα τέσσερα από τα πέντε ματς τους στο γκρουπ ήταν Over κι αμφίσκορα. Στη Λιγκ 1 η ομάδα της Βρετάνης νίκησε με άνεση (3-0) τη Μονπελιέ κι έχει μπει πλέον στην τριάδα.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Μπρούνο Ζενεσιό επισήμανε: «Δεν θα κοιτάμε από την αρχή τι θα συμβαίνει στο άλλο παιχνίδι. Θα είναι λάθος. Όπως επίσης θα είναι λάθος αν σκεφτόμαστε ότι θα βάλουμε τρία, τέσσερα ή πέντε γκολ. Πρέπει να προσεγγίσουμε τον αγώνα σκεπτόμενοι πως θα κερδίσουμε και όχι πόσα γκολ θα βάλουμε. Θα φαινόμαστε ανόητοι αν δεν κερδίσουμε και δεν εκμεταλλευτούμε μία πιθανή κακή εμφάνιση κι αρνητικό αποτέλεσμα της Φενέρμπαχτσε. Δεν είναι αποτυχία αν μείνουμε δεύτεροι αλλά θα είναι καλύτερο να τερματίσουμε πρώτοι γιατί θα αφαιρεθούν δύο παιχνίδια από τον Φλεβάρη».

Αγωνιστικά Νέα: Ξεπέρασε την ασθένειά του ο εξτρέμ Ντουέ. Τέλος η σεζόν για τον μέσο Σάνταμαρια. Εκτός λίστας ο χαφ Σέκα. Μακροχρόνιος απών ο αμυντικός Ομαρί (-).

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με την Ντιναμό Κιέβου σ’ έναν πρόωρο τελικό. Αν και βρέθηκε «αγκαλιά» με μία μεγάλη νίκη, τελικά παραχώρησε ισοπαλία 3-3. Μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα κι αναζήτησε ένα γρήγορο γκολ που θα την έβαζε σε θέση «οδηγού». Στο 26’ το βρήκε με φοβερό εναέριο σουτ του Άλτμαν. Δίχως να έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα, είδε τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με τον Βάνατ στο 45’. Και στην επανάληψη όμως ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 53’ ο Λόπες με κεφαλιά της έδωσε ξανά το προβάδισμα και στο 72’ ο Άλτμαν «έγραψε» το 3-1. Δεν είχε λόγο να χαλαρώσει όμως το έκανε και της κόστισε. Στο 82’ ο Χαρμάς μείωσε σε 3-2 και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο ίδιος ποδοσφαιριστής δεν της επέτρεψε να πάρει το «τρίποντο», διαμορφώνοντας μέσα από την περιοχή το τελικό 3-3.

Αυτό το αποτέλεσμα πάντως δεν ενόχλησε καθόλου την ΑΕΚ Λάρνακας και πανηγυρίστηκε σαν νίκη. Η συγκομιδή των 4 βαθμών έχει φέρει την κυπριακή ομάδα σίγουρα στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα κι αυτό το γεγονός δεν πρόκειται να αλλάξει, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των αγώνων της τελευταίας «στροφής». Έτσι λοιπόν οι Κύπριοι θα γράψουν ιστορία καθώς θα συνεχίσουν στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ και θα παίξουν στις διεθνείς διοργανώσεις και την άνοιξη. Τα δύο πιο πρόσφατα ματς τους στην Ευρώπη ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα. Για το εγχώριο πρωτάθλημα διέλυσαν την Καρμιώτισσα με 4-0 κι ανέβηκαν στην 4η θέση.

« Είναι μεγάλο παιχνίδι. Σημαντικός αγώνας. Για την ομάδα μας, για τον κόσμο μας. Πάμε για τη νίκη. Να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια δυνατή ομάδα σ' ένα ωραίο στάδιο. Είναι μαζί με την Φενέρ οι κορυφαίες ομάδες στον όμιλο. Δεν είναι τυχαίο που η Ρεν είναι στην 3η θέση του Σαμπιονά. Εαν δεν είμαστε ανταγωνιστικοί θα υποφέρουμε και θα έχουμε ένα κακό βράδυ. Πρέπει να είμαστε στο 100% του επιπέδου μας. Θέλω μια γενναία ομάδα. Να μην παιξει μόνο άμυνα και να δείξει τις αρετές της. Είμαι χαρούμενος που έχουμε ήδη προκριθεί» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Χοσέ Λουίς Όλτρα.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο αριστερός μπακ Γκαρσία. Θα λείψουν ξανά ο δεύτερος γκολκίπερ Παρασκευά, ο επιτελικός Τρισκόφσκι και ο μεσοεπιθετικός Μπρούνο Γκάμα. Εκτός λίστας οι Ρόμο και Κάσας.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ρεν είναι εκείνη που «καίγεται» στο εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ Λάρνακας. Οι Γάλλοι θα επιδιώξουν να πετύχουν όσα περισσότερα γκολ μπορούν απέναντι στους Κύπριους προκειμένου να βελτιώσουν τη διαφορά τερμάτων τους και να πάρουν εκείνοι την πρώτη θέση του γκρουπ που δίνει απευθείας εισιτήριο για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Στον αντίποδα η παρουσία των φιλοξενούμενων κρίνεται ήδη επιτυχημένη, καθώς έγραψαν ιστορία κι έχουν εξασφαλίσει ότι θα συνεχίσουν στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ τον Φλεβάρη. Περιμένουμε «ανοιχτό» παιχνίδι και θα ποντάρουμε στα 4-6 γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Ρεν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.02 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες της ομάδας Ρεν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.32 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρεν νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.14 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας ΑΕΚ Λάρνακας, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.32 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  2 Ρεν 6 12 3 3 0 11:8
  3 ΑΕΚ Λάρνακας 6 5 1 2 3 7:10
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
3/11/2022
Ρεν
ΑΕΚ Λάρνακας
1 - 1
8/9/2022
ΑΕΚ Λάρνακας
Ρεν
1 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.07% έπαιξε: Goal
  • » Ο quick_player, με το υψηλότερο yield +17.67% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: X
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +8.87% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες