4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρεν - Κλερμόν

22/9/2021 20:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 768
6 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 954 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ρεν - Κλερμόν στις 18/2/2024

Προϊστορία

18/2/2024 ΡενΚλερμόν 3 - 1
20/12/2023 ΚλερμόνΡεν 1 - 3
19/2/2023 ΡενΚλερμόν 2 - 0
11/1/2023 ΚλερμόνΡεν 2 - 1
23/1/2022 ΚλερμόνΡεν 2 - 1
22/9/2021 ΡενΚλερμόν 6 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 183,449 77.7%
X
€ 24,774 10.5%
2
€ 27,886 11.8%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

54 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Roazhon Park
  • Χωρητικότητα: 29376
  • Θεατές: 24109
«Καίγονται» για το «τρίποντο» οι γηπεδούχοι, δεν αστειεύονται οι νεοφώτιστοι

«Καίγονται» για το «τρίποντο» οι γηπεδούχοι, δεν αστειεύονται οι νεοφώτιστοι

Η Ρεν υποδέχεται την Κλερμόν για την 7η αγωνιστική της Λιγκ 1. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν εκτός έδρας από τη Μαρσέιγ, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο «σπίτι» τους με αντίπαλο την Μπρεστ.

ΡΕΝ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε πολύ δύσκολο έργο στο εκτός έδρας παιχνίδι της με αντίπαλο τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» την περασμένη Κυριακή. Δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 2-0 και υπάρχει προβληματισμός στο εσωτερικό της για την κακή της απόδοση. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν συνεχώς σε θέση άμυνας. Ήταν τυχερή που δεν δέχθηκε γκολ στις τέσσερις σπουδαίες ευκαιρίες που δημιούργησαν οι αντίπαλοί της. Από την πλευρά της απείλησε μόνο μία φορά, με τον Γκιρασί να μην μπορεί να βρει την μπάλα μέσα στην περιοχή και να τη στείλει στα δίχτυα. Η επανάληψη ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Ο Ντιένγκ με κοντινό σουτ νίκησε τον γκολκίπερ Γκομίς και την ανάγκασε να κυνηγάει από το 48ο λεπτό κι έπειτα. Δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στο 71’ ο Αρίτ, πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι πέτυχε το 2-0 και την έριξε οριστικά στο καναβάτσο, δίχως να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Η Ρεν υπέστη την τρίτη της διαδοχική ήττα δημιουργώντας ένα αρνητικό σερί, αμέσως μετά τους τρεις πρώτους αγώνες της σεζόν από τους οποίους δεν είχε φύγει με σκυμμένο το κεφάλι σε καμία περίπτωση. Έχει μαζέψει μόλις 5 βαθμούς έως τώρα και στέκεται στη 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το πιο δυσάρεστο νέο για εκείνη είναι ότι έχει πετύχει μόλις τρία γκολ έως τώρα και διαθέτει τη χειρότερη επίθεση σε ολόκληρη την κατηγορία. Και τα έξι φετινά ματς της ολοκληρώθηκαν Under.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Μπρούνο Ζενεσιό επισήμανε: «Είναι πολύ ανησυχητικό αυτό που συμβαίνει. Η δουλειά μας είναι να προχωράμε συνεχώς και να βρίσκουμε λύσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται για τα προβλήματα που δημιουργούνται. Περιμέναμε ότι θα έχουμε ξεκινήσει καλύτερα τη σεζόν. Η ευθύνη μου είναι σημαντική διότι πρέπει να μπορείς να σηκώσεις το κεφάλι και να μην κολλάς στα αρνητικά αποτελέσματα. Πρέπει να ανακτήσουμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση και να βρούμε τον τρόπο να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Γνωστά τα προβλήματα του τραυματία εξτρέμ Ντοκού (4/0) και του μεσοεπιθετικού Τεριέ (2/0), με τον τελευταίο πάντως να μπαίνει στην αποστολή. Εκτός και ο αμυντικός Ζελίν που δεν έχει ντεμπουτάρει φέτος.



ΚΛΕΡΜΟΝ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με την Μπρεστ σ’ έναν αγώνα που θεωρητικά ήταν στα μέτρα της και στόχευε τη νίκη. Έτσι όπως εξελίχθηκε έμεινε ικανοποιημένη με την ισοπαλία (1-1). Η αναμέτρηση δεν ήταν καθόλου καλή ποιοτικά και ειδικότερα στο πρώτο μέρος δεν υπήρξε ούτε μία καλή ευκαιρία για κάποια από τις δύο ομάδες. Στην επανάληψη πάντως το παιχνίδι άλλαξε εντελώς μορφή κι αυτό συνέβη λόγω των καταιγιστικών εξελίξεων που υπήρξαν. Σττο 50’ ο γιος του προπονητή Γκαστιέν, Γιοάν, αντίκρισε αυστηρά την απευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ και χτύπημα σε αντίπαλο. Σαν να μην έφτανε αυτό από την εκτέλεση του φάουλ ο Σαρντονέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της για το 0-1. Έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα και τα πράγματα ήταν δύσκολα. Δεν τα παράτησε και στο 65’ από δική της στατική φάση βρήκε την ισοφάριση με κεφαλιά του Ρασάνι. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, καθώς καμία από τις δύο πλευρές δεν είχε διάθεση για ρίσκο στα τελευταία λεπτά.

Αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι στο οποίο η Κλερμόν δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει το «τρίποντο». Σε αυτό το χρονικό διάστημα πάντως μετράει τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Η συγκομιδή των 9 βαθμών τη φέρνει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και δίχως αμφιβολία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Οι νεοφώτιστοι και πρωτάρηδες στα «μεγάλα σαλόνια» συνεχίζουν φυσικά να έχουν στόχο τη σωτηρία. Ακόμα είναι πολύ νωρίς αλλά τα δείγματα είναι εξαιρετικά. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς τους ήταν αμφίσκορα. Τρία από τα τέσσερα ήταν και Over.

«Έχω ανάμεικτα συναισθήματα από το παιχνίδι με την Μπρεστ γιατί θεωρώ ότι είχαμε τη νίκη στα χέρια μας και δεν καταφέραμε να την πάρουμε όπως θα θέλαμε. Η κόκκινη κάρτα του Γκαστιέν (σ.σ. γιος του και ποδοσφαιριστής της ομάδας) ήταν άδικη και θα έπρεπε να έχει πάρει κίτρινη. Δεν είναι αυστηρό αλλά είναι άδικο και δεν είμαι ευχαριστημένος. Έχουμε χαρακτήρα και αλληλεγγύη ως ομάδα και δεν χάσαμε. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Ρεν και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Πασκάλ Γκαστιέν.

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο και θα εκτίσει την ποινή του ο αμυντικός μέσος Γκαστιέν (6/0) ο οποίος είναι και ο γιος του προπονητή. Δεν έχουν αναφερθεί άλλα προβλήματα.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αν μία ομάδα έχει πολύ μεγάλη ανάγκη τους τρεις βαθμούς της νίκης σε αυτόν τον αγώνα, δίχως αμφιβολία είναι η Ρεν. Μετά την ήττα από τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», το κλίμα στο εσωτερικό της δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, καθώς υπάρχει αμφισβήτηση και προς το πρόσωπο του προπονητή Μπρούνο Ζενεσιό. Στον αντίποδα η Κλερμόν εντυπωσιάζει ως πρωτάρα κι αν συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο θα έχει μία υπέροχη εμπειρία στα «μεγάλα σαλόνια». Ώρα αντίδρασης για τους γηπεδούχους. Θα πάμε με τον «άσο» θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

FACTS

  • Η ομάδα Κλερμόν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.65 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 αγώνες της ομάδας Ρεν, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Λιγκ 1).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.88 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρεν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.28 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΓΑΛΛΙΑ: Λιγκ 1
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Λιγκ 1
  4 Ρεν 38 66 20 6 12 82:40
  17 Κλερμόν 38 36 9 9 20 38:69
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.94% έπαιξε: Ημ.1
  • » Ο ee-33776u1692, με το υψηλότερο yield +4.65% στο [ΓΑΛΛΙΑ: Λιγκ 1] έπαιξε: 1
  • » Ο AVENIDA, με το υψηλότερο yield +10.41% στο σημείο Ημ.1 έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες