1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ραπίντ Βιέννης - Γουέστ Χαμ

Προϊστορία

25/11/2021 Ραπίντ ΒιέννηςΓουέστ Χαμ 0 - 2
30/9/2021 Γουέστ ΧαμΡαπίντ Βιέννης 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 17,695 6.2%
X
€ 46,574 16.4%
2
€ 219,804 77.4%
Over
€ 17,132 62.7%
Under
€ 10,185 37.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

103 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Allianz Stadion
  • Χωρητικότητα: 28000
Κεκλεισμένων των θυρών λόγω lockdown

Κεκλεισμένων των θυρών λόγω lockdown

Η Ραπίντ υποδέχεται την πρωτοπόρο Γουέστ Χαμ στην Βιέννη, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω του lockdown στην Αυστρία.

Τι ισχύει: Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση προκρίνονται στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι δεύτερες θα παίξουν με τους 3ους του Τσάμπιονς Λιγκ σε αγώνες πλει-οφ για να συμπληρώσουν το «παζλ» των 16, ενώ οι τρίτες θα παίξουν με τους 2ους του Κόνφερενς Λιγκ για τους «16» της τρίτης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

* Χωρίς κόσμο

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Δεν τα κατάφερε στο Ζάγκρεμπ κόντρα στην Ντιναμό και η ήττα με 3-1 την άφησε στην τελευταία θέση του ομίλου. Ξεκίνησε ιδανικά το ματς, παίρνοντας προβάδισμα μόλις στο 8’ με τον Κνασμούελνερ, αλλά δέχτηκε σχεδόν άμεσα την ανατροπή (12’, 34’) και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Εν τέλει δέχτηκε και τρίτο στο 83’ για το τελικό σκορ. Έμεινε με τρεις βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από την 3η Γκενκ αλλά και στο -3 από την 2η Ντιναμό.

Συνεχίζει με το υπηρεσιακό δίδυμο των Τόμας Χικερσμπέργκερ-Στέφεν Χόφμαν μετά την αποχώρηση του Ντίτμαρ Κιχμπάουερ. Στο ντεμπούτο τους η Ραπίντ κέρδισε με το δύσκολο 1-0 της Αλτάχ εντός έδρας. Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 47’ ο Στοίκοβιτς, ενώ παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 59’, δεν μπόρεσε να «κλειδώσει» το τρίποντο με αποτέλεσμα να αγχωθεί ως το φινάλε. Τρίτη νίκη στα έξι τελευταία (3-2-1), ανέβηκε στην 5η θέση και στο -1 από την τετράδα.

Βράζουν οι άνθρωποι του συλλόγου για το γεγονός πως θα δώσουν το σημερινό ματς με την Γουέστ Χαμ χωρίς κόσμο μετά τα μέτρα πρόληψης της Κυβέρνησης κατά του κορωνοϊού, αφού αναμένονταν sold out και εκτιμάται ότι θα χαθούν έσοδα που θα έφταναν σε εξαψήφια νούμερα. Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Χόφμαν δήλωσε: «Η Γουέστ Χαμ είναι πολύ δυνατή στο physical παιχνίδι και έχει σπουδαίους παίκτες. Έχουμε πολύ δύσκολο έργο μπροστά μας αλλά ανυπομονούμε».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε ο πολύτιμος χαφ Γκριλ, ενώ επιστρέφουν ο βασικός στόπερ Χόφμαν και ο αναπληρωματικός φορ Κιταγκάουα. Αντίθετα, συνεχίζουν εκτός οι στόπερ Γκράιμλ,Ντιμπόν, Βίμερ, ο αμυντικός μέσος Σούστερ και ο βασικός γκολκίπερ Στρέμπινγκερ.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Παρατάχθηκε με 7 αλλαγές στο Βέλγιο κόντρα στην Γκενκ και η ισοπαλία 2-2 της επέτρεψε να «σφραγίσει» από την 4η αγωνιστική την πρόκριση για τα νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ. Βρέθηκε πίσω μόλις στο 5’ αλλά έβγαλε αντίδραση, δημιούργησε φάσεις και το έφερε… τούμπα στο δεύτερο μέρος με δύο γκολ του Μπενραχμά (59’, 82’). Δεν κατάφερε όμως να κάνει το 4x4 στον όμιλο και να «κλειδώσει» την πρωτιά αφού υπέπεσε σε αυτογκόλ με τον Σούτσεκ στο 88'.

Στο πρωτάθλημα, γνώρισε απότομη προσγείωση μετά τη μεγάλη νίκη επί της Λίβερπουλ, χάνοντας με 1-0 στην έδρα της Γουλβς. Κακή εμφάνιση, δέχτηκε πολλές ευκαιρίες από την αντίπαλο της και τελικά δέχτηκε το γκολ στο 58’. Προσπάθησε έκτοτε να βγάλει αντίδραση, αλλά δεν βρέθηκε σε καλό απόγευμα και είχε μονάχα μια καλή στιγμή με τον Μπόουεν. Πρώτη ήττα μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες, υποχώρησε στην 4η θέση και στο -2 από την 3η Λίβερπουλ.

Εφόσον κερδίσει στο σημερινό θα εξασφαλίσει την πρωτιά που θα της δώσει το εισιτήριο για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της Μόγιες ρωτήθηκε για το γεγονός πως το παιχνίδι θα γίνει χωρίς κόσμο. «Νομίζω είναι πρόκληση. Είναι κάτι που ελπίζαμε να μη ξανασυμβεί και να μη γυρίσουμε σε τέτοιες καταστάσεις».

Αγωνιστικά Νέα: Έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, ο Μόγιες άφησε στο Λονδίνο τον βασικό γκολκίπερ Φαμπιάνσκι και τον βασικό επιθετικό Αντόνιο. Νοκ-άουτ με ζημιά ο βασικός στόπερ Ογκμπόνα. Προανήγγειλε ροτέισον ο Σκωτσέζος τεχνικός μιας και ακολουθεί και το εκτός έδρα με την Μάντσεστερ Σίτι.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Με υπηρεσιακό δίδυμο η Ραπίντ Βιέννης, η οποία έχει ανάγκη τους βαθμούς στην προσπάθεια της να συνεχίσει στην Ευρώπη, ωστόσο πηγαίνει στο κρίσιμο παιχνίδι χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες. Από την άλλη, η Γουέστ Χαμ έχει προκριθεί και θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στο σημερινό, ωστόσο ενδέχεται να ψάξει αντίδραση μετά την ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ. Από τα παιχνίδια που δεν τραβούν το ενδιαφέρον στο σημερινό κουπόνι, αν θα παίζαμε κάτι θα πηγαίναμε με το 2-3 γκολ που καλύπτει πολλά ενδεχόμενα.

FACTS

  • Η ομάδα Γουέστ Χαμ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.11 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ραπίντ Βιέννης νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 5.35 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ραπίντ Βιέννης, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.57 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
8ος Όμιλος
  1 Γουέστ Χαμ 6 13 4 1 1 11:3
  3 Ραπίντ Βιέννης 6 6 2 0 4 4:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Karampinas, με το υψηλότερο yield +5.08% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες