Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πόρτσμουθ - Σαουθάμπτον

24/9/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 430

1ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 21' Ings Danny
  2. 44' Ings Danny

2ο Ημίχρονο 0 - 4

  1. 53' Hawkins Oliver
  2. 55' Pitman Brett
  3. 66' Bertrand Ryan
  4. 77' Soares Cedric
  5. 86' Redmond Nathan

      Προϊστορία

      24/9/2019 ΠόρτσμουθΣαουθάμπτον 0 - 4
      7/4/2012 ΣαουθάμπτονΠόρτσμουθ 2 - 2
      18/12/2011 ΠόρτσμουθΣαουθάμπτον 1 - 1
      13/2/2010 ΣαουθάμπτονΠόρτσμουθ 1 - 4

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 23,510 10.0%
      X
      € 13,079 5.5%
      2
      € 199,465 84.5%
      Over
      € 34,308 49.0%
      Under
      € 35,682 51.0%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      61 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Fratton Park
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 19699
      Ντέρμπι μίσους στο «Φράτον Παρκ»

      Ντέρμπι μίσους στο «Φράτον Παρκ»

      Πόρτσμουθ και Σαουθάμπτον αναμετρούνται στο «Φράτον Παρκ» για τον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Πρόκειται για ένα από τα πιο μεγάλα ντέρμπι μίσους στην Αγγλία, το λεγόμενο ντέρμπι της Νοτίου Ακτής ή ντέρμπι του Χαμπσάιρ.

      Τι ισχύει: 3ος Γύρος του Λιγκ Καπ Αγγλίας, στον οποίο συμμετέχουν πλέον και οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ που παίζουν στην Ευρώπη. Μονό παιχνίδι, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

      * Με 2000 οπαδούς η Σαουθάμπτον

      ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

      Το Σάββατο ηττήθηκε με 1-0 από την Γουίκομ εκτός έδρας και συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της. Παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες, αμφότερες έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 55’ και τελικά δέχτηκε γκολ με πέναλτι στο 82’. Θα μπορούσε πάντως να ισοφαρίσει έχοντας δοκάρι με κεφαλιά του Χόκινγκς. Απογοητευτικό ξεκίνημα, μπήκε στο πρωτάθλημα της Λιγκ 1 ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 20η θέση με 6 βαθμούς σε 7 παιχνίδια. Στο 1-3-3 ο απολογισμός της και η γκρίνια του κόσμου είναι μεγάλη.

      «Υπάρχουν πολλά ντέρμπι σε αυτή τη χώρα και το Πόρτσμουθ-Σαουθάμπτον είναι ένα από τα μεγαλύτερα. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων και αυτό δίνει ακόμα μια ιδιαιτερότητα. Ξέρουμε τι σημαίνει για τον κόσμο, έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και πρέπει να τα δώσουμε όλα. Νικήσαμε δύο ομάδες της Τσάμπιονσιπ για να βρεθούμε εδώ, πρέπει να βρούμε τη φόρμα μας και αυτό το παιχνίδι μπορεί να αποδειχθεί καταλύτης για τη συνέχεια», δήλωσε ο έμπειρος Τζάκετ, που βρίσκεται υπό έντονη πίεση για το άσχημο ξεκίνημα. Στους προηγούμενους γύρους η ομάδα του απέκλεισε ομάδες της Τσάμπιονσιπ, πρώτα την Μπέρμιγχαμ (3-0 εντός) και έπειτα την ΚΠΡ (2-0 εκτός).

      Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο ενίοτε βασικός φορ/εξτρέμ Χάρισον (6/0), την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του κάπτεν/στόπερ Νέιλορ (7/0). Παραμένουν εκτός ο μπακ Μπράουν (4/0) και ο χαφ Χαρνς (5/2)

      ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

      Ηττήθηκε για πρώτη φορά στο γήπεδο της από την Μπόρνμουθ (1-3) στο τοπικό ντέρμπι και επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα. Απογοητευτική στο πρώτο μέρος, όπου δέχτηκε δύο γκολ (10’, 35’) και δεν κατάφερε να φανεί απειλητική, ανέβηκε στην επανάληψη όπου μείωσε στο 53’ με πέναλτι του Γουόρντ-Προάουζ και στη συνέχεια πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Δευτερόλεπτα πριν το φινάλε υπέπεσε σε γκάφα ολκής και δέχτηκε τρίτο με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

      Ήταν ήττα-πισωγύρισμα έπειτα από αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (3-1-0) σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς. Δεν έχει κερδίσει ακόμα στο γήπεδο της, αντίθετα μακριά από το «Σεντ Μέρις» μετράει τρεις διαδοχικές νίκες, μια εξ αυτών απέναντι στην Φούλαμ (1-0) για το Λιγκ Καπ που της έδωσε το εισιτήριο για το σημερινό. «Ξέρουμε τι σημαίνει για τους οπαδούς μας και θέλουμε να τους κάνουμε περήφανους. Όλος ο σύλλογος και οι παίκτες ανυπομονούν για αυτό το παιχνίδι. Είναι ιδιαίτερο γιατί έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία μονομαχία των δύο ομάδων. Σημαίνει πολλά για μας και κάθε παίκτης που θα αγωνιστεί θα θέλει να γράψει ιστορία. Οι φόρμες δεν παίζουν ρόλο, θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Οι ομάδες μικρότερων κατηγοριών ξεπερνούν τους εαυτούς τους στα παιχνίδια των Κυπέλλων και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι», δήλωσε ο τεχνικός της, Χάσενχουτλ.

      Αγωνιστικά Νέα: Επέστρεψε κόντρα στην Μπόρνμουθ ο σταρ εξτρέμ Ρέντμοντ (4/1) ωστόσο αποκόμισε πρόβλημα και ίσως δεν ξεκινήσει στο σημερινό. Σταθερά εκτός ο έτερος εξτρέμ Τζενεπό (3/2).

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Το παιχνίδι που κλέβει τα φώτα στο σημερινό πρόγραμμα του 3ου γύρου του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Μεγάλο ντέρμπι μίσους και πρώτη μονομαχία των δύο ομάδων μετά από 7.5 χρόνια. Η Πόρτσμουθ απογοητεύει στο πρωτάθλημα της Λιγκ 1 και ψάχνει νίκη ψυχολογίας απέναντι στην μεγάλη της αντίπαλο. Στον αντίποδα, η Σαουθάμπτον θα αναζητήσει αντίδραση μετά την ήττα-«σφαλιάρα» από την Μπόρνμουθ. Μακριά από την έδρα της μετράει τρεις διαδοχικές νίκες και είναι δίκαια το φαβορί για απόψε. Παρόλα αυτά το «διπλό» στο 1.66 δεν παίζεται σε παιχνίδι τέτοιων συνθηκών. Οι «Πόμπεϊς» θα τα δώσουν όλα για να μην αποκλειστούν από τη μισητή αντίπαλο και το παιχνίδι είναι πιο δύσκολο για τους «Άγιους» από ότι εκτιμούν οι μπουκ. Δεν πιάνεται πουθενά στα γκολ, καθώς δεν αποκλείεται να ανοίξει από τα πρώτα λεπτά αλλά και να πάει αρκετά κλειστά με προσεκτικές άμυνες και αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα. Με λίγα λόγια, no bet

      FACTS

      • Η ομάδα Σαουθάμπτον δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2 με απόδοση 1.13 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Σαουθάμπτον νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2 με απόδοση 1.55 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Σαουθάμπτον ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.20 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Πόρτσμουθ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 2.15 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Σαουθάμπτον, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Under με απόδοση 1.90 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο dimitrisarianara, με το υψηλότερο yield +0.45% στο [ΑΓΓΛΙΑ: Λιγκ Καπ] έπαιξε: 1X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες