Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πόρτο - Κρασνοντάρ

13/8/2019 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 645
2 - 3
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 3

  1. 3' Vilhena Tonny
  2. 13' Suleymanov Magomed-shapi
  3. 34' Suleymanov Magomed-shapi
  4. 39' Kambolov Ruslan
  5. 45' Vilhena Tonny

2ο Ημίχρονο 2 - 3

  1. 53' Marega Moussa
  2. 57' Ze Luis Andrade
  3. 61' Uribe Mateus
  4. 76' Diaz Luis
  5. 82' Stotsky Dmitry
  6. 95' Ze Luis Andrade
  7. 95' Spajic Uros

      Προϊστορία

      13/8/2019 ΠόρτοΚρασνοντάρ 2 - 3
      7/8/2019 ΚρασνοντάρΠόρτο 0 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 218,106 27.9%
      X
      € 38,811 5.0%
      2
      € 523,824 67.1%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      115 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Estadio Dragao
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 50033
      Με την πλάτη στον τοίχο η... κουρασμένη Κρασνοντάρ

      Με την πλάτη στον τοίχο η... κουρασμένη Κρασνοντάρ

      Η Πόρτο, που μπήκε με το αριστερό στο πρωτάθλημα, υποδέχεται στο «Ντραγκάο» την Κρασνοντάρ, η οποία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα, ενώ το Σάββατο κατέβαλε μεγάλα αποθέματα ενέργειας για να κερδίσει την Ρούμπιν Καζάν παίζοντας με αριθμητικό μειονέκτημα για ένα ημίχρονο.

      Τι ισχύει: Δεύτερο παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Ακολουθεί ρεβάνς. Σε περίπτωση που το συνολικό αποτέλεσμα στα 180 λεπτά είναι ισόπαλο ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

      * Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ

      ΠΟΡΤΟ

      Βρίσκεται με το ένα πόδι στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη νίκη με 1-0 επί της Κρασνοντάρ στη Ρωσία. Πήρε τη νίκη με απευθείας φάουλ του Σέρτζιο Ολιβέιρα στο 89’ σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι με λίγες αξιόλογες φάσεις. Το Σάββατο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος γνώρισε ήττα-σοκ με 2-1 εκτός έδρας από τη νεοφώτιστη Ζιλ Βιθέντε, που ήρθε από τη Γ’ Κατηγορία. Πλήρωσε τη φλυαρία της και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 60ο λεπτό, απάντησε στο 73’ με πέναλτι του Τέλες, αλλά δέχτηκε δεύτερο στο 77’ και δεν κατάφερε να απαντήσει.

      Πλέον στρέφει την προσοχή της στη ρεβάνς με την Κρασνοντάρ, όπου καλείται να «σφραγίσει» την πρόκριση στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. «Παίζουμε με μια ομάδα που δεν αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού της, της αρέσει να έχει την κατοχή της μπάλας. Έχουμε το προβάδισμα αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί και πρέπει να σκεφτόμαστε πως το σκορ είναι 0-0. Πρέπει να παλέψουμε για τη νίκη», δήλωσε ο Σέρτζιο Κονσεισάο.

      Αγωνιστικά Νέα: Πρόβλημα προέκυψε με τον πολύτιμο χαφ Ντανίλο, που απουσίασε από το ματς πρωταθλήματος, δεν προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και οι πιθανότητες να αγωνιστεί δεν είναι με το μέρος του. Ανέτοιμοι οι χαφ Ουρίμπε και Λουμ.

      ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

      Δεν τα κατάφερε στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 1-0 απέναντι στην Πόρτο. Μοιρασμένο παιχνίδι με λίγες αξιόλογες φάσεις, είχε δοκάρι στο 80’ για να ανοίξει το σκορ, κάτι που κατάφερε η αντίπαλος της στο 89’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ως εκ τούτου βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο εν όψει της σημερινής ρεβάνς.

      Στο πρωτάθλημα, παρατάχθηκε με μόλις δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Πόρτο και πήρε σπουδαία εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Ρούμπιν Καζάν. Προηγήθηκε στο 17’ με τον Ιγκνατίεφ, αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έμεινε με παίκτη λιγότερο και στην επανάληψη έδωσε μάχη για να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ. Εν τέλει τα κατάφερε και μετά από 4 αγωνιστικές στο ρωσικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην 4η θέση και στο -3 από την πρωτοπόρο Ζενίτ. Φυσικά η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε για να υπερασπιστεί το 1-0 με αριθμητικό μειονέκτημα έχει φέρει κούραση, ενώ το ταξίδι 6 ωρών ώστε η αποστολή να φτάσει στην Πορτογαλία σίγουρα δε βοήθησε… Να σημειωθεί ότι ο προπονητής της Μουσάεβ δεν έχει το κατάλληλο δίπλωμα που χρειάζεται η ΟΥΕΦΑ και στον πάγκο θα βρίσκεται ο βοηθός του, Ματβέεβ.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζεται ο βασικός φορ Αρί, ενώ σταθερά εκτός είναι ο βασικός χαφ Γκραζίνσκι και ο βασικός εξτρέμ Κλάεσον.

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Πόρτο έχει ξεκάθαρο προβάδισμα μετά το σκορ του πρώτου αγώνα, είναι σαφώς πιο έμπειρη ομάδα σε τέτοια παιχνίδια, αλλά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απογοήτευσε και ηττήθηκε από τη νεοφώτιστη Ζιλ Βιθέντε που ήρθε από την 3η κατηγορία. Η Κρασνοντάρ το πάλεψε στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων αλλά της έλειπε η εμπειρία. Αποτελεί μια από τις πιο δυνατές ομάδες του ρωσικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια και το καλοκαίρι ξόδεψε μεγάλα ποσά στην προσπάθεια να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Οι φιλοξενούμενοι, παρά την κούραση, θα τα δώσουν όλα για την ανατροπή και μπορούν να εκμεταλλευτούν την διαφαινόμενη απουσία του Ντανίλο στα χαφ. Οι αποδόσεις αδικούν τους Ρώσους, καθώς δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων, ωστόσο η Πόρτο είναι μεγάλο όνομα και στο «Ντραγκάο» έχει άλλη δυναμική. Δεν πηγαίνει εύκολα το χέρι στην κόντρα.

      FACTS

      • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Πόρτο, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Under με απόδοση 2.00 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Αναμετρήσεις Ομάδων
      13/8/2019
      Πόρτο
      Κρασνοντάρ
      2 - 3
      7/8/2019
      Κρασνοντάρ
      Πόρτο
      0 - 1

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες