Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πορτιμονένσε - Νασιονάλ Μαδέιρα

29/11/2020 17:00
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1253 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Νασιονάλ Μαδέιρα - Πορτιμονένσε στις 19/11/2022

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 36' Clemente Dener

2ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 62' Luquinha
  2. 78' Cesar Julio
  3. 85' Sa Pedro
  4. 88' Cesar Julio
  5. 89' Fabricio (πέναλτι)

      Προϊστορία

      19/11/2022 Νασιονάλ ΜαδέιραΠορτιμονένσε 2 - 0
      2/4/2021 Νασιονάλ ΜαδέιραΠορτιμονένσε 1 - 5
      29/11/2020 ΠορτιμονένσεΝασιονάλ Μαδέιρα 1 - 0
      10/3/2019 ΠορτιμονένσεΝασιονάλ Μαδέιρα 5 - 1
      26/10/2018 Νασιονάλ ΜαδέιραΠορτιμονένσε 0 - 1
      18/1/2012 Νασιονάλ ΜαδέιραΠορτιμονένσε 0 - 0
      7/3/2011 ΠορτιμονένσεΝασιονάλ Μαδέιρα 1 - 1
      3/10/2010 Νασιονάλ ΜαδέιραΠορτιμονένσε 3 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 2,335 33.0%
      X
      € 3,938 55.7%
      2
      € 792 11.2%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      28 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      • Γήπεδο: Estadio Municipal de Portimao
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 6204
      Φαβορί χωρίς αιτία η Πορτιμονένσε

      Φαβορί χωρίς αιτία η Πορτιμονένσε

      Η Πορτιμονένσε υποδέχεται τη Νασιονάλ Μαδέιρα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στην έδρα της Λεϊρία κι άδοξο αποκλεισμό στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Πορτογαλίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από πρόκριση στην παράταση στο «σπίτι» της Κάζα Πία.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ

      Στην πρώτη της επίσημη υποχρέωση μετά τη διακοπή λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων, κλήθηκε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ουνιάο Λεϊρία, ομάδα της τρίτης κατηγορίας, σε παιχνίδι της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Πορτογαλίας. Πριν από περίπου μία εικοσαετία το συγκεκριμένο κλαμπ διακρινόταν στην Πριμέιρα Λίγκα ενώ είχε περάσει από τον πάγκου και ο Ζοζέ Μουρίνιο, πριν πάει στην Πόρτο. Από τότε όμως έχουν αλλάξει πολλά και η νυν έκδοση της Λεϊρία δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνο το σύνολο. Παρά τη μεγάλη ποιοτική διαφορά, δεν μπόρεσε να αποδείξει την ανωτερότητά της στο χορτάρι και υπέστη αποκλεισμό-σοκ χάνοντας 1-0. Είχε μία ανούσια υπεροχή στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, χωρίς να μπορέσει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να σκοράρει. Τελικά στο 80’ είδε τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα με τον Ρούι Γκόμες. Δεν μπόρεσε να αντιδράσει και μοιραία αποχαιρέτησε πρόωρα τη διοργάνωση.

      Η Πορτιμονένσε πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και θεωρείται το μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό. Έχει υποστεί τρεις σερί ήττες στο πορτογαλικό πρωτάθλημα κι έχει συγκεντρώσει όλους κι όλους τέσσερις βαθμούς, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς πάντως να έχει χάσει την επαφή της με τις υπόλοιπες ομάδες. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Over.

      Ο τεχνικός του συλλόγου Πάουλο Σέρτζιο -ο οποίος δέχεται έντονη κριτική- τόνισε: «Αυτά τα αποτελέσματα δεν αποτελούν έκπληξη για κανέναν. Η Λεϊρία διαθέτει πολύ καλή ομάδα και είχαμε προειδοποιήσει ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είναι απογοητευτικό ότι δεν δημιουργούμε τις απαραίτητες ευκαιρίες για γκολ». Αρκετοί πάντως στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας φέρει η διοίκηση του κλαμπ, καθώς κινείται αυτόνομα αγνοώντας τους προπονητές κι όσα αυτοί ζητούν.

      Αγωνιστικά Νέα: Σημαντικές επιστροφές καθώς είναι ξανά διαθέσιμος ο πλάγιος μπακ Μουφί (2/0) και ο χαφ Σα (5/0). Εκτός λόγω τραυματισμού ο μέσος Φερνάντες (7/0). Πάντοτε στα «πιτς» ο πλάγιος μεσοεπιθετικός Μπόα Μόρτε (7/1) και ο αμυντικός Χάκμαν (0/0).



      ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

      Την περασμένη Τετάρτη έπαιξε στην έδρα της Κάζα Πία -που συμμετέχει στη Λίγκα Προ- για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Πορτογαλίας. Χρειάστηκε την παράταση αλλά πήρε την πρόκριση με 3-2 και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Λεισόες που επίσης αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Ήταν ανώτερη στο ξεκίνημα του αγώνα και μετουσίωσε την κυριαρχία της σε γκολ με τον Αλχασάν στο 28’. Δεν «καθάρισε» το ματς και κινδύνευε να το «πληρώσει» ανά πάσα στιγμή. Αυτό συνέβη στο 80’, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν και να στέλνουν την αναμέτρηση στην παράταση. Εκεί πήραν προβάδισμα στο 94’ με τον Γκονσάλβες. Δέκα λεπτά μετά όμως ο ηγέτης της ομάδας Ριάσκος ισοφάρισε και στο αμέσως επόμενο λεπτό, ξανά ο ίδιος ποδοσφαιριστής την έβαλε σε θέση «οδηγού». Διαφύλαξε το προβάδισμά της στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης και πήρε αυτό που ήθελε.

      Όσον αφορά την πορεία της Νασιονάλ Μαδέιρα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, αυτή κρίνεται άκρως ικανοποιητική μέχρι τώρα. Η συγκομιδή των 10 βαθμών τη φέρνει στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα κι αν συνεχίσει έτσι δεν πρόκειται να κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Διαθέτει «σφιχτό» σύνολο που δεν σκοράρει εύκολα αλλά δεν δέχεται κι εύκολα τέρματα. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της πάντως ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα.

      «Αν σκεφτεί κανείς ότι δεν είχαμε παίξει για 17 ημέρες, ήταν σημαντικό ότι προκριθήκαμε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου νικώντας την Κάζα Πία. Αντιδράσαμε κι ανταποκριθήκαμε σε αρκετά καλό βαθμό στις δυσκολίες. Θέλουμε να κερδίσουμε την Πορτιμονένσε για να είμαστε στην 5η θέση της βαθμολογίας και να συνεχίσουμε με πολύ μεγάλο κίνητρο και στις επόμενες υποχρεώσεις μας που είναι αρκετές» ήταν τα λόγια του προπονητή των νεοφώτιστων, Λουίς Φρέιρε.

      Αγωνιστικά Νέα: Δύο προβλήματα, αφού δεν μπορούν να παίξουν οι πλάγιοι μπακ Βίτι (5/0) και Καλίντι (1/0).

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Πορτιμονένσε πέρσι σώθηκε από σύμπτωση, λόγω της οικονομικής αδυναμίας της Σετούμπαλ, αφού στις τέσσερις γραμμές τερμάτισε προτελευταία και θα υποβιβαζόταν. Φέτος όλα δείχνουν ότι θα έχει τις ίδιες περιπέτειες, με βάση την πορεία της μέχρι τώρα. Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, ήρθε να «βαρύνει» το κλίμα περισσότερο. Από την άλλη, η Νασιονάλ Μαδέιρα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις κι αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις, αν και είναι κουρασμένη μετά τη μεσοβδόμαδη πρόκριση στην παράταση κόντρα στην Κάζα Πία. Δεν υπάρχει καμία λογική στον φαβοριτισμό των γηπεδούχων και θα τον κοντράρουμε ποντάροντας στη διπλή ευκαιρία της ισοπαλίας ή της νίκης των νεοφώτιστων.

      FACTS

      • Η ομάδα Πορτιμονένσε δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2
      • Η ομάδα Πορτιμονένσε έχασε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      PRIMEIRA LIGA
        14 Πορτιμονένσε 34 35 9 8 17 34:41
        18 Νασιονάλ Μαδέιρα 34 25 6 7 21 30:59
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο pantazo.71, με το υψηλότερο yield +2.45% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: Ημ.X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες