6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πιούνικ Γερεβάν - Ντουντελάνζ

19/7/2022 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 898
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 658 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ντουντελάνζ - Πιούνικ Γερεβάν στις 26/7/2022

Προϊστορία

26/7/2022 ΝτουντελάνζΠιούνικ Γερεβάν 1 - 4
19/7/2022 Πιούνικ ΓερεβάνΝτουντελάνζ 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 52,618 52.4%
X
€ 23,964 23.9%
2
€ 23,798 23.7%
Over
€ 3,402 21.6%
Under
€ 12,375 78.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

80 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

2

10

Σουτ εκτός εστίας

8

47%

Κατοχή μπάλας

53%

3

Οφσάιντ

2

2

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

3

5

Αλλαγές

4

9

Φάουλ

15

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Republican Stadium - Vazgen Sargsyan
  • Χωρητικότητα: 18000
  • Θεατές: 9000
Χωρίς τους προπονητές τους

Χωρίς τους προπονητές τους

Η Πιούνικ Γιερεβάν που έκανε τη μεγάλη έκπληξη στον προηγούμενο γύρο αποκλείοντας την Κλουζ, υποδέχεται την Ντουντελάνζ, η οποία απέκλεισε με δύο νίκες την ΚΦ Τιράνων. Και οι δύο ομάδες κατεβαίνουν χωρίς τους προπονητές τους στον πάγκο λόγω τιμωρίας.

Τι ισχύει: Πρώτο παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ στη ρεβάνς θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

* Ο νικητής του ζευγαριού θα παίξει στον τρίτο προκριματικό γύρο με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο ηττημένος θα συνεχίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στον ηττημένο του ζευγαριού Ζαλγκίρις – Μάλμε.

Έκανε την μεγάλη έκπληξη στον πρώτο προκριματικό γύρο, αποκλείοντας την Κλουζ και μάλιστα μέσα στην Ρουμανία. Έμεινε «όρθια» μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στην έδρα της και στη ρεβάνς αποδείχθηκε επτάψυχη αφού ισοφάρισε σε 1-1 στο 89’ και οδήγησε το ματς στην παράταση. Εκεί βρέθηκε να χάνει νωρίς με 2-1 (94’) και ο γκολκίπερ της απέκρουσε πέναλτι στο 109’ κρατώντας την ζωντανή. Αντί για το 3-1, ισοφάρισε σε 2-2 ένα λεπτό πριν τη λήξη και έστειλε το ζευγάρι στα πέναλτι, όπου πήρε την πρόκριση με 4-3. Και τα δύο τέρματα σημείωσε ο Σέρβος Γκάιτς που μετατράπηκε σε ήρωα της βραδιάς.

Η πρόκριση επί των Ρουμάνων ήταν ένα ιστορικό επίτευγμα που την φέρνει πλέον ένα βήμα μακριά από ευρωπαϊκούς ομίλους. Κι αυτό διότι στο χειρότερο σενάριο των δύο σερί αποκλεισμών στα προκριματικά, έχει εξασφαλισμένη τη συμμετοχή της στα πλει-οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Μάλιστα η κληρωτίδα την έφερε αντιμέτωπη με την Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο, μια αντίπαλο σαφώς πιο αδύναμη θεωρητικά από την Κλουζ. Να σημειωθεί πως δεν έχει καταφέρει ποτέ στην ιστορία της να περάσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρόκειται για την πρωταθλήτρια Αρμενίας, η οποία επέστρεψε στους τίτλους μετά το 2015. Το νέο πρωτάθλημα της χώρας ξεκινάει στις 30 Ιουλίου, μετά τα δύο παιχνίδια με την Ντουντελάνζ. Εξαιρετικό το κλίμα στις τάξεις της μετά την ιστορική πρόκριση. Στο σημερινό δε θα βρεθεί στον πάγκο της ο τεχνικός της Μελικιάν ο οποίος αποβλήθηκε στην παράταση στο ματς της Ρουμανίας λόγω διαμαρτυριών. Έτσι καθήκοντα πρώτου τεχνικού αναλαμβάνει ο βοηθός του Ρομάν Μοναρέβ, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ντουντελάνζ είναι μια ομάδα που παίζει καλά αμυντικά και επιθετικά. Πρόκειται για πολύ οργανωμένη ομάδα. Δεν υπάρχει φαβορί στο ζευγάρι».

Αγωνιστικά Νέα: Μακροχρόνια εκτός ο στόπερ Μπαράνοβ.Πήρε δύο νίκες απέναντι στην ΚΦ Τίρανα (1-0 εντός, 2-1 εκτός) και μαζί την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Έθεσε βάσεις πρόκρισης μετά τη νίκη με 1-0 στην έδρα της, στη ρεβάνς των Τιράνων δυσκολεύτηκε αρκετά στο ξεκίνημα αλλά στη συνέχεια ανέβασε ρυθμούς και «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση με δύο γκολ (49’ Μπόγιτς, 61’ Σινανί), με την αντίπαλο της να μειώνει απλώς στο 78’ για το τελικό σκορ.

Μπροστά της έχει μια χρυσή ευκαιρία να φτάσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια, έχοντας απέναντι της μία αντίπαλο στα μέτρα της. Ομάδα με αρκετή ευρωπαϊκή εμπειρία, έχοντας φτάσει δύο φορές στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ την τελευταία τετραετία.

Όπως και η αντίπαλος της, ούτε αυτή έχει αγωνιστικό ρυθμό αφού η έναρξη του πρωταθλήματος του Λουξεμβούργου έχει προγραμματιστεί για τον Αύγουστο. Πέρσι επέστρεψε στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά από ένα χρόνο (τη σεζόν 2019-20 η σεζόν διακόπηκε) και παραμένει 2η σε κατακτήσεις με 16 πίσω από την Ζενές Ες (28).

«Η Κλουζ είναι γενικότερα πιο δυνατή από την Πιούνικ αλλά η Πιούνικ κατάφερε να την αποκλείσει σε δύο ματς και είναι πιο δυνατή από τα Τίρανα που παίξαμε στον προηγούμενο γύρο. Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις εκτός έδρας και ειδικά μπροστά σε πιθανότατα 15 χιλιάδες ανθρώπους», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός της, Φανγκέιρο, ο οποίος στάθηκε και στα μεγάλα ταξίδια της ομάδας, που σημείωσε 9 ώρες πτήσης σε τρεις ημέρες. Ο ίδιος δε θα βρεθεί στον πάγκο στο σημερινό λόγω της αποβολής του στα Τίρανα.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε ο έμπειρος μπακ Κιρχ.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Πιούνικ έκανε τη μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας την Κλουζ στα πέναλτι και έχει τη ψυχολογία στα ύψη, ωστόσο μοιάζει υπερβολικός ο φαβοριτισμός της απέναντι στην πιο έμπειρη σε τέτοια παιχνίδια Ντουντελάνζ. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν εξαιρετικές εκτός έδρας παρουσίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο τα τελευταία χρόνια και μπορούν να φύγει με αποτέλεσμα από το Γιερεβάν.

FACTS

  • Στους τελευταίους 6 αγώνες της ομάδας Πιούνικ Γερεβάν, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.41 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ντουντελάνζ νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 3.45 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Πιούνικ Γερεβάν έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X με απόδοση 2.87 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ντουντελάνζ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 2.47 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο theofanis, με το υψηλότερο yield +9.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Ημ.2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες