Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ντουντελάνζ - Πιούνικ Γερεβάν

Προϊστορία

26/7/2022 ΝτουντελάνζΠιούνικ Γερεβάν 1 - 4
19/7/2022 Πιούνικ ΓερεβάνΝτουντελάνζ 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 31,032 53.6%
X
€ 14,477 25.0%
2
€ 12,428 21.5%
Over
€ 5,941 24.3%
Under
€ 18,500 75.7%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

110 ψήφοι:

Ειδήσεις

1

Σουτ στην εστία

7

5

Σουτ εκτός εστίας

1

58%

Κατοχή μπάλας

42%

0

Οφσάιντ

0

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

4

5

Αλλαγές

5

11

Φάουλ

13

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Jos Nosbaum
  • Θεατές: 1495
Με την πλάτη στον τοίχο η Πιούνικ

Με την πλάτη στον τοίχο η Πιούνικ

Η Ντουντελάνζ υποδέχεται στο Λουξεμβούργο την Πιούνικ Γιερεβάν με στόχο να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-0 από το πρώτο παιχνίδι και να «σφραγίσει» μια ιστορική πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τι ισχύει: Δεύτερο παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

* Ο νικητής του ζευγαριού θα παίξει στον τρίτο προκριματικό γύρο με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο ηττημένος θα συνεχίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στον ηττημένο του ζευγαριού Ζαλγκίρις – Μάλμε.

Α’ Ματς (Πιούνικ – Ντουντελάνζ 0-1): Μοιρασμένο παιχνίδι με εκατέρωθεν φάσεις, η Ντουντελάνζ μπήκε πιο πιεστικά στο πρώτο μέρος έχοντας δύο δοκάρια στο πρώτο δεκάλεπτο, στη συνέχεια όμως η Πιούνικ ήταν πιο απειλητική, βγαίνοντας αρκετές φορές στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας αλλά τα θαλάσσωνε στην τελική προσπάθεια. Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος, βρήκαν το γκολ με πέναλτι του Χατζί (72’) και στη συνέχεια έκαναν σωστή διαχείριση.

Επιβεβαίωσε πως είναι πιο έμπειρη ομάδα σε τέτοια παιχνίδια και έφυγε με σκορ πρόκρισης από την Αρμενία σ’ ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Έθεσε έτσι βάσεις πρόκρισης για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια.

«Το γκολ που πετύχαμε μας έδωσε αυτοπεποίθηση για να διαχειριστούμε την κατάσταση. Η ομάδα είναι έτοιμοι και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Διαχειριστήκαμε καλά το ματς ως το φινάλε. Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να πετύχουμε όμορφα γκολ. Γενικά, είμαι πολύ χαρούμενος αλλά δεν κερδίσαμε τίποτα ακόμα. Πετύχαμε μόνο το 50% της δουλειάς» δήλωσε μετά το ματς ο Πορτογάλος τεχνικός της, Φανγκέιρο.

Ομάδα με αρκετή ευρωπαϊκή εμπειρία, έχοντας φτάσει δύο φορές στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ την τελευταία τετραετία. Αν πάρει την πρόκριση στο σημερινό, θα εξασφαλίσει ως μίνιμουμ θέση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ και θα λάβει τουλάχιστον 3 εκατ. ευρώ στα ταμεία της.

Η έναρξη του νέου πρωταθλήματος του Λουξεμβούργου έχει προγραμματιστεί για τον Αύγουστο. Πέρσι επέστρεψε στην κορυφή μετά από ένα χρόνο (τη σεζόν 2019-20 διακόπηκε λόγω κορωνοϊού) και παραμένει 2η σε κατακτήσεις με 16 πίσω από την Ζενές Ες (28).

Αγωνιστικά Νέα: Ο εξτρέμ Γκάσι (2/0). έχασε το πρώτο ματς λόγω διαστρέμματος και δύσκολα θα προλάβει τη ρεβάνς. Επιστρέφει στον πάγκο ο τεχνικός της, Φανγκέιρο που ήταν τιμωρημένος.Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και η ήττα με 1-0 στο Γιερεβάν τη φέρνει με την πλάτη στον τοίχο εν όψει της σημερινής ρεβάνς. Δεν είχε κακή εικόνα, ειδικά στο πρώτο μέρος δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις για γκολ βγαίνοντας αρκετές φορές στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, αλλά υστέρησε στην τελική προσπάθεια.

Υπάρχει σαφώς απογοήτευση για την ήττα στο πρώτο παιχνίδι αλλά όλοι στην ομάδα πιστεύουν στην ανατροπή. Άλλωστε στον προηγούμενο γύρο έφερε τα πάνω-κάτω απέναντι στην Κλουζ και πήραν μια ιστορική πρόκριση μέσα στην Ρουμανία χάρη στη διαδικασία των πέναλτι. Στα θετικά ότι ακόμα και με αποκλεισμό στο σημερινό έχει εξασφαλίσει ως μίνιμουμ θέση στα πλει-οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο τεχνικός της, Μελικιάν που ήταν τιμωρημένος στο πρώτο ματς, δήλωσε: «Ήμουν πολύ απογοητευμένος από το πρώτο ματς, έβλεπα το ματς στην εξέδρα με τους οπαδούς, ένιωσα την απογοήτευση τους και με επηρέασε. Δεν έχουμε δικαίωμα να τους απογοητεύσουμε. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για το παιχνίδι. Τους ξέρουμε καλύτερα τώρα, γνωρίζουμε πως να παίξουμε απέναντι τους. Και οι δύο θα είναι αρκετά πειθαρχημένες στο γήπεδο. Στο πρώτο ματς και οι δύο δημιούργησαν προβλήματα στον αντίπαλο, αλλά η τύχη ήταν με την πλευρά της Ντουντελάνζ. Ελπίζουμε στη ρεβάνς η τύχη να είναι με το μέρος μας. Δεν υπάρχει θέμα με το κίνητρο, είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να γυρίσουμε με τη νίκη. Πρέπει να πετύχουμε γκολ και θα το πετύχουμε».

Πρόκειται για την πρωταθλήτρια Αρμενίας, η οποία επέστρεψε στους τίτλους μετά το 2015. Το νέο πρωτάθλημα της χώρας ξεκινάει το Σάββατο με την ίδια να υποδέχεται την συμπολίτισσα Αραράτ Γιερεβάν.

Αγωνιστικά Νέα: Με αρκετά προβλήματα στην άμυνα. Συγκεκριμένα είναι τιμωρημένος ο στόπερ Βάργκα, ενώ οι ομοθεσίτες Βακουλένκο (2/0), Μπράτκοβ (1/0) και Μπαράνοβ (-) έχουν χάσει τα τελευταία ματς και δίνονται αμφίβολοι. Δεν υπάρχει κάποια επιπλέον πληροφόρηση αλλά από τις δηλώσεις του τεχνικού της στη συνέντευξη Τύπου οι πιθανότητες μάλλον δεν είναι το μέρος τους «Έχουμε προβλήματα αλλά το κίνητρο της ομάδας τα ξεπερνά. Είμαστε ομάδα με χαρακτήρα και ο χαρακτήρας πάντα νικάει τα προβλήματα». Αμφίβολος επίσης ο νεοφερμένος φορ Ραντέσκι.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ντουντελάνζ έφυγε με σκορ πρόκρισης από την Αρμενία και έχει την εμπειρία να διαχειριστεί τέτοια παιχνίδια με ομάδες τέτοιας δυναμικής σαν αυτή της Πιούνικ. Αναγκασμένοι να ψάξουν γκολ οι φιλοξενούμενοι αλλά δεν είναι αποτελεσματικοί και θα βρουν απέναντι μια καλά οργανωμένη άμυνα. Παίζεται οριακά στο 1.62 το Under.

FACTS

  • Στους τελευταίους 7 αγώνες της ομάδας Πιούνικ Γερεβάν, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.52 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ντουντελάνζ νίκησε στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.22 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Πιούνικ Γερεβάν - Τελ. αγώνες
9/5/2024
Πιούνικ Γερεβάν
ΦΚ Βαν
2/5/2024
Γουέστ Αρμένια
Πιούνικ Γερεβάν
1 - 4
28/4/2024
Πιούνικ Γερεβάν
Ουράρτου
5 - 0
21/4/2024
Πιούνικ Γερεβάν
Αραράτ Αρμενία
2 - 2
17/4/2024
Αραράτ Γιερεβάν
Πιούνικ Γερεβάν
0 - 1
12/4/2024
Πιούνικ Γερεβάν
Αλασκέρτ
2 - 1
8/4/2024
Πιούνικ Γερεβάν
Αραράτ Αρμενία
0 - 1
4/4/2024
Πιούνικ Γερεβάν
Σιράκ
1 - 1
31/3/2024
Νόα
Πιούνικ Γερεβάν
1 - 1
16/3/2024
Πιούνικ Γερεβάν
ΒΚΜΑ Γιερεβάν
3 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο akis55, με το υψηλότερο yield +5.13% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες