1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

ΠΑΟΚ - Αμπερντίν

Προϊστορία

9/11/2023 ΠΑΟΚΑμπερντίν 2 - 2
26/10/2023 ΑμπερντίνΠΑΟΚ 2 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 130,361 72.9%
X
€ 28,502 15.9%
2
€ 19,925 11.1%
Over
€ 8,092 81.8%
Under
€ 1,795 18.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

319 ψήφοι:

Ειδήσεις

6

Σουτ στην εστία

2

7

Σουτ εκτός εστίας

0

62%

Κατοχή μπάλας

38%

2

Οφσάιντ

1

0

Αποκρούσεις

4

3

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

13

Κόρνερ

0

11

Φάουλ

9

8

Εκτελέσεις Φάουλ

13

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Toumba Stadium
  • Χωρητικότητα: 28703
  • Θεατές: 19019
Με ψυχολογία για το 4x4 ο ΠΑΟΚ

Με ψυχολογία για το 4x4 ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο, υποδέχεται την σκωτσέζικη Αμπερντίν με στόχο το 4x4 που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του ομίλου στο Κόνφερενς Λιγκ.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ μία από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος της βαθμολογίας μένουν εκτός συνέχειας.

Βρέθηκε να χάνει με 2-0 στην έδρα της Αμπερντίν αλλά έκανε τη μεγάλη ανατροπή στο φινάλε (3-2) και διατήρησε το απόλυτο στον όμιλο. Κυρίαρχος στο πρώτο μέρος αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις μεγάλες ευκαιρίες του με τον Κωνσταντέλια και το πλήρωσε στην επανάληψη, δεχόμενος δύο γκολ σε οχτώ λεπτά (50’, 58’) από αμυντικές αδράνειες. Δεν πτοήθηκε, ισοφάρισε σε 2-2 με τους Ντεσπόντοφ (73’) και Βιεϊρίνια (84’) και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 90+6’ με πέναλτι του Σβαμπ.

Έκανε το 3x3 στον όμιλο και διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου με εννέα βαθμούς, τρεις περισσότερους από την 2η Άιντραχτ και στο +8 από Αμπερντίν και Ελσίνκι. Ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την πρόκριση για την επόμενη φάση αλλά ο στόχος του είναι η πρωτιά του ομίλου που δίνει απευθείας εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης. Για να τα καταφέρει είναι σημαντικό να κερδίσει στο σημερινό ώστε να πάει με αέρα τριών βαθμών στην Φρανκφούρτη για το ματς με την Άιντραχτ.

Μετά το ματς στην Σκωτία ηττήθηκε με κάτω από τα χέρια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια (0-2) αλλά την Κυριακή επέστρεψε στην πρωτεύουσα και διέλυσε με 4-2 τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Συμπαγής αμυντικά, κινδύνευσε μονάχα σε μια φάση από τους Πειραιώτες και στο 38’ πήρε το προβάδισμα με τον Ζίβκοβιτς. Στο δεύτερο μέρος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα αμυντικά λάθη του αντιπάλου του και εκτόξευσε το δείκτη του σκορ σε 4-0 με τους Μπράντον (56’ πεν., 65’) και Οζντόεφ (78’). Πιέστηκε στο τελευταίο κομμάτι και δέχτηκε δύο γκολ (86’, 90+8’) αλλά τα πάντα είχαν κριθεί.

Στο 6-2-2 το ρεκόρ του στο πρωτάθλημα, παραμένει στην 4η θέση αλλά στο -1 από Ολυμπιακό και ΑΕΚ ενώ διατηρήθηκε στο -5 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Πηγαίνει με τη ψυχολογία στο ζενίθ στο σημερινό με τους Σκωτσέζους όπου η νίκη είναι πολύ σημαντική. Ο τεχνικός του Λουτσέσκου δήλωσε: «Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι όπου θέλουμε να κρατήσουμε την καλή αυτοπεποίθηση. Είπα στους παίκτες ότι όταν είσαι υπερόπτης στο ποδόσφαιρο το πληρώνεις. Τους έδωσα το παράδειγμα με την Αμπερντίν όταν στο 2-0 ο κ. Ντέβλιν (μπακ της Αμπερντίν) έστελνε φιλάκια στον πάγκο μας και τελικά έγινε το 2-3. Είναι σημαντικό να ξέρουμε πότε θα πρέπει να διαχειριστούμε την μπάλα καλύτερα και να μην δώσουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο μας να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Η Αμπερντίν είναι επιθετική και πολύ καλή στο pressing, το οποίο αν προσπεράσεις βρίσκεις χώρους. Αμύνονται πολύ κλειστά και θέλουν να εκμεταλλευτούν τις επιθετικές μεταβάσεις. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με σεβασμό. Η παράδοση των βρετανικών και των σκωτσέζικων ομάδων είναι να αντιμετωπίζουν όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος».

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος δίνεται ο μπακ Μπάμπα (8/0) που αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη προπονήθηκαν και μπήκαν στην αποστολή ο μπακ-χαφ Βιεϊρίνια (7/0) και ο φορ Σαμάτα (8/1), ενώ εξέτισε ο μέσος Μεϊτέ (5/0) που δεν έπαιξε στην Σκωτία. Συνεχίζουν εκτός από το ξεκίνημα ο νεοφερμένος χαφ Μάρκος Αντόνιο και ο έτερος χαφ Φ. Σοάρες. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο μπακ Σάστρε (5/0), ο στόπερ Νάσμπεργκ (5/0) και ο χαφ Ρικάρντο (-).Ακόμα προσπαθεί να καταλάβει πως δεν πήρε ούτε βαθμό στο εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ (3-2) παρότι προηγούνταν με 2-0 ως το 72’. Σε δεύτερο ρόλο στο πρώτο μέρος όπου γλίτωσε σε δύο μεγάλες φάσεις των «ασπρόμαυρων» όμως στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκε τις αμυντικές αδράνειες της ελληνικής ομάδας και σκόραρε δις σε οχτώ λεπτά με Μιόφσκι (50’) και Πολβάρα (58’). Πιέστηκε αρκετά έκτοτε, ισοφαρίστηκε μέσα σε έντεκα λεπτά (73’, 84’) και στις καθυστερήσεις υπέπεσε σε πέναλτι με το οποίο δέχτηκε την ανατροπή.

Έμεινε μ’ έναν βαθμό στον όμιλο, αυτόν με την Ελσίνκι και ουσιαστικά δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για την πρόκριση, όντας στο -5 από την 2η Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Αν θέλει να μείνει ζωντανή στο κόλπο της δεύτερης θέσης πρέπει να πάρει τη νίκη στην Τούμπα.

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Κιλμάρνοκ για το πρωτάθλημα αλλά έβγαλε αντίδραση νικώντας με 4-2 την Μάδεργουελ εκτός και το Σάββατο προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ μετά το μεγάλο «διπλό» (1-0) στην έδρα της Χιμπέρνιαν. Ματς χωρίς τις πολλές μεγάλες συγκινήσεις, ήταν αυτή που κινδύνευσε περισσότερο και στο 75’ έμεινε με παίκτη λιγότερο αλλά τρία λεπτά μετά προηγήθηκε με τον Μιόφσκι στην κόντρα-επίθεση και έκτοτε διαφύλαξε το υπέρ της σκορ.

Στο πρωτάθλημα προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά το άσχημο ξεκίνημα. Βρίσκεται στην 7η θέση με ρεκόρ 3-3-4 και στο -6 από την τριάδα. Την Κυριακή παίζει στην έδρα της πρωτοπόρου Σέλτικ, η οποία ψάχνει ξέσπασμα μετά την ήττα με 6-0 από την Ατλέτικο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Εν όψει του σημερινού αγώνα στην Τούμπα ο τεχνικός της Ρόμπσον δήλωσε: «Παίζουμε πολύ καλά στην Ευρώπη ως τώρα αλλά δεν έχουμε πάρει τα αποτελέσματα που αξίζουμε. Το πιο σημαντικό είναι να προχωρήσουμε μπροστά διότι κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς. Ήρθαμε εδώ για να παλέψουμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι επειδή διαθέτουν πραγματική ποιότητα αλλά θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι που παίζουμε. Αυτό αναμένεται σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο και έχουμε καθήκον να προσπαθήσουμε και να το ανταποκριθούμε. Πιστεύουμε ότι αν τα κάνουμε όλα σωστά και όλοι κάνουμε σωστά τη δουλειά μας, έχουμε μια ευκαιρία στο παιχνίδι. Ήμασταν εξαιρετικοί για περίπου 75 λεπτά στο πρώτο ματς και στη συνέχεια μεμονωμένα λάθη, που ήταν απογοητευτικά, μας κόστισαν το παιχνίδι. Ταυτόχρονα, ο ΠΑΟΚ έχει πραγματική ποιότητα, έφερε πραγματικά ποιοτικούς παίκτες από τον πάγκο».

Αγωνιστικά Νέα: Ο Ρόμπσον δήλωσε πως υπάρχουν 1-2 αμφίβολοι με μικροπροβλήματα, χωρίς να τους ονοματίζει. Λείπουν καιρό ο ενίοτε βασικός εξτρέμ Μόρις (4/0) και ο ημιβασικός μπακ ΜακΓκάρι (4/0).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μονόδρομος η νίκη για τον ΠΑΟΚ ώστε να πάει με +3 στο ντέρμπι κορυφής με την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων φάνηκε στην Σκωτία παρότι εν τέλει ο «Δικέφαλος του Βορρά» χρειάστηκε μεγάλη ανατροπή στο φινάλε για να πάρει το τρίποντο. Η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά τη μεγάλη νίκη στο Φάληρο και η ομάδα του Λουτσέσκου αναμένεται να μπει με το μαχαίρι στα δόντια στην καυτή Τούμπα ώστε να θέσει από νωρίς βάσεις νίκης. Με τον άσο τόσο χαμηλά, θα τον κυνηγήσουμε στο ημίχρονο ή το 1/1 σε τιμές διπλασιασμού.

FACTS

  • Η ομάδα ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.07 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα ΠΑΟΚ νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.35 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας ΠΑΟΚ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.55 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα ΠΑΟΚ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.78 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Αμπερντίν νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 7.75 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
7ος Όμιλος
  1 ΠΑΟΚ 6 16 5 1 0 16:10
  3 Αμπερντίν 6 6 1 3 2 10:10
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
9/11/2023
ΠΑΟΚ
Αμπερντίν
2 - 2
26/10/2023
Αμπερντίν
ΠΑΟΚ
2 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο logogeorgep με το υψηλότερο yield +2.11% έπαιξε: 1
  • » Ο STAMOUEL-PAOK, με το υψηλότερο yield +13.81% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες