5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας

Προϊστορία

28/7/2022 ΠΑΟΚΛέφσκι Σόφιας 1 - 1
21/7/2022 Λέφσκι ΣόφιαςΠΑΟΚ 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 21,690 65.9%
X
€ 5,270 16.0%
2
€ 5,949 18.1%
Over
€ 2,058 31.2%
Under
€ 4,533 68.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 20:30

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

201 ψήφοι:

Ειδήσεις

1

Σουτ στην εστία

4

4

Σουτ εκτός εστίας

2

56%

Κατοχή μπάλας

44%

7

Οφσάιντ

4

7

Κίτρινες κάρτες

3

2

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

4

7

Φάουλ

22

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Toumba Stadium
  • Χωρητικότητα: 28703
Στριμωγμένος στα σχοινιά ο ΠΑΟΚ

Στριμωγμένος στα σχοινιά ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Λέφσκι Σόφιας στην Τούμπα καλούμενος να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 από τον πρώτο αγώνα στην Βουλγαρία αν θέλει να μην μείνει εκτός Ευρώπης από τον Ιούλιο.

Τιμωρημένη η Θύρα 4, εκδόθηκαν 9000 λιγότερα εισιτήρια. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 4 και 4Α θα φιλοξενηθούν στη θύρα 8.

Τι ισχύει: Δεύτερο παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι. Ο νικητής θα παίξει στον τρίτο προκριματικό γύρο με τον νικητή του ζευγαριού Βελέζ - Χάμρουν Σπάρτανς.

Α’ Ματς (Λέφσκι Σόφιας – ΠΑΟΚ 2-0): Η Λέφσκι πήρε το προβάδισμα από το πρώτο κιόλας λεπτό με τον Γουέλτον εκμεταλλευόμενη το λάθος του Κάργα. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά στο 19’ ένα νέο λάθος έφερε το 2-0 των Βούλγαρων με τον Μπαρί στην κόντρα επίθεση. Οι Θεσσαλονικείς περιορίστηκαν σε φλύαρη υπεροχή, έχοντας μόνο μια καλή στιγμή κι αυτή από στατική φάση, ενώ στο 37’ χρειάστηκαν επέμβαση του Κοτάρσκι για να αποφύγουν το 3-0. Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, οι «ασπρόμαυροι» δεν μπόρεσαν να διασπάσουν σε κανένα σημείο την αντίπαλη άμυνα και το 2-0 έμεινε ως το τέλος.

Εμφανίστηκε ανέτοιμος στην Σόφια και η ήττα με 2-0 τον φέρνει αντιμέτωπο με το καταστροφικό ενδεχόμενο ενός πρόωρου ευρωπαϊκού αποκλεισμού πριν καν έρθει Αύγουστος! Πλήρωσε τα ατομικά λάθη, δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση σε κανένα σημείο του παιχνιδιού απειλώντας με το σταγονόμετρο σ’ όλο το ματς (3 τελικές!).

Μετά το φινάλε ο τεχνικός του Λουτσέσκου ανέλαβε την ευθύνη της ήττας, αλλά όπως δήλωσε: ««Είτε αρέσει είτε όχι, το σημερινό αποτέλεσμα είναι απόρροια του καλοκαιριού που περάσαμε. Είμαστε μια ομάδα με καινούριους ποδοσφαιριστές που βρισκόμαστε στη φάση νέου «χτισίματος» και ήμασταν απέναντι σε μια ομάδα που ολοκλήρωσε το ρόστερ της και έχει ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις. Κάποιοι ποδοσφαιριστές έφτασαν πολύ πρόσφατα, οπότε ναι είμαι απογοητευμένος και λυπημένος αλλά δεν με εκπλήσσει το αποτέλεσμα».

Βαρύ το κλίμα στην ομάδα μετά τη «σφαλιάρα» στην Σόφια. Ο Λουτσέσκου μιλώντας στους παίκτες προσπάθησε να τους ντοπάρει ψυχολογικά εν όψει της ρεβάνς λέγοντας τους μεταξύ άλλων: Δεν θέλω να βλέπω κατεβασμένα κεφάλια. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι στη Βουλγαρία και τους δώσαμε το δικαίωμα να πάρουν τη νίκη. Η ευθύνη είναι δική μου. Μόνο μια είναι η δική σας. Ότι χάσατε την αυτοπεποίθησή σας».

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και το θέμα είναι κατά πόσο θα μπορέσει να διαχειριστεί τη μεγάλη πίεση, δίνοντας έναν τελικό στο μόλις 2ο επίσημο παιχνίδι του στη σεζόν και καλείται μάλιστα να πάρει νίκη με μίνιμουμ δύο γκολ διαφορά. Γίνεται ευκόλως αντιληπτό ότι ένας αποκλεισμός από αυτόν τον γύρο θα προκαλέσει μεγάλους τριγμούς.

Εν όψει της σημερινής ρεβάνς ο Λουτσέσκου κάλεσε τον κόσμο να δημιουργήσει καυτή ατμόσφαιρα για να ασκήσει έξτρα πίεση στην Λέφσκι: «Είμαστε προετοιμασμένοι για τον αγώνα, οι παίκτες μου έχουν τεράστια θέληση για... εκδίκηση μέσα στο γήπεδο. Θα τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο για την πρόκριση, γνωρίζοντας ότι το παιχνίδι είναι δύσκολο και ακόμα πιο δύσκολο αφού υπάρχει αυτό το 2-0 μετά το πρώτο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα, χρειαζόμαστε ο κόσμος μας να δημιουργήσει περισσότερη πίεση στον αντίπαλο. Να έχουμε το μυαλό μας στην αμυντική λειτουργία και να αποφύγουμε τα λάθη μας».

Παράλληλα ο Ρουμάνος αναφέρθηκε στο θέμα… Κούρτιτς αφού μετά το πρώτο ματς αποκάλυψε πως υπάρχει πρόβλημα μεταξύ αυτού και της ομάδας. «Πιστεύω ότι μετά από κάποιες συζητήσεις, έγιναν τα σωστά βήματα, του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, όπως και σε όλη την ομάδα. Είναι εδώ, έχει κίνητρο να παίξει, να βοηθήσει και να είναι μέλος της ομάδας».

Αγωνιστικά Νέα: Ξεπέρασαν τα προβλήματα και υπολογίζονται οι δύο μπακ Βιεϊρίνια και Λύρατζης. Συνεχίζουν εκτός -άουτ ο επιθετικός χαφ Ελ Καντουρί, ο φορ Ολιβέιρα και ο στόπερ Μιχαηλίδης, ενώ «κόπηκαν» από την αποστολή οι μπακ Σάστρε (1/0), Τέιλορ, ο στόπερ Κουλιεράκης και οι εξτρέμ Μουργκ, Λάμπρου. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι ο εξτρέμ Ζαμπά.

Πως αναμένεται να παίξει: Ο Κοτάρσκι θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα ο Λύρατζης αναμένεται να επιστρέψει στο δεξί άκρο. Στο αριστερό θα παίξει ο Βιεϊρίνια ή ο Σοάρες, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ξανά οι Ίνγκασον και Κάργας. Οι Αουγκούστο και Κούρτιτς έχουν το προβάδισμα για τις δύο θέσεις στο κέντρο της μεσαίας γραμμής, Α. Ζίβκοβιτς και Κουαλιάτα θα είναι στα «φτερά» και ο Ντάντας ή ο Μπίσεσβαρ σε ρόλο «δεκαριού». Στην κορυφή της επίθεσης ο Λουτσέσκου φέρεται ότι θα προτιμήσει τον Νάραϊ παρότι δεν είναι καθαρός φορ, λαμβάνοντας υπόψη την απουσία του Ολιβέιρα, την ανετοιμότητα του Τόμας και το γεγονός πως ο 18χρονος Κούτσιας δεν είναι «ψημένος» για τέτοια παιχνίδια.Παρότι κατέβηκε με πολλές απουσίες, έχοντας μόλις τέσσερις παίκτες στον πάγκο μαζί με δύο γκολκίπερ, πήρε μια από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας της στην Ευρώπη, επικρατώντας με 2-0 του ΠΑΟΚ στην Σόφια. «Κλειδί» το γκολ που πέτυχε στα 42 δευτερόλεπτα, έκτοτε έκανε εξαιρετική διαχείριση κλείνοντας τους χώρους και απειλήθηκε ελάχιστα από τους Θεσσαλονικείς. Βρήκε δεύτερο στο 19’ μετά από αντεπίθεση και είχε μια μεγάλη στιγμή για ένα τρίτο τέρμα.

Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της, Στοίλοβ έκανε λόγο για μια τέλεια εμφάνιση αλλά όπως δήλωσε, η ρεβάνς δεν θα είναι το ίδιο παιχνίδι: «Ήταν ένα τέλειο παιχνίδι από την Λέφσκι. Παρά τα προβλήματα και τη δυναμική του αντιπάλου καταφέραμε να παίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πετύχαμε γκολ, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει και θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το ματς με ένα τρίτο τέρμα. Από αυτά που είδα από τον ΠΑΟΚ, κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα. Είδα έναν ΠΑΟΚ που με ανησυχεί για το δεύτερο παιχνίδι. Πρέπει να μπορέσουμε να βάλουμε ένα γκολ. Θα είναι λάθος να παίξουμε για να κρατήσουμε το σκορ. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις δυνάμεις μας και την ταχύτητα μας. Λυπάμαι που δεν μπορέσαμε να «καθαρίσουμε» το παιχνίδι με ένα τρίτο γκολ».

Πηγαίνει στην Τούμπα με ισχυρό σκορ πρόκρισης και με τονωμένο ηθικό, όμως όλοι στην ομάδα δεν πετάνε στα σύννεφα γνωρίζοντας πως έχει γίνει μόνο το πρώτο βήμα. Γι’ αυτό φροντίζει ο Στοίλοβ ο οποίος από το τελικό σφύριγμα επιλέγει να κρατά χαμηλά τους τόνους.

Δεν είχε υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα το σαββατοκύριακο αφού το παιχνίδι της αναβλήθηκε ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη σημερινή ρεβάνς.

Εν όψει του αγώνα στην Τούμπα ο τεχνικός της ανέφερε: «Είναι ξεκάθαρο προς όλους μας ότι ο ΠΑΟΚ ήταν και είναι φαβορί. Συνεχίζω να στέκομαι πίσω από τα λόγια μου, είναι σημαντικό να αντέξουμε σωματικά και ψυχικά. Ωστόσο, είναι επίσης σημαντικό να παίξουμε ποδόσφαιρο. Θα είναι ένα παιχνίδι με λάθη, ελπίζω να μην κάνουμε ατομικά λάθη που θα δώσουν πλεονέκτημα στον αντίπαλο, όπως στο πρώτο παιχνίδι. Εάν περάσουμε θα μπορούμε να το πούμε ποδοσφαιρικό θαύμα για εμάς».

Αγωνιστικά Νέα: Μπήκαν στην αποστολή ο βασικός αμυντικός μέσος Κράεβ (2/0) και ο βασικός αριστερός μπακ Τσουνάμι (1/0). Συνεχίζουν εκτός οι επιθετικοί χαφ Στεφάνοβ (-) και Ποπόβ (-).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από ήττα με κακή εμφάνιση στην Σόφια και καλείται να ανατρέψει τα δεδομένα μπροστά στον κόσμο για να αποφύγει ένα ιστορικό κάζο. Έχουν την ποιότητα για να ανατρέψουν την κατάσταση οι Θεσσαλονικείς, που καλούνται να μπουν με το μαχαίρι στα δόντια στο ματς μιας κα χρειάζονται μίνιμουμ νίκη με δύο γκολ. Θα πάμε με τον άσο στο ημίχρονο.

FACTS

  • Η ομάδα Λέφσκι Σόφιας δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.57 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λέφσκι Σόφιας νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 6.75 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα ΠΑΟΚ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.91 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
28/7/2022
ΠΑΟΚ
Λέφσκι Σόφιας
1 - 1
21/7/2022
Λέφσκι Σόφιας
ΠΑΟΚ
2 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.08% έπαιξε: Over
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +25.67% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Over
  • » Ο Mr-MissGLSA, με το υψηλότερο yield +14.01% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες