13

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

ΠΑΟΚ - Γρανάδα

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 68,693 49.3%
X
€ 21,784 15.6%
2
€ 48,920 35.1%
Over
€ 4,619 20.7%
Under
€ 17,709 79.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:55

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

175 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Toumba Stadium
  • Χωρητικότητα: 28703
Με το μυαλό στον Άρη ο ΠΑΟΚ, για την 1η θέση η Γρανάδα

Με το μυαλό στον Άρη ο ΠΑΟΚ, για την 1η θέση η Γρανάδα

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει με αρκετές αλλαγές στην Τούμπα, φιλοξενώντας την Γρανάδα που κυνηγάει την πρώτη θέση του ομίλου.

* Κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο προστασίας για τον κορονοϊό.

ΠΑΟΚ

Γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στη διοργάνωση και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ μετά το 2-1 από την αδιάφορη Ομόνοια στην Κύπρο. Οι γηπεδούχοι τον αιφνιδίασαν με τον Κακουλλής στο 9', αλλά ο Τζόλης ισοφάρισε σε 1-1 στο 39'. Όμως, ένα ανόητο πέναλτι του Ελ Καντουρί, έδωσε την ευκαιρία στον Γκόμεθ στο 84' να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Πριν την ισοφάριση είχε δοκάρι με τον Κρέσπο.

«Το κίνητρο είναι ότι φοράς την φανέλα του ΠΑΟΚ. Είμαστε σε μια ομάδα που πρέπει να έχεις προσωπικότητα, πρέπει να έχεις παίκτες με δυνατό χαρακτήρα. Υπάρχουν πολλές αδικίες και για αυτό πρέπει να είσαι σκληρός. Γι' αυτό είμαστε σκληροί και κοιτάμε να κάνουμε καλή ομάδα και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Έχουμε κάποιους παίκτες που έπαιξαν πολύ, αλλά γενικά όλα τα παιδιά πήραν την ευκαιρία. Κάποιοι μικροί δεν έπαιξαν. Πρέπει να τους δούμε και αυτούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κερδίσουμε, είναι σημαντικό και για την Ελλάδα να κερδίσουμε», είπε ο προπονητής Πάμπλο Γκαρσία.

Για την 11η αγωνιστική της Super League επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα παρότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 38’ λόγω αποβολής του Ελ Καντουρί. Πέτυχε την 5η σερί νίκη στο πρωτάθλημα με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του χάρη στον Χρήστο Τζόλη, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 64' και πέντε λεπτά αργότερα κέρδισε και πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ζίβκοβιτς.

Την Κυριακή έχει το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλλονίκης απέναντι στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και φυσικά τον ενδιαφέρει περισσότερο από το σημερινό παιχνίδι.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο μπακ Γιαννούλης και τραυματίας ο επίσης μπακ Ροντρίγκο, ενώ εκτός έμεινε ο Μπίσεσβαρ.

ΓΡΑΝΑΔΑ

Παρότι έχασε από την Αϊντχόφεν στην Ισπανία παρέμεινε στην πρώτη θέση του ομίλου, αλλά δεν μπόρεσε να την εξασφαλίσει μετά το 1-0. Της αρκούσε και η ισοπαλία για την κορυφή, αλλά ηττήθηκε χάρη σε γκολ του Ντόνιελ Μάλεν στο 38ο λεπτό. Τουλάχιστον, είχε νικήσει τους Ολλανδούς με 2-1 στην πρεμιέρα και έχει το πάνω χέρι σε ισοβαθμία.

Δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στο ισπανικό πρωτάθλημα τελευταία, δεν κέρδισε για τέταρτο συνεχόμενο ματς, αλλά έδειξε ψυχικά αποθέματα φέρνοντας εντός έδρας ισοπαλία με την Ουέσκα με 3-3. Μέχρι το 88΄ έχανε με 3-1, αλλά πήρε τελικά τον βαθμό. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ρίκο στο 21΄, αλλά στο 43΄ ο Λουίς Σουάρες ισοφάρισε. Στην επανάληψη, η Ουέσκα πήρε πάλι το προβάδισμα με τον Γκαρσία στο 49' και ο Οκαζάκι στο 82΄ έγραψε το 3-1. Όμως, ο Μολίνα στο 88' και ο Χέρμαν στο 90' ισοφάρισαν και στις καθυστερήσεις ο Μολίνα είχε δοκάρι για την επική ανατροπή.

«Η ομάδα είναι πεινασμένη για βελτίωση. Η πρόθεση είναι πάντα να κερδίσουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί, θα το συνδυάσουμε με την πιθανότητα ότι oι ποδοσφαιριστές με λιγότερα λεπτά μπορούν να παίξουν επειδή το έχουν κερδίσει. Πρέπει να διαχειριστούμε αυτές τις προσπάθειες. Έχουμε τη δυνατότητα να αγωνιστούμε για την πρώτη θέση. Θέλουμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε, αλλά πρέπει να εκτιμήσουμε πού είμαστε, είναι μια ιστορική και μοναδική στιγμή που πρέπει να απολαύσουμε.», ανέφερε ο προπονητής Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμος ο στόπερ Βαγιέχο ο μέσος Μοντόρο και ο μεσοεπιθετικός Βίκο.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, αφού αποκλείστηκε μετά την ήττα από την Ομόνοια στην Κύπρο και ο Πάμπλο Γκαρσία έχει στην αποστολή πολλούς νεαρούς παίκτες, λόγω και του επερχόμενου ντέρμπι με τον Άρη για τη Super League. Η Γρανάδα έχει προκριθεί και κυνηγάει την πρωτιά, αλλά θα ξεκουράσει και ποδοσφαιριστές. Θα πάμε με το Χ2.

FACTS

  • Η ομάδα ΠΑΟΚ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Γρανάδα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
5ος Όμιλος
  2 Γρανάδα 6 11 3 2 1 6:3
  3 ΠΑΟΚ 6 6 1 3 2 8:7
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
10/12/2020
ΠΑΟΚ
Γρανάδα
0 - 0
29/10/2020
Γρανάδα
ΠΑΟΚ
0 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο dramesi, με το υψηλότερο yield +5.07% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες