4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Παναθηναϊκός - Μπράγκα

Προϊστορία

29/8/2023 ΠαναθηναϊκόςΜπράγκα 0 - 1
23/8/2023 ΜπράγκαΠαναθηναϊκός 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 204,177 39.9%
X
€ 116,588 22.8%
2
€ 190,848 37.3%
Over
€ 46,881 34.5%
Under
€ 89,053 65.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

349 ψήφοι:

Ειδήσεις

2

Σουτ στην εστία

6

6

Σουτ εκτός εστίας

8

54%

Κατοχή μπάλας

46%

3

Οφσάιντ

0

1

Κίτρινες κάρτες

3

1

Κόκκινες κάρτες

0

11

Κόρνερ

3

12

Φάουλ

15

Videos

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
28 έτη

Προπονητής: Artur Jorge

9  Abel Ruiz Banza Simon Αλλαγή 88'

7  Bruma Oliveira Paulo Αλλαγή 87'

21 Ricardo Horta

14  Alvaro Djalo Pizzi Αλλαγή 65'

18 Carvalho

10  Andre Horta Zalazar Rodrigo Αλλαγή 65'

19 Adrian Marin

4  Sikou Niakate Saatci Serdar Αλλαγή 49'

6 Jose Fonte

2 Victor Gomez

1 Matheus

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Athens Olympic Stadium
  • Χωρητικότητα: 75263
  • Θεατές: 61390
Για την ανατροπή μ’ όπλο το κατάμεστο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Για την ανατροπή μ’ όπλο το κατάμεστο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός και Μπράγκα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους «πράσινους» να χρειάζονται γκολ αφού καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 από τον πρώτο αγώνα στην Πορτογαλία.

Τι ισχύει: Αγώνας ρεβάνς για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα υπάρξει παράταση κι αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα περάσει θα βρεθεί στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ όποια αποκλειστεί θα λάβει μέρος στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ.

* Ο αγώνας διεξάγεται στο ΟΑΚΑ και όχι στην Λεωφόρο με το στάδιο να αναμένεται να είναι sold-out.

Α’ Ματς (Μπράγκα – Παναθηναϊκός 2-1): Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και στην επανάληψη πλήρωσε τα λάθη στην άμυνα, δεχόμενος δύο γκολ (51 Ρουίθ’, 73’ Τζαλό). Ενδιάμεσα στα δύο τέρματα έχασε την ευκαιρία της χρονιάς με τον Σπόραρ, ενώ στις καθυστερήσεις χρειάστηκε μεγάλη επέμβαση του Μπρινιόλι για να αποφύγει το 3ο γκολ. Στο 90+5’ μείωσε τελικά σε 2-1 με τον Μαντσίνι, μένοντας ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης.

Γνώρισε πικρή ήττα από την Μπράγκα στην Πορτογαλία (2-1) αλλά το γκολ του Μαντσίνι λίγο πριν τη λήξη τον κρατάει στο κόλπο για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν εξαιρετικός στο πρώτο μέρος μπλοκάροντας τους Πορτογάλους αλλά στην επανάληψη δεν είχε συγκέντρωση στο παιχνίδι του και αν δεν ήταν ο Μπρινιόλι η σημερινή ρεβάνς θα είχε πιθανότατα διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι «πράσινοι» χρειάζονται πλέον νίκη με ένα γκολ διαφορά για να στείλουν το ματς στην παράταση και η λογική λέει πως θα το προσεγγίσουν αρκετά προσεκτικά μιας και η Μπράγκα έδειξε αρκετά δουλεμένη ομάδα με αρκετούς αυτοματισμούς και όταν βρίσκει χώρους είναι δύσκολο να τη σταματήσεις.

Μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα το Σάββατο επικρατώντας με 3-0 του Βόλου στην Λεωφόρο. Παρατάχθηκε με επτά αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Μπράγκα αλλά δε συνάντησε προβλήματα «καθαρίζοντας» το ματς από το πρώτο μέρος με τους Τσέριν (11’) και Ιωαννίδη (37’). Απειλήθηκε σε ορισμένες φάσεις αλλά ο Μπρινιόλι αντέδρασε σωστά και στο 74’ ο Βέρμπιτς διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στοπρωτάθλημα έκανε το καθήκον του και πλέον στρέφεται στη σημερινή ρεβάνς με την Μπράγκα, όπου διεκδικεί την παρουσία του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη σεζόν 2010-11.

Όλος ο οργανισμός των «πρασίνων» ζει και αναπνέει για το σημερινό παιχνίδι και είναι ενδεικτικό πως το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο. «Οι φίλαθλοι θα μας υποστηρίξουν, θα είναι γεμάτο το στάδιο, θα είναι καταπληκτική η ατμόσφαιρα, όμως παίζουμε εμείς. Η Μπράγκα είναι μια ομάδα που παίζει εδώ και αρκετά χρόνια σε γεμάτα στάδια. Δεν έχει πρόβλημα γι’ αυτό. Οι φίλαθλοι θα μας δώσουν τα φτερά, θα μας δώσουν βοήθεια, αλλά το παιχνίδι παίζεται μέσα στις γραμμές και εκεί πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε δυνατοί», υπογράμμισε ο τεχνικός του Γιοβάνοβιτς ο οποίος σε ερώτηση για το τι ματς περιμένει τόνισε: «Πιστεύω θα είναι ένα ανοικτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Δύσκολο να υπάρχει ιδιαίτερη σκοπιμότητα. Σίγουρά όχι για εμάς γιατί πρέπει να ανατρέψουμε τα δεδομένα που αυτή τη στιγμή είναι εις βάρος μας».

Αγωνιστικά Νέα: Μοναδικό πρόβλημα και εκτός ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Λοντίγκιν. Εκτός αποστολής και ο αμυντικός μέσος Τσοκάι (2/0) που δεν υπολογίζεται και θα συνεχίσει κατά πάσα πιθανότητα στον Αστέρα Τρίπολης.Μετά την άνετη πρόκριση επί της σερβικής Μπάτσκα Τόπολα έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη νίκη με 2-1 επί του Παναθηναϊκού. Μπλοκαρίστηκε εντελώς στο πρώτο ημίχρονο αλλά στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των «πρασίνων» και βρήκε δύο γκολ ενώ στο 90+4’ σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για τρίτο τέρμα. Αντ’ αυτού δέχτηκε τη μείωση στο επόμενο λεπτό κι έτσι έρχεται στην Αθήνα με αβαντάζ ενός μόνο τέρματος.

Δεν είχε υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα κι έτσι είναι ξεκούραση εν όψει της σημερινής ρεβάνς. Υπενθυμίζεται πως στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί με 2-1 από την Φαμαλικάο εκτός αλλά την επόμενη αγωνιστική νίκησε με 4-2 την ουραγό Τσάβες εκτός. Παρουσιάζει εικόνα αρκετά δουλεμένης ομάδας που αν βρει χώρους μπορεί να σε «σκοτώσει». Αμυντικά όμως βγάζει αδυναμίες και δεν είναι τυχαίο ότι έχει κρατήσει το μηδέν μόνο σ’ ένα από τα πέντε επίσημα παιχνίδια της.

Όπως και ο Παναθηναϊκός, διεκδικεί την παρουσία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη σεζόν 2010-11. Ο τεχνικός της Αρτούρ Ζόρζε δήλωσε εν όψει της ρεβάνς: «Eίπα στο πρώτο παιχνίδι ότι είναι από τα πιο σημαντικά προκριματικά στην ιστορία της Μπράγκα. Έχουμε το πλεονέκτημα μετά το πρώτο παιχνίδι και θα προσεγγίσουμε αυτό το 2ο σκέλος με πολύ σοβαρό τρόπο και με τη φιλοδοξία να κερδίσουμε το παιχνίδι. Διαθέτουμε μονάδες πάνω από το μέσο όρο σε ποιότητα αλλά το ίδιο έχει και ο Παναθηναϊκός. Ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι για να προχωρήσουμε. Δεν υπάρχουν φαβορί. Είμαστε μια ομάδα που θέλει να σκοράρει τέρματα αύριο (σ.σ. σήμερα). Αυτή τη στιγμή νιώθω σίγουρος για την ομάδα μου, για αυτό που μπορεί να κάνει και για την ποιότητα της ομάδας. Θέλουμε να πετύχουμε αύριο έναν στόχο που είναι εξαιρετικά σημαντικός για εμάς».

Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε στο πρώτο ματς ο κομβικός αμυντικός χαφ Αλ-Μουσράτι (3/1, 1 ασίστ) και δεν υπολογίζεται για το σημερινό. Απέκτησε τον έμπειρο χαφ Μουτίνιο όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ο ίδιος πάντως ταξίδεψε κανονικά στην Αθήνα ώστε να βοηθήσει και με την παρουσία του στα αποδυτήρια.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το μεγαλύτερο ματς των τελευταίων ετών για τον Παναθηναϊκό ο οποίος -όπως και η Μπράγκα- διεκδικεί την παρουσία του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 13 χρόνια. Οι «πράσινοι» με «όπλο» το κατάμεστο ΟΑΚΑ θα επιχειρήσουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 από το πρώτο ματς στην Πορτογαλία, ωστόσο θα έρθουν αντιμέτωποι με μια καλοδουλεμένη ομάδα που είναι φωτιά στην επίθεση και καθόλα ικανή να εκμεταλλευτεί τους χώρους που θα της παρουσιαστούν μιας και η ομάδα του Γιοβάνοβιτς χρειάζεται γκολ. Θα πάμε με το αμφίσκορο.

FACTS

  • Η ομάδα Μπράγκα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.54 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.44 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Μπράγκα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.85 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπράγκα νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.70 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Παναθηναϊκός, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.85 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παναθηναϊκός ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.07% έπαιξε: Goal
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +15.17% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Goal
  • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +4.50% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες