Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουνιόν Βερολίνου - Μάλμε

Προϊστορία

13/10/2022 Ουνιόν ΒερολίνουΜάλμε 1 - 0
6/10/2022 ΜάλμεΟυνιόν Βερολίνου 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 373,658 89.0%
X
€ 29,868 7.1%
2
€ 16,164 3.9%
Over
€ 14,209 22.0%
Under
€ 50,496 78.0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

146 ψήφοι:

7

Σουτ στην εστία

0

5

Σουτ εκτός εστίας

3

44%

Κατοχή μπάλας

56%

5

Οφσάιντ

3

5

Κίτρινες κάρτες

6

0

Κόκκινες κάρτες

1

2

Κόρνερ

2

16

Φάουλ

10

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Alte Foersterei
  • Χωρητικότητα: 22012
  • Θεατές: 21800
Τον πρώτο λόγο η Ουνιόν

Τον πρώτο λόγο η Ουνιόν

Η Ουνιόν υποδέχεται στο Βερολίνο τη Μάλμε για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ψάχνουν τη νίκη που θα τους κρατήσει μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης οι γηπεδούχοι, να μείνουν ζωντανοί θέλουν οι φιλοξενούμενοι.

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι στην έδρα της Μάλμε κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 αν και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες σε όλο το δεύτερο μέρος. Η αναμέτρηση βέβαια σημαδεύτηκε από τα επεισόδια που έκαναν οι οπαδοί της στις εξέδρες λίγο μετά το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και είχαν σαν αποτέλεσμα την εικοσάλεπτη διακοπή του παιχνιδιού. Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ουνιόν είδε να αποβάλλεται ο Σάφερ στο 45+1’, όμως ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και στο 68’ ο Μπέκερ της έδωσε το προβάδισμα. Παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα μάλιστα δεν ανησύχησε έως το τέλος και έφτασε στη νίκη.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από ένα σημαντικό διπλό στην έδρα της Στουτγκάρδης με 1-0 και έτσι παρέμεινε στη πρώτη θέση. Η αλήθεια βέβαια είναι πως στο πρώτο μέρος θα μπορούσε να βρεθεί πίσω στο σκορ αλλά ισορρόπησε στη συνέχεια και στο 76’ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με κεφαλιά του Γιάκελ έπειτα από κόρνερ. Δέχτηκε πίεση έπειτα, σώθηκε από το δοκάρι αλλά τελικά κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Έμεινε έτσι μόνη της στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα, στο +2 από τη Φράιμουργκ και στο +4 από τις Μπάγερν και Ντόρτμουντ. Είναι εντυπωσιακή η πορεία της στο πρωτάθλημα, την Κυριακή μάλιστα υποδέχεται τους Βεστφαλούς σε ένα αρκετά δυνατό τεστ και έχει το μυαλό της και εκεί.

Ξέρει βέβαια πως αν επικρατήσει της Μάλμε σήμερα θα εξασφαλίσει σίγουρα την 3η θέση στον όμιλο της και θα παλέψει με τις Μπράγκα και Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για την πρόκριση. Δεν μας έχει δείξει πάντως ότι θα ρίξει το περισσότερο βάρος στην Ευρώπη.

«Η Μάλμε έχει διάφορα στυλ ποδοσφαίρου από παιχνίδι σε παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε ενεργοί αλλά να μην βάλουμε μεγάλη πίεση στους εαυτούς μας και να προσπαθήσουμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας στην Ευρώπη και τον χειμώνα», επισήμανε ο κόουτς Φίσερ.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο μέσος Σάφερ (8/0). Όλοι όσοι είναι δηλωμένοι στη λίστα είναι διαθέσιμοι.

Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε για ένα ολόκληρο ημίχρονο στην αναμέτρηση με την Ουνιόν, γνώρισε την ήττα με 1-0 και πλέον πολύ δύσκολα μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλό στον όμιλο. Σε ένα μοιρασμένο πρώτο μέρος είχε ευκαιρίες αλλά δεν σκόραρε και τελικά στο 11 εναντίον 10 έμεινε πίσω στο σκορ στο 68’ σε μία αντεπίθεση και έπειτα δεν είχε κάποια αντίδραση.

Τα συνεχόμενα παιχνίδια φαίνεται πως την επηρέασαν καθώς την Κυριακή έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τη Βάρναμο και έχασε σημαντικό έδαφος για τη διεκδίκηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα. Είχε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει σε κάποιο τέρμα.

Έτσι πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος βρίσκεται στο -4 από την 3η Χάμαρμπι ενώ την Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γκέτεμποργκ.

Στον όμιλο της στο Γιουρόπα παραμένει χωρίς βαθμό, μοιάζει δύσκολο να κάνει την έκπληξη σήμερα και το πιθανότερο είναι να αποχαιρετήσει από τώρα τις ελπίδες της έστω και για την τρίτη θέση.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού ο εξτρέμ Ρικς (10/0) και ο στόπερ Νίλσεν (22/0). Σταθερά εκτός ο στόπερ Μοϊσάντερ (8/0) και ο μεσοεπιθετικός Νάλιτς (4/0).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ουνιόν έχει τον πρώτο λόγο στη σημερινή αναμέτρηση και μπορεί εδώ και καιρό να μην πείθει με τις ευρωπαϊκές της εμφανίσεις όμως μπροστά της έχει μία ευκαιρία για να εξασφαλίσει μία πρόκριση. Είναι καλύτερη ομάδα από τη Μάλμε αλλά και η εντυπωσιακή πορεία της στο πρωτάθλημα ίσως ρίχνει το βάρος εκεί. Η Μάλμε από την άλλη θέλει να κάνει την αντεπίθεση της στην Άλσβενσκαν και πλέον ξέρει ότι δύσκολα θα πάρει κάτι σε αυτόν τον όμιλο. Δεν σκόραρε όταν είχε αριθμητικό πλεονέκτημα στο πρώτο παιχνίδι, δεν πιστεύω ότι θα το κάνει και τώρα. No Goal.

FACTS

  • Στους τελευταίους 8 αγώνες της ομάδας Ουνιόν Βερολίνου, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.15 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μάλμε ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.42 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ουνιόν Βερολίνου δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.06 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  2 Ουνιόν Βερολίνου 6 12 4 0 2 4:2
  4 Μάλμε 6 0 0 0 6 3:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.15% έπαιξε: 1
  • » Ο vachil, με το υψηλότερο yield +19.40% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες