2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ορνταμπάσι - Μποτοσάνι

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 8,881 19.8%
X
€ 7,965 17.8%
2
€ 27,979 62.4%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

70 ψήφοι:

Μπορούν την πρόκριση οι Ρουμάνοι

Μπορούν την πρόκριση οι Ρουμάνοι

Η Ορνταμπάσι φιλοξενεί την Μποτοσάνι για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στην 3η θέση της λίγκας του Καζακστάν, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 4η θέση του πρωταθλήματος Ρουμανίας.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι με τη νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΟΡΝΤΑΜΠΑΣΙ

Από το ξεκίνημα της χιλιετίας έχει λείψει από την κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος Καζακστάν μόλις μία φορά, το 2002. Από το 2014 κι έπειτα βελτίωσε σημαντικά την πορεία της και δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από την 4η θέση, ωστόσο δεν έχει βρεθεί ποτέ και ψηλότερα κι από την 3η, θέση στην οποία βρέθηκε και την περσινή σεζόν. Την τελευταία πενταετία πάντως αγωνίζεται ανελλιπώς στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ δίχως να έχει πετύχει κάτι σπουδαίο.

Η μοναδική φορά που κατάφερε να περάσει τον πρώτο γύρο ήταν πέρσι. Αντιμετώπισε την Τορπέντο Κουτάισι από τη Γεωργία και νίκησε 1-0 εντός έδρας και 2-0 μακριά από το «σπίτι» της. Στο δεύτερο προκριματικό γύρο αντιμετώπισε την πιο έμπειρη Μλάντα Μπόλεσλαβ από την Τσεχία. Ηττήθηκε στο Καζακστάν με 3-2 και η ισοπαλία 1-1 στο Μπόλεσλαβ δεν ήταν αρκετή για να της δώσει την πρόκριση. Η κορυφαία πορεία της έχει καταγραφεί τη σεζόν 1996/97. Τότε έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων της Ασίας, καθώς το Καζακστάν δεν συμμετείχε στις διοργανώσεις της UEFA.

Φέτος δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα, καθώς έπειτα από έξι αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, υστερώντας στην ισοβαθμία με την Αστάνα και την Καϊσάρ κι ενώ οι αντίπαλοί της έχουν λιγότερα παιχνίδια από εκείνη. Τεχνικός του συλλόγου είναι ο 51χρονος Γεωργιανός Κάχαμπερ Τσκαντάντζε. Δεν παίζει ο τιμωρημένος τερματοφύλακας Πλοντνίκοφ, ενώ η συμμετοχή του στόπερ Τόλεμπεκ θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.



ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ

Άλλη μία αρκετά νέα ομάδα η οποία θα λάβει μέρος στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Ιδρύθηκε το 2001 και την περσινή αγωνιστική περίοδο κατάφερε να πραγματοποιήσει την καλύτερη πορεία της, φτάνοντας μέχρι την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα κι εξασφαλίζοντας την έξοδό της στην Ευρώπη, για μόλις δεύτερη φορά στην ιστορία της. Από το 2013 που ανέβηκε για πρώτη φορά στην κορυφαία κατηγορία της Ρουμανίας, δεν έχει υποβιβαστεί.

Το καλοκαίρι του 2015 είχε την παρθενική της εμπειρία στη διοργάνωση. Στον πρώτο προκριματικό γύρο κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη Σπαρτάκι Τσκινβάλι από τη Γεωργία και προκρίθηκε με συνολικό σκορ 4-2. Η κλήρωση όμως δεν της χαμογέλασε και το εμπόδιο της Λέγκια Βαρσοβίας ήταν απροσπέλαστο. Έχασε δύο φορές (3-0 και 1-0) και το όνειρό της έφτασε σύντομα στο τέλος του.

Στο «τιμόνι» της από πέρσι βρίσκεται ο 40χρονος Μάριους Κροϊτόρου, ενώ κορυφαίος παίκτης της και αρχηγός είναι ο 30χρονος Αργεντινός, Τζόναθαν Ροντρίγκες. Στο κλαμπ ανήκει και ο 21χρονος Έλληνας στόπερ Νίκος Μπαξεβάνος ο οποίος όμως έχει δοθεί δανεικός στην Πολιτέκνικα. Στην πρεμιέρα της ρουμάνικης λίγκας της νέας σεζόν, νίκησε εκτός έδρας την Άρτζες Πιτέστι με 3-2. Μόνο ερωτηματικό ο αμυντικός Κιντρίς.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ορνταμπάσι έχει νικήσει μόλις σ’ ένα από τα επτά εντός έδρας παιχνίδια της στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Στον αντίποδα η Μποτοσάνι δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κι αυτή θα είναι μόλις η δεύτερη συμμετοχή της σε προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα ότι θα παίξουν στην έδρα τους, όμως οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν πιο ποιοτικό σύνολο. Υπάρχει αξία στο διπλό και θα ρισκάρουμε επιλέγοντάς το.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
27/8/2020
Ορνταμπάσι
Μποτοσάνι
1 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες