4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ομόνοια - Ρεάλ Σοσιεδάδ

Προϊστορία

27/10/2022 ΟμόνοιαΡεάλ Σοσιεδάδ 0 - 2
15/9/2022 Ρεάλ ΣοσιεδάδΟμόνοια 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 43,083 6.0%
X
€ 48,553 6.8%
2
€ 622,245 87.2%
Over
€ 11,609 28.1%
Under
€ 29,690 71.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

153 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

4

3

Σουτ εκτός εστίας

8

38%

Κατοχή μπάλας

62%

3

Οφσάιντ

2

3

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

2

9

Φάουλ

14

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Neo GSP Stadium
  • Χωρητικότητα: 22859
  • Θεατές: 11780
Αλλαγή τεχνικού στην Ομόνοια

Αλλαγή τεχνικού στην Ομόνοια

Η Ομόνοια δεν έχει κανένα ενδιαφέρον στον όμιλο και υποδέχεται την πρωτοπόρο Σοσιεδάδ έχοντας νέο τεχνικό στον πάγκο της.

Γνώρισε την τέταρτη της ήττα σε ισάριθμους αγώνες στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, αφού πήγε στο Ολντ Τράφορντ για να αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχασε με 1-0 χάρη σε γκολ στις καθυστερήσεις. Στήθηκε πάρα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και κρατούσε ένα τεράστιο αποτέλεσμα μέχρι το 90+3΄, αλλά τότε ο ΜακΤόμινεϊ σκόραρε και το... παραμύθι της Ομόνοιας τελείωσε. Η κυπριακή ομάδα έχει ως προτεραιότητα την εγχώρια λίγκα και εκεί θα ρίξει το περισσότερο βάρος.

Βρίσκεται σε τεράστια αγωνιστική κρίση, αφού μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες στο κυπριακό πρωτάθλημα με πιο πρόσφατη από την Πάφο με 3-0, έχοντας υπηρεσιακό προπονητή τον Μάριο Νικολάου, αφού είχε ήδη απολυθεί ο Νιλ Λένον. Νέος τεχνικός είναι ο Γιανίκ Φερέρα, ο οποίος παρουσιάστηκε την Δευτέρα. Οι «πράσινοι» μετρούν μόλις 9 βαθμούς στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, συγκομιδή που είναι χειρότερη ακόμη και από την περσινή που τερμάτισε 7η και τώρα βρίσκεται στο -11 από την κορυφή..

«Αν θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, θα πρέπει τα πάμε καλύτερα σε σχέση με τη Σέριφ. Να πάρουμε ένα βαθμό ή τη νίκη και να μην κερδίσει η Σέριφ αν θέλουμε να προχωρήσουμε. Θα πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε. Η πίστη και ο τρόπος σκέψης μας θα πρέπει να είναι πάνω από όλα, περισσότερο και από την τακτική. Δε θα μπορέσουμε να κάνουμε πολλές αλλαγές στην τακτική, έτσι θα πρέπει να συγκεντρωθούμε για να τα καταφέρουμε», ανέφερε ο προπονητής Γιανίκ Φερέρα.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός ο βασικός τερματοφύλακας, Φαμπιάνο, ο χαφ Μπατσίρου και ο αμυντικός Κούσουλος.Έκανε το τέσσερα στα τέσσερα στον όμιλο, αφού δεν ίδρωσε στο Ανοέτα για να κάμψει την αντίσταση της Σέριφ Τίρασπολ με 3-0. Η Σοσιεδάδ ήταν καλύτερη από την αρχή, αλλά τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για εκείνη στο 33' όταν οι Μολδαβοί έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ζοχούρι. Ο Σόρλοθ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους άνοιξε το σκορ και στην επανάληψη ο Ντιέγκο Ρίκο στο 66' και ο Ναβάρο στο 81' διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Η πρωτιά του ομίλου θα κριθεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Σοσιεδάδ είχε πάρει τα πάνω της στο ισπανικό πρωτάθλημα και μετρούσε πέντε διαδοχικές νίκες, αλλά έχασε το Σάββατο στο «Θορίγια» απέναντι στη Βαγιαδολίδ με 1-0, παρότι δεν ήταν κατώτερη στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν φουλ άμυνα, αλλά βρήκαν δίχτυα στην αντεπίθεση με τον Σέρχιο Λεόν στο 16' με τη Σοσιεδάδ να πιέζει και να πετυχαίνει γκολ με τον Κούμπο στο 45' και τον Θουμπιμέντι στο 83', αλλά με χρήση VAR ακυρώθηκαν.

«Ερχόμαστε εδώ με μεγάλο σεβασμό στην Ομόνοια. Η Ομόνοια με την αλλαγή προπονητή θα έχει περισσότερα κίνητρα. Είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα. Δεν γνωρίζω πως θα παραταχθεί ακριβώς η Ομόνοια. Περιμένω ένα δύσκολο ματς. Το σημαντικό είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλες τις διοργανώσεις. Πάντα όταν παίζεις εκτός έδρας ο αντίπαλος κάνει το καλύτερο δυνατό στις εξέδρες. Είναι σημαντικό να μπορούμε να προσαρμοστούμε.», τόνισε ο τεχνικός Ιμανόλ Αλγκουαθίλ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμοι ο μέσος Νταβίντ Σίλβα, ο φορ Σόρλοθ, οι μπακ Άλεξ Σόλα, Μουνιόθ. Μακροχρόνια απόντες οι επιθετικοί Ουμάρ Σαντίκ, Κάρλος Φερνάντεθ, ο εξτρέμ Μερκελάνθ και ο αρχηγός Ογιαρθάμπαλ.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ομόνοια βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και αυτό φαίνεται και από την εγχώρια λίγκα που μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες και από τη Δευτέρα έχει νέο προπονητή. Οι Κύπριοι δεν δίνουν ιδιαίτερο βάρος στην Ευρώπη, αφού άλλωστε δεν κυνηγούν κάτι σε αντίθεση με τη Σοσιεδάδ που θέλει την πρωτιά. Οι Βάσκοι παίζουν με αλλαγές, αλλά αυτό δεν τους επηρεάζει. Διπλό από εμάς.

FACTS

  • Η ομάδα Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.51 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ομόνοια έχασε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.51 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
5ος Όμιλος
  1 Ρεάλ Σοσιεδάδ 6 15 5 0 1 10:2
  4 Ομόνοια 6 0 0 0 6 3:12
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +7.66% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο FVSTIRAS, με το υψηλότερο yield +2.56% στο σημείο Ημ.1 έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες