2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ομόνοια - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Προϊστορία

27/7/2021 ΟμόνοιαΝτιναμό Ζάγκρεμπ 0 - 1
20/7/2021 Ντιναμό ΖάγκρεμπΟμόνοια 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 49,012 30.1%
X
€ 19,848 12.2%
2
€ 94,002 57.7%
Over
€ 9,008 15.3%
Under
€ 49,795 84.7%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

91 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Neo GSP Stadium
  • Χωρητικότητα: 22859
  • Θεατές: 10500
Με την πλάτη στον τοίχο η Ομόνοια

Με την πλάτη στον τοίχο η Ομόνοια

Η Ομόνοια υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο «ΓΣΠ» για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ψάχνοντας κάτι παραπάνω από υπέρβαση μετά την ήττα με 2-0 στο «Μάξιμιρ»

Τι ισχύει: Δεύτερο παιχνίδι για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο ματς ακολουθεί παράταση κι εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία)-Φλόρα Ταλίν (Εσθονία). Η ηττημένη συνεχίζει στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Α’ Ματς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Ομόνοια 2-0): Σε παθητικό ρόλο η κυπριακή ομάδα, η οποία με εξαίρεση μια ευκαιρία με τον Ντούρις στο 28’ δεν απείλησε τους Κροάτες. Η Ντιναμό ήταν ανώτερη, «άγγιξε» το γκολ σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο μέρος και τελικά πέτυχε δύο τέρματα στην επανάληψη. Πρωταγωνιστής ο Μάιερ, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 65’ και ο ίδιος έδωσε την ασίστ στον Γιάκιτς για το 2-0 στο 81’.

ΟΜΟΝΟΙΑ

Αν και έβγαλε μαχητικό πρόσωπο, «λύγισε» στην ανωτερότητα της Ντιναμό μέσα στο «Μάξιμιρ» και το τελικό 2-0 ψαλίδισε σε μεγάλο βαθμό τις ελπίδες της για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο.

Δεν έδωσε αγώνα το σαββατοκύριακο, αφού το κυπριακό πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα και έτσι όλες αυτές τις ημέρες ήταν αποκλειστικά συγκεντρωμένη στη σημερινή ρεβάνς. Σύμμαχος της κυπριακής ομάδας μπορεί να αποδειχθεί ο καιρός, αφού ο αγώνας θα γίνει στις 19:00 στην Λευκωσία, όπου η θερμοκρασία αναμένεται στους 36 βαθμούς Κελσίου.

Εν όψει της σημερινής ρεβάνς, ο τεχνικός της, Μπεργκ δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι για το οποίο ανυπομονούμε. Παίζουμε με μια κορυφαία ομάδα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί στην Κροατία και το ίδιο θα προσπαθήσουμε και αύριο. Ξέρουμε το επίπεδο της ομάδας που αντιμετωπίζουμε, είναι μια πρόκληση για εμάς, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ανατροπή. Με τον κόσμο μας, με την ατμόσφαιρα που δημιουργεί στο γήπεδο θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε περισσότερα από 90 λεπτά στην διάθεση μας για να βάλουμε δύο η τρία γκολ. Ξέρουμε ότι είμαστε πίσω στο σκορ. Δεν σημαίνει κατ΄ ανάγκη ότι το γκολ πρέπει να έρθει στα πρώτα λεπτά, ούτε θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τέλους».

Αγωνιστικά Νέα: Ο στόπερ Γιούστε δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος και πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ο μπακ Κίκο και ο φορ Ατιέμγουεν.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Κρατάει στα χέρια της την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο μετά τη νίκη με 2-0 στην έδρα της. Ζορίστηκε στο ξεκίνημα του αγώνα όσον αφορά την ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά έβρισκε ρυθμούς και έφτασε στη νίκη με «καθαρό» σκορ. Στόχος της είναι να βρεθεί στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, κάτι που έχει καταφέρει τρεις φορές την τελευταία εξαετία. Την περσινή σεζόν έκανε τη μεγάλη έκπληξη στο Γιουρόπα Λιγκ, αποκλείοντας την Τότεναμ στους «32», αλλά στη συνέχεια αποκλείστηκε από την μετέπειτα κάτοχο του τίτλου, Βιγιαρεάλ.

Την Παρασκευή έπαιξε στην έδρα της αδύναμης Χρβάτσκι για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έφτασε σε άνετη νίκη με 4-0. Υπενθυμίζεται πως στην πρεμιέρα είχε γνωρίσει ήττα-σοκ με 2-0 από την Σλάβεν Μπελούπο στην έδρα της.

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της Νταμίρ Κριζνάρ ρωτήθηκε για τις καιρικε΄ς συνθήκες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του: «Η ζέστη στην Κύπρο; Πολλά λέγονται αλλά κάθε επαγγελματίας αθλητής μπορεί να βγάλει 90λεπτο. Σίγουρα θα είναι λίγο πιο δύσκολο για εμάς, αλλά η ζέστη δεν θα είναι αποφασιστικός παράγοντας. Θα μπούμε στο παιχνίδι με ένα καλό πλεονέκτημα, αλλά σοβαροί και διαβασμένοι. Δεν περιμένω εύκολο παιχνίδι, αλλά ξέρω ότι έχουμε τη δύναμη και την ικανότητα να ολοκληρώσουμε τη δουλειά στη Λευκωσία».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμος ο κάπτεν/αμυντικός μέσος Αντέμι (3/2), όπως και ο μπακ Στέφουλι (2/0).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ομόνοια είναι αναγκασμένη να ρισκάρει, αφού χρειάζεται δύο γκολ και να μη δεχτεί κανένα για να στείλει το ματς στην παράταση. Αρκετά δύσκολο το έργων των Κύπριων απέναντι σε μια πιο ποιοτική ομάδα, όπως είπε ο προπονητής τους, δεν θα ανοιχτεί από το ξεκίνημα και θα ψάξει με υπομονή το γκολ. Στο όριο Under-Over περιμένουμε το παιχνίδι, το 2-3 γκολ μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική.

FACTS

  • Η ομάδα Ντιναμό Ζάγκρεμπ νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.14 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ντιναμό Ζάγκρεμπ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 2.73 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ομόνοια δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.55 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.30% έπαιξε: X2
  • » Ο Koukos, με το υψηλότερο yield +6.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες